Zničené šaty na svadbe

17. máj 2023

Ahojte,
často sa tu objavujú témy o bielych šatách na svadbe ako hosť a odpovede, že pozor aby ťa družička neoliala červeným vínom, zaujímalo by ma, či ste reálne niekto boli na takej svadbe, keď niekto hosťkám zničil šaty?🙈 Chcela by som vedieť, či sú to iba silácke reči alebo sa to ozaj stáva😀

Ja sa podelím tiež, boli sme na svadbe v ľudovom štýle, kde mala nevesta jednoduché rovné biele šaty a kyticu lúčnych kvetov, ženíchova sestra mala obrovskú červenú tylovú róbu s vlečkou a každých 5 minút sa fotila. Nevestina sestra jej položila na stoličku čokoládový zákusok, do ktorého si sadla a s plačom si potom v umývadle na wckach čistila sukňu, lebo šaty boli z požičovne. My sme tam s mužom okrem ženícha nikoho nepoznali, tak sme sa mali aspoň na čom baviť😅

Viete ešte o nejakých takýchto žabo-myších vojnách? Aká bola potom nálada na svadbe, utekali sa tie baby prezliecť alebo išli domov?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. máj 2023

@miriam11 nie na tom, že mala zničené šaty, ale že dnes niekto dokáže ešte takto detinsky riešiť a prežívať, čo má kto oblečené, mne by ani nenapadlo niečo také urobiť.

zuzinka888
17. máj 2023

Mne to pride riadne ubohe a primitivne. Ked som sa vydavala bolo mi jedno kto ma ake saty. A ked sa vydavala svagrina mala som kremove- sama mi ich v pozicovni navrhla. A myslim si ze ziaden host nemoze zatienit nevestu- moze len poburit- vystrihom, mini, alebo spravanim.

teleskop
17. máj 2023

mala som kupene svadobne saty a posr..la som si ich sama, ale v cistiarni dali do poriadku, mala somcelu suknu od zakuskov, lebo som si do nej utrela viac krat ruky!!!!!dostupany cely spodok od topanok etc etc

gejb
17. máj 2023

Ak by sa vydávala moja sestra alebo kamarátka a prišla by tam nejaká krásavica v bielych šatách ktorá by "nahodou" vypadala ako nevesta, tak by som ju asi nejak sofistikovane poslala prezliecť sa 😁

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hama_ba
17. máj 2023

Wtf 😅🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

77daniela77
17. máj 2023

Ani by mi nenapadlo ze taketo nieco sa moze stat na svadbe.Naozaj velmi primitivne🤔

titla
17. máj 2023

Ja som si ako nevesta zaspinila saty. Pri foteni, este pred obradom som spadla do stavy a na sukni mi ostali zeleno-hnede smuhy. A teda nenapadne neboli. Nechapem ako mi to vtedy bolo jedno😅
Ja som si sla dat pred sobasom este sprchu a naobedovat sa, zatial co moja mama, svokra a suseda zachranovali saty. Podarilo sa.
Ale prihoda, ktoru spomina autorka mi smiesna nepride. Bola som na svadbe, kde si zenichova sesternica obliekla dlhe biele saty strihu morskej panny (podobne ako nevesta). Akurat si hostia medzi sebou poznamenali, ze to nebolo vhodne, ale viac to nikto neriesil.

deti95060810
17. máj 2023

autorka, toto je humor tak na úrovni zš...
to si sa ozaj na tak primitívnej veci bavili ? úbohé... 🙄

kristinka92
17. máj 2023

ja som bola medzi družickami neveste, ktorá je moja veľmi dobrá kamarátka. jedna jej sesternica došla v totalne nevhodných šatách, doslova bolo vidieť že sa všetci obzerali čo to ma byt. čisto biele, dlhe a nevkusne odhalene (celé holé, výstrih vpredu jej koncil pod pupkom, vzadu jej bolo vidieť ritnu čiarku). Videla som že kamoska ako to zbadala zosmutnila, takze áno riešila som to keďže som chcela aby sa ona citila vo svoj deň výnimočne.
Žiadny zákusok ani víno, normálne som za ňou išla a ústne jej vysvetlila že prišla absolutne nevhodne oblečená a spravila riadny faux pas. Našťastie to pochopila jej matka a prezliekla sa, keďže nebývali ďaleko. Za mna je to trapas si dať biele šaty a upútavat na seba pozornosť na niekoho svadbe a je jedno ake je storočie. Keď raz platí nejaka spoločenská etiketa mala by sa dodržiavať

heidi4
17. máj 2023

Ta osoba, ktora vedome sikanovala, sa moze uprimne hanbit. Prerazila uplne dno, iq tykve, to musela byt velmi jednoducha a primitivna osoba a spolu aj s tymi, ktori sa na tom ''vtipe'' smiali... 👎 👎 👎 😒 Je mi velmi smutno, ze aj takito ubohi a mentalne zaostali ludia behaju po svete (a nevidia to, aki su ubohi a zaostali - naopak, este si myslia, aki su cool)

simca06022011
17. máj 2023

no nestalo sa nikdy nikde.. sestrina nevesta by za znicenie siat odo mna dostala krasny ucet a jednu po hube, aby sa mala na com zabavat. Sliepka. ja by som isto neplakala na wcku... viem, ze nie to o tomto, ale musela som reagovat, mna by to riadne vytocilo. Zabava by teda isto bola :D
@kristinka92 ano, takto normalne sa to ma riesit :D

janetinka27
17. máj 2023

boli sme s kamaratkou na svadbe najlepsej kamaratke. ona mala malo hosti, manzel mal velmi vela, takze sme tam skoro nikoho nepoznali. hned na zaciatku mi kamoška po pripitku vyliala cely pohar vina na saty ako som sedela vedla nej. nastastie saty boli z polska 😂 takze som hned isla na wc, kde som cely predok suknovej casti dala do umyvadla a preprala som to vo vode. boli vzorovane, nebolo to vobec vidiet, akurat trvalo niekolko hodin, kym na mne uschli :D

klip0
17. máj 2023

Načo zakladas ďalšiu diskusiu ? Keď raz si presvedčená že ako hosťka (to je asi tvoje obľúbené a zároveň poznávacie slovo) si dáš biele šaty, tak si daj 🤷🏻‍♀️ teba budú ohovárať nie nás 🤷🏻‍♀️

veronikaszabova
17. máj 2023

@klip0 tiez ma hned napadla ona podla slova "hosťka" 😂

moonlight1210
17. máj 2023

Ja som bola na svadbe, kde nevesta ako popolnocne saty zvolila nieco, co pozostavalo z dvoch sirsich pasikov latky zopnutymi za krkom, odtial dole cez prsia (myslim, ze to musela mat podlepene, inak by jej to z prs sklzlo), v pase stiahnute strasovou sponkou, a potom to volnym padom padalo okolo bokov dozadu na zadok, tesne nad zliabok. Takze pri niektorych pohyboch vybiehali vzadu cipkovane tangace.
Inak zaujimave saty, taky oscarovy hollywood style (a mala na to postavu).

Tak to som si bola ista, ze ju netromfne na jej svadbe nikto. Vsetci okolo nej sme tam zrazu posobili ako upate, distingvovane damy. Este aj tie mlade v bodycon satach, ktore im nemilosrdne kopirovali kazdu krivku, vyzerali zrazu slusne oblecene.

dilino
17. máj 2023

Veľmi blbe a primitivne jasne vy ste sa smiali ako pišete lenže na to nie je nič vtipne.Ked boli šaty z požičovne asi musela ešte priplatiť za čistenie podľa mňa.A ten kto položil na stoličku čokoládový zákusok kde sa sada je prímitiv úbohy normálny človek toto neurobí a nie nie je to vôbec vtipné je to skôr smútne.

bylinka25
17. máj 2023

Moja otázka skôr znie, prečo sestra ženích mala tú potrebu dať si na svadbu vlastného brata tylovú róbu s vlečkou? Je jedno, že bola červená.
A ešte sa každých 5, či koľko minút chodila fotiť. Nuž, asi to už niekomu poriadne liezlo na nervy a od zlomyselnosti, aj keď tiež mi to príde úbohé a detinské. jej to zrátal, tú jej pýchu a samoľúbosť.
A ešte k tým bielym šatám, keď som na svadbu pozvaná ako hosť.
Nie, na takúto príležitosť by som si ich nikdy nedala, lebo je to deň pre nevestu, ona má vyniknúť.
Mne sa napríklad stalo to, že švagrinin syn mal v ten deň, keď sme sa brali narodeniny a ona ich chcela osláviť priamo na našej svadbe, so všetkým, čo k detskej oslave patrí, teda aj detskou tortou. Ja som sa ohradila, že to je náš deň, aj jej sestra je povedala svoje, nech to odloží na iný deň, že toto je svadobný deň ich brata a jeho nastávajúcej.
Takže aj toto sa niekedy stane.

bessie12
17. máj 2023

@bylinka25 zrejme chcela, aby bola stredobodom pozornosti ona a nie nevesta. Inak si to neviem vysvetlit. Saty s vleckou som mala aj ja, ale nebola to plesova roba. A biele saty na svadbu by som si nikdy neobliekla. Jedine, ze by som bola nevesta, ale inak nie.
A ta tvoja svagrina je tiez cislo. Spojit svadbu a oslavu narodenin. To ako ju mohlo nieco take napadnut ? 🙈

jaskolka
17. máj 2023

Aj mne to slovo "hosťka" je povedome z inej témy..autorka, ak fakt si to ty, čo si silou mocou chceš obliect biele šaty na svadbu, tak si zrejme nepochopila nič z predošlej diskusie. Ak to nie si ty, tak sa ospravedlňujem.
A čo sa týka toho, že niekto dá na stoličku koláčik, osoba si zničí šaty, a ešte sa na tom niekto baví .. Tak to mi príde už dosť úbohé a primitívne..
Bola som na svadbe, kde mala jedna žena svetle takmer biele šaty, vyzeralo to veľmi nevhodne, keďže boli fakt ako svadobné, ale nikto ich nenicil. Akurát padli aj v jej blízkosti poznámky, že dotyčná nepozná základný bonton a nevie, ako aa obliect.. Ale nikto sa neznížil na primitívnu úroveň, aby ju oblieval vínom ci dával jej koláče na stoličku 🙈

barborachors
17. máj 2023

troll tu pise vymyslenu somarinu a onanuje nad odpovedami 🙂 taky isty troll ako v teme o bielych satach pre hosta na svadbe... co moja, este ta nikto nepoziadal a potrebujes robit zle nevestam? Zuza Plackova mala ruzovu tortu na sebe a pochybujem, ze by si ju v tomto pretrollila. Alebo si tam bola aj ty a dodnes sa nevies z toho spamatat?

lienka.7
17. máj 2023

@autorka vy sa bavíte na tom , ze niekto dá zamerne inému jedlo na stoličku, aby si zničil saty???
Tvoje IQ bude asi dosť nízke, o EQ ani nehovorím. Detto o tej megere, co ta spravila... to ze ty nemáš na to dat si pekne satu na svadbu a prídeš oblecena ako taka sedlana, neznamená, ze tak musí prísť každá

bylinka25
17. máj 2023

@bessie12 No, to neviem, ale s druhou švagrinou sme to rázne zatrhli, že to sa absolútne nehodí, ešte mi povedala, že nech je na svadbe veľa pitia.
Ale inak na obranu môžem povedať, že je to zlatá osoba, je ku mne milá, ale toto prestrelila.
Ani ja by som si biele šata nedala, veď ja som len hosť, dôležití majú byť novomanželia, hlavne má byť stredobodom nevesta.

natalka81
17. máj 2023

Nezažila som zničené šaty, ale zažila som požiadavku nevesty aby mali všetky dámy na svadbe šaty v červenej farbe.
Ja som to nedodrzala. Nie z trucu ani z neucty, ale jednoducho som si žiadne také šaty nedokázala včas zohnať.

Ja by som takú podmienku na svadbu hosťom nedala nikdy

cacianka
17. máj 2023

Baby čítajte koment 13.04, smiali sa na potrebe prehnane riešiť kto má čo oblečené,
nie že sa smiali na zlomyselnom podraze.

andreatytler
18. máj 2023

Vsetk toto co opisujes na svadbach, ze si ako host oblecies biele saty, alebo napadnu robu, alebo zaspinis niekomu saty sa deje v telenovelach. V realnom zivote to nikto nerobi. Pozvali ta na svadbu a ty si vyplasena lebo nemas ani sajnu ako sa tam chovat?