Chcela by som sa spýtať, či by ste nejako riešili, čo sa stalo mne. Mám strašnú zlosť ale obávam sa, že "nemá riešenie". Nakúpila som v jednej nemenovanej spoločnosti, ktorá ma dobré meno a doteraz som bola presvedčená, že aj kvalitný tovar, mladšiemu kompletne oblečenie, keďže z veľkosti 62 vyrástol a staršiemu taktiež komplet do škôlky - tepláky, trička, mikiny, spodné prádlo.. Ako každý rok pred novým rokom v škôlke. Stalo to nemálo peňazí. Veci som pred prvým použitím dala prať A... A vesta, ktorú som staršiemu kúpila bola zle zošita a všetka výplň sa dostala do pracky. Všetko oblečenie je celé chlpaté, hoci ho vynatriasam, vyzerá ako zasnežené. Vyčistila som bubon pračky, tesnenie a dala prať ďalšie. S hrôzou som zistila, ze je rovnaké. Ten bordel sa zrejme dostal mimo bubna kde sa dostať neviem. Co robiť? Nie je to len estetický problém, keď som malému obliekla mikinu, mal celu chlpatú rúčku, ktorou si ako malé babo šúcha nos a dáva si ju do úst. Takže vyhodiť? Reklamovať vestu? Co ostatné zničené oblečenie za niekoľko sto EUR? Čo takmer nová práčka - dostanem z nej nejak ten bordel? Takú mam zlosť.. Mate skúsenosť?
@kasssiopea napíš rovno nech vieme o koho sa jedná. Ja by som určite dala reklamovať, aj to čo sa zničilo, pítala odškodné - však ty nemáš čo stratiť - prinajhoršom nezaplatia, ale ja by som sa s nimi ponaťahovala .... A práčku pusti bez prádla. Možno že to praním výjde....
@kasssiopea vestu by som reklamovala, ale s ostatnym oblecenim a prackou asu nepochodis. Na pracku si zavolaj servis. Ja som si takto upchala pracku nitkami z behuna a musel to cele rozmontovat a rucne odvsadial tahal nitky. Oblecenie ked potom parkrat operies by malo byt ok
@kasssiopea otazka:
nebola nahodou na veste vysacka - rucne pranie?
chlpate oblecenie odchlpatit takym tym valcekom s lepiacim papierom
pracku riadne precistit - ak nepomoze niekolkokrat preprat na najvyssej teplote s octom....tak sikovnemu manzelovi dat trosku rozobrat 🙂 ak nepomoze manzel snad opravar ano 🙂 ak ani ten nie, tak si pozri poriadne tu vysacku, ak tam bolo rucne pranie - tak si kup novu pracku a davaj pozor co do nej hadzes.....ak tam bolo klasicke prat v pracke na tolko a tolko....tak vestu reklamuj a ak mas pevne nervy a chut ziadaj vyrovnanie skody na sude.
@kasssiopea Ja by som to dala reklamovat....len tak by som to nenechala, ale vies vsetko zalezi od spolocnosti a na koho natrafis z personali.... ako prve co je, ta urcite obvinia, ze si to nespravne osetrila a podobne...no cena ma byt umerna kvalite....ak moze povedz aky obchod, ja mam s reklamaciami bohate skusenosti :D