Myslím že je to jedna mamička s Modrého koníka
Je to vrchol drzosti ak niekto použije reálnu foto a potom ju znetvori
Video je na Tik Toku
@sisa_s
Myslím že áno chcela som písať pani len som si narýchlo nespomenula na meno
@nevenka všetky videá som nahlásila
Akože nezastávam si toho čo to robí, ale akonáhle dáte fotku na internet, môže si s ňou hocikto robiť hocičo😀
Celé meno zverejnené... dáky akože youtuber a tiktoker, zjavne videl chvíľkový úspech modrehokmika na IG a chce si zúfalo nahrabať tiež. Za tri dni ani pes po ňom neštekne...
Vdaka baby ja som to uz videla davnejsie mi to jedna kocka poslala... nesprtala som sa v tom, tym ludom je to ako prilievat olej do ohna 😅 Im je kazda pozornost dobra veru.
@anjelicek26 ja by som to brala ako kompliment, v podstate tym asi chcel vyjadrit, ze vyzeras mlado 😃 co je pravda, takze za mna super a chvalim tvoj postoj 😊
😱
Nechápem celkovo koncept a zmysel toho tiktoku, strašná debilina.... A toto video detto... Nechápem ze to vôbec môže mať sledovatelov 🤯 strašný duševný mrzak to musí byť...
Tak ja som si to video dnes nasla, aj napriek tomu, ze tik tok nepouzivam a musim skonštatovať, ze s niektorymi mladymi to ide fakt dolu vodou, ked sa na tomto dokazu bavit. Nema to pointu, nie je to vtipne, je to len trapne. Chlapec nic nevie, tak sa snazi zaujat kopirovanim inych mladych, co nic nevedia 🤷 no smutne, pozrela by som sa na to, co robi jeho mamicka a ako sa mu venuje...
Som si to aj ja pozrela a úplne trápne to je a tie komentare no uplne odveci. Osobne ma veľmi hneva, ze si ludia robia vkuse takú srandu z modrého koníka, mne osobne sa táto komunita tu páči a nechápem tie urážky kade tade.
Nie si to ty? @anjelicek26