Čo myslíte, znesú sa skaláre s neonkami alebo ich budú považovať za potravu? 🤔 Skalare majú cca 4 cm
@tosomja ďakujem,
názory sa v tomto líšia, tak ma skôr zaujímali reálne skúsenosti. Páči sa mi táto kombinácia len som nechcela zbytočne riskovať a obetovať neonky. Akva má 200 litrov, myslím že jeden pár skalarov je OK, aby sa mali komfortne.
My mame 500 litrove, mali sme tam tusim 2 skalare a vela neoniek. Tie svine (skalare) stale okusovali tie mensie rybicky 🙉 normalne z chvosta odkusli 🙈 ked trochu podrastli bolo to lepsie, ale pravdu povediac uz sme ich nedokupili, je to lepsie bez nich 🤪
Aj my sme maly...utocili len na mlade ked sa vytreli a nestihli sme ich dat prec..inak v pohode
Nám skaláre obžrali neonky :/ mali sme tam 2 skalárov a pár neoniek a všetky skončili hore bruchom :(
@marcela64 och a smiem sa opýtať aké veľké skalare ste mali? A či boli s neonkami spolu od začiatku alebo pridané až po nejakom čase? 🤔
My sme k paru veľkých skalarov kúpili 15 neoniek a do rana tam neostala ani jedna jediná...teraz mame malé skalare aj neonky (zatiaľ žijú všetky). Poučenie - na veľkosti záleží ;)
Znesú sa. Skús si prečítať o chove rybičiek. A akú vodu jednotlivé rybky majú radi a hlavne, koľko miesta v akváriu potrebuje jedna rybka.