Ahoj mate niektorá muza znameni Váhy? Akí sú vaši muži v tomto znamení... nuda robí svoje a celkom ma to zaujíma😊 ja mam čoskoro manžela vahu ..dakujeeeem
Moj muz je vaha a je totalny cholerik
Syn je váha a je dosť temperamentný, cholerik a nervák (najmä ak sa mu niečo nedarí alebo nie je podľa neho). Neznáša memorovanie, má analytické myslenie a učenie sa naspamäť ho doslova ubíja. Je zároveň veľký "mazel", potrebuje dotyky (kolegu mám rovnako Váhy a je takisto kontaktný), objatia. V rozhodujúcich veciach je často nerozhodný (váha) a zatiaľ to vyzerá, že stres nebude jeho kamarát ani hnacia sila vpred.
Muži v tomto znamení sú presne ale úplne presne taký isti ako v ostatných znameniach. Cholerici,sangvinici, fkegmatici, jesitný ale aj milý. Podľa znamenia nezistíte nič, iba to že každý je iný. Jeden je cholerik ďalší je fkagmatik a narodený v tom istom znamení. Dúfam, že si nebudete robiť úsudok na ludí podľa znamenia. Lebo to skresľuje obraz o človeku. Skúste nesledovat kto je v akom znamení a vychutnajte si ľudí bez šablóny zverokruhu takí akí sú. Každý z nás je originál. Dátum narodenia nevplýva na povahu človeka. Skôr genetika a prostredie.
Ahoj, ano, aj ja som váhy. Je to najväčší flegmatik akého poznám, a ak ma stres neda to na sebe znat. Je pokojný, vyrovnany a trpezlivy. Na druhej strane velmi velmi tvrdohlavy, to som aj ja. A vyriesi kazdy problem, aj za mna ked si ho v hlave vytvorím 😊