Znamenie Váhy

8. okt 2021

Hneď na začiatku prosím nestojím o blbé komentáre. Je tu niekto kto sa vyzná v znameniach? Potrebovala by som vedieť, ako dosiahnuť odpustenie u muža v znamení váh. Skúšala som už všetko možné preto to chcem vyskúšať aj touto cestou

nina3365
8. okt 2021

Ak zistíš, prosím ťa podel sa s návodom aj so mnou. Mňa má jedna váha v zuboch už 2,5 roka. 😃 A skúšala som už všetky možné dostupné cesty, ale nepomohlo nič, on si zobral do hlavy, že mu bolo ublížené, a tam to skončilo.

bronik89
8. okt 2021

a myslis ze to zalezi od toho ake je znamenie? skor povaha, charakter a vsetko v jednom 🙂 je to partner, manzel, niekto z rodiny alebo kamarat? ak si uz skusala vsetko mozne, nechala by som ho vychladnut trosku. su ludia, ktori potrebuju viac casu na vstrebanie nejakych situacii, ak budes tlacit viac na pilu mozes dosiahnut len opak 🙂

kopytko03
8. okt 2021

A myslíš že to je znamením? Lebo ja som Váhy a ja som práveže taká, že sa nedokážem na nikoho dlho hnevať.

autor
8. okt 2021

@nina3365 ja mam presne to iste. Miliónkrát vysvetlene ale vždy to skončí pri tom ze cíti krivdu

autor
8. okt 2021

@kopytko03 neviem, veľmi ma ta situácia mrzí a trvá to už veľmi dlho takže ani čas nepomohol. Hľadám už hocijaké spôsoby

luci310
8. okt 2021

Dosiahneš ho tak isto ako v iných znameniach :D

miamao
8. okt 2021

Ahoj sama som Váha tak možno poradím.Nechaj tomu čas,môj manžel vie že keď niečo vyvedie a zostane tichá domácnosť má ma nechať na pokoji .Potom s odstupom času to riešime,ale nie hneď zacerstva.To by som povedala možno niečo čo by ma časom mrzelo.Daj tomu čas....

aduskatt
8. okt 2021

To asi nebude o znamení, som Váha a ja sa neviem hnevať dlho

eeffka
8. okt 2021

Tak ja Vaha som a ak ma raz podrazis, nikdy sa na to nezabudne. A ked myslim nikdy tak nikdy 🤣 to neznamena ze sa nestretam s tymi ludmi ale proste maju u mna cierny velmi podstatny cierny bod 😁

ngl
8. okt 2021

Aj ja som v znamení Vah a teda keď ma niekto sklame už si dôveru získava len veľmi ťažko... A vekom je to ešte horšie.

dbs2014
8. okt 2021

Ahoj ja sama som Váha ale kedže som narodená 27.9 tak mám už niečo aj zo škorpióna 🙂
Ale k veci ja tak isto pokiaľ ma niekto sklame a zradí viac krát proste toho človeka od seba separujem ... stalo sa mi to pred pol rokom s najlepšou kamoškou proste ten človek už u mňa nemá miesto pozdravime sa ale že by som sa s ňou daľej kamošila už nie... váhy sú dosť zásadové daj tomu čas u mňa to je už 6mes. A stále to cítim taknže ju vo svojom živote nechcem . Veľa šťastia a trpezlivosti 🙂

simca06022011
8. okt 2021

No ja som vaha aj takmer vacsina v mojej rodine. Popravde dlho sa nezduvame, lebo nemame radi konflikty ALE ak ma niekto nas**e, sklame, tak ma smolu.. O to vacsiu ak toho cloveka viem vystrcit zo zivota, uz ho tam nepustím. Ine je to doma sa pohadat s polovickou ale napr nejaki bývalý frajer/ nejaka známa, nema sancu ak to nechcem. Naozja aj sa stane ze cloveka odstrihnem raz (musim sa kolkokrat premahat), uz ms nic nepresvedčí ho "zobrat" späť. Ked tak iba v ramci slusnosti sa bavime ak sa náhodou stretneme na nejakej akcii, nic viac.

nina3365
8. okt 2021

Tak ono to asi závisí aj od konkrétnej veci, ktorá vás dvoch rozhádala, aj o jeho/jej celkovej povahe. V mojom prípade je značná časť viny na jeho pleciach, ale to si on nikdy nepriznal, a ja som proste tá, ktorá si to posrala, najhoršia atď. 😃 Časom sa s tým síce človek ako-tak zmieri, ale ja som typ človeka, ktorý má rád veci zo všetkými na poriadku, takže mňa to tiež ešte celkom trápi. 🙂

denissi
8. okt 2021

ahoj, ja som síce panna, ale u mňa je to tak, že ak ma niekto sklame, skončil u mňa , a fakt, keby sa aj akokoľvek snažím, jednoducho už neviem toho človeka prijať. My sme znamenia, ktoré ak nás niekto zradí, nevieme odpúšťať..... ale čo viem o váhach tak tie sa skôr nevedia dlho hnevať takže asi aj povaha hrá veľkú časť role. Neviem či ti teda ten človek stojí za to sa nejakým spôsobom "ponižovať" myslím , že ak je rozumný tak by si mal aspoň nechať vysvetliť o čo ide a zvážiť situáciu, ale samozrejme neviem o čo ide takže ťažko radiť. V každom prípade ti prajem veľa šťastia 🙂😉

alexandra2010
8. okt 2021

poznam dvoch muzov, obidvaja blizki kamosi. Su to silne osobnosti ale neodpustaju. Jeden dlho lubil zenu ale ked bol podvedeny, nebol pardon. Druheho zboznuje jeho zena a jemu to je ako denny balzam na dusu. A su konzervativni. Ale viem si predstavit ze vytrvalostou, uprimnym priznanim a cistou laskou -danym najavo....by sa podarilo.

martinajurkechova
8. okt 2021

To záleží od toho čo si urobila. Manžel je váha. Myslím, že ti už ten dotyčný aj odpustil, ale viac s tebou nechce nič mať. Len to možno nechce povedať na rovinu. Priamost nie je zrovna ich silná stránka.

eeffka
8. okt 2021

@martinajurkechova no dovol 🙂 myslim ze ked niekoho obchadzam z dalek a vykrucam sa ako had tak som priama az az 😝

0silvia0
8. okt 2021

@martinajurkechova mám rovnaké skúsenosti s váhami... moja mama a moja babka, majsterky vo svojich roliach, akú rolu potrebovali, takú zahrali. Sebaobraz obe majú o sebe ako kráľovné zemegule najkrajšie a najlepšie a hlavne najmúdrejšie. Pre mňa dráždivé znamenie a nefunguje sa mi s nimi dobre.

martinajurkechova
8. okt 2021

@eeffka no ja som škorpión a každému poviem všetko na rovinu, takže takéto hry, áno robí to aj manžel 😀, sú pre mňa nepochopiteľné.

martinajurkechova
8. okt 2021

@0silvia0 so ženami váhami je to asi veru ťažšie. Moja mama je váha 😁

manzanillaa
8. okt 2021

Váhy silno cítia krivdu, nespravodlivosť, sklamanie, dlho sa z toho spamätávaju, ale vedia odpúšťať, sú citlivé. Ak bol muž podvedeny, nesie to veľmi ťažko, ale to už je o ege, je jedno, či je v znamení Váh... Skus napísať v com je problém

0silvia0
8. okt 2021

@martinajurkechova a je taká ako popisujem tiež?

ruzovakrava
8. okt 2021

Tak ja som Váha ale prikladám to skôr povahe, mňa keď niekto veľmi sklame tak je to navždy. Síce už po čase voči tej osobe neprechovávam hnev lebo cítim že mi to škodí ale nejaké odpustenie či dobré vzťahy naozaj nehrozia. Človek ako taký mi bude úplne ľahostajný. Ale to je skôr povaha, daná nie znamením 😁

ruzovakrava
8. okt 2021

Inak mi napadlo že brat je tiež Váha a tiež je presne takýto istý. Možno fakt len po čase keď nabehne do tej ľahostajnosti, sa pokúsiť znova o zmier, ale teda asi bohovsky moc sa treba snažiť 😃

eeffka
8. okt 2021

@ruzovakrava vies co obavam sa ze nieco na tom bude, ja viem tiez formalne dalej fungovat ale proste clovek je interne odpisany, a ja napr dlho znasam ale ked uz sa rozhodnem, ze teda uz to bolo cez, proste zavriem zhasnem, nie ze spali mosty ale ich podminujem 🙂 a neexistuje ten clovek a mna ani naozaj nezaujima ci a ako zije, hoc ho aj denne stretam.
a zabudla som dodat ze mu to nijak formalne neoznamujem, proste sa stranim a nekomunikujem.... sak vidi !!! a vie on za co!!! ibazeby nie 🙂 tak ale to mna uz netrapi

simca06022011
8. okt 2021

@eeffka presne 😁

ankare
8. okt 2021

To záleží od povahy, nie od znamenia. 🤦

nikha2809
8. okt 2021

@dbs2014 nemyslela si 27.10? Lebo ja som 28.9 a to je od skorpiona daleko

deti95060810
8. okt 2021

@eeffka presne tak isto to cítim.... len raz ma niekto podrazí a už NIKDY nezabudnem...aj keď to nedávam najavo

deti95060810
8. okt 2021

@manzanillaa odpúšťať? NIKDY... len sa tvária že je odpustené, ale v skutočnosti si tú krivdu veľmi dobre pamätajú...