Znamenie kozorožec - muž

vivien9
20. aug 2022

Ženy ktoré máte vzťah s chlapom v znamení kozorozca. Aká je s nimi komunikácia ? Pretože ako odpoveda mi väčšinou razne/striktne žiadne rozvíjanie témy níc. Jednoznacne väčší záujem je z mojej strany z jeho strany žiadne vypisovanie nič. A takto fungujeme už rok a pól 😁 A som myslela že sa niečo zmení postupom času ale žiadna iniciatíva stále je to také suché s ním.

liz_lemon
20. aug 2022

kozorozec je chladny a pragmaticky, ty si ake znamenie?

vivien9
autor
20. aug 2022

@liz_lemon áno je chladný to cítiť z neho ale keď už nedávno tak tie city najavo tak aspon trošku iniciatívy vynaložiť keď s ním komunikujem. Ja som Býk

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liz_lemon
20. aug 2022

aj ja som byk, ale s kozorozcami neviem najst spolocnu rec, su to ludia, co idu cez mrtvoly, vidia iba seba, na nikom im nezalezi, ked chces niekoho vrucnejsieho, tak rak 🙂

vivien9
autor
20. aug 2022

@liz_lemon ja práveže viem tým že sme zemské znamenia tak si rozumieme. A áno veľakrát je to tak že mysli iba na seba čo sa týka aj dôležitých veci.

liz_lemon
20. aug 2022

@vivien9 ja mam bratranca kozorozca, a je to s nim horsie a horsie, ako sa sprava, najme k blizkym, vobec ho nezaujimaju, a este to aj otvorene povie, neskutocny sebec
je to na tebe, ako to prijmes, ci budes jeho sebeckost akceptovat, lebo bude to len horsie, alebo to skoncis

maminka142
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vivien9
autor
20. aug 2022

@liz_lemon no tiež mám pocit že to bude len horšie a horšie 😏 hlavne keď rozmýšľam do budúcna

vivien9
autor
20. aug 2022

@maminka142 ❤️

paulinadreamy
20. aug 2022

@vivien9 môj je kozorožec a ja býk 😆 strašne sa tu bavíme teraz na komentároch 😆
Je pravda, že je chladný. Môj keď mu nedám bozk ani si ma poriadne nevšimne 😆 no je neskutočne starostlivý, láskavý, obetavý, ale to myslím doslova, všetko čo má, dáva mne a malej,jeho šťastie je doslova niekde na konci rebríčku. Čo sa snažím zmeniť, aby myslel aj na seba a svoje šťastie. No on vždy povie, že jemu stačí, že sme šťastne my dve 💜 áno, niekedy je to s ním ťažké, komunikácia strohá a tak, ale on nemá rád "omáčky" a veci rieši priamo. Čo je fajn. Taktiež je pravda, že je hrozne tvrdohlavý a všetko mu trvá. Myslím tým veľké životné rozhodnutia. Všetko tisíc krát premysli, kým sa do niečoho pustí. Nerobí veci bez hlavo. Napr kúpa domu. Milión krát všetko prerátal vydelil vynásobíl 😆 je veľmi zodpovedný, ľudia ho majú radi, pretože je veľký dobrák, ktorý pomôže blízkemu priateľovi aj o polnoci. Nemenila by som život s ním. Pretože mi dáva to, čo som vždy od života očakávala. Lásku,pokoj,pochopenie. Nič viac nepotrebujem. Preto sa riaď srdcom. Toto je proste o človeku a nie o znamení 🍀

liz_lemon
20. aug 2022

@maminka142 otazka bola na komunikaciu, mozno aj ten jej je uzasny, ale jednoducho jej nevyhovuje stroha komunikacia vo vztahu

vivien9
autor
20. aug 2022

@paulinadreamy presne ako si povedala všetko platí až na tu komunikáciu ale samozrejme to nieje nič zle len som chcela vedieť či je to tak aj po dlhšom vzťahu že teda keď nenapíšem tak sa nedočkám. Čo ale viem tak s kamarátmi to už vie písať veľmi dobre 😁

bessie12
20. aug 2022

@vivien9 moj ex bol kozorožec a ja tiež.

vivien9
autor
20. aug 2022

@bessie12 vedeli ste sa rozprávať a nezlyhavala komunikácia ?

bessie12
20. aug 2022

@vivien9 tam zlyhalo nieco ine. A to zlyhanie bolo - on sam. Znamenie znamením, ale aký ma ten človek charakter. Pokiaľ nepil, tak komunikácia bola v poriadku.

paulinadreamy
20. aug 2022

@vivien9 tak my sme spolu 3 roky, po dvoch mesiacoch sme spolu začali žiť. Práve dnes sme to spomínali, že sme do toho vhupli. A dopadlo to dobre. Je pravda, že ani môj nepíše slohy,sem tam odpoveď ako jj,jasné,ok. Neznášam to, ale zvykla som si. Mne napr vadí, že je hrozný bordelar. Ale že extrém. No zistila som, že po prvé ho nezmením, a po druhé, musím ho brať aký je, ja tiež niesom dokonalá a mám mnoho chýb, s ktorými on dokáže žiť, tak sa snažím aj ja. Nezahadzuj vzťah, ak vám záleží jednému na druhom. Treba veci zlepšovať, pracovať na nich, úprimne povedať, že ti niečo chýba a tak. Problém nastane až vtedy, že aj napriek tomu, že to bude vedieť, ti to nebude schopný dať. Ak plusy prevyšujú mínusy, treba bojovať. Dokonalý muž neexistuje ☺️

vivien9
autor
20. aug 2022

@paulinadreamy my tiež sme spolu išli rýchlo do bývania a tak bordelar to áno to sa zhodujem tiež😁 áno záleží
No viem že je to v poriadku aj strohá komunikácia

paulinadreamy
20. aug 2022

@vivien9 tak potom není o čom 🙂 treba si užívať život, vzťahy, lásku. Dennodenne sú tu príbehy žien, ktoré trpia.. buďme preto vďačné za naše vzťahy,aj keď s občasnými "problémami" 🖤

bessie12
20. aug 2022

@vivien9 tak napr. moj ex bol puntickar. Ked niekto zle utrel stol, tak uz bol ohen na streche. Ja som viac tolerantna voci bordelu. Do urcitej miery samozrejme.

risolino
20. aug 2022

ja mám manžela... je v znamení Kozorožca... to čo vyššie píšete, tak vôbec na neho nesedí 🙂 s manželom si rozumieme, sme 12 rokov. Komunikácia super... vieme sa super porozprávať, veľakrát nevieme, kto skôr má rozprávať 🙂 ale je aj super poslucháč... pre mňa naj človek na svete 🙂

deti95060810
20. aug 2022

ex bol kozorožec... od rozchodu sa nerozprávame

vifoncitta
21. aug 2022

Poznám dvoch kozorožcov čo viem že sú kozorožci😃😃 jeden je až veľmi komunikativny a druhý skôr len cez správy v reale z neho keď nevypil veľa slov nevyšlo 😃

lucka_ke
21. aug 2022

kozorožci sú skvelí ľudia, ale väčšinou introverti a vlci samotári ak si ohnivá a extrovertná, tak ti s ním nebude dobre... kozorožec je však starostlivý a verný partner, býk by si mal hľadať iné znamenie k sebe

vivien9
autor
21. aug 2022

@lucka_ke No neviem čo si mám hľadať podľa teba ? 😏😁
A ako kozorožec mi vyhovuje aj ta introvertnost takže v pohode. Len vidím na sebe že som miestami taká bez emócii ako on. A to som vždy bola taká veselá a každého som dostala do nálady.

lucka_ke
21. aug 2022

@vivien9 moji rodičia sú obaja býci, sú spolu už desiatky rokov, obaja sú tvrdohlaví a energickí
mám pocit, že k býkovi najviac pasuje znamenie ryby a rak ak si dobre pamätám...

ma77
21. aug 2022

@paulinadreamy Aj môj je kozorožec a bordelar neskutočny,tvrdohlavy,chladny.a nevie byt romanticky čo mne ako rakovi najcitlivejšie znamenie zverokruhu dost vadi ale čo už za 25rokov som si zvykla a pracovity až velmi praca je na 1mieste a potom ostatne 😉

vivien9
autor
21. aug 2022

@ma77 áno bordelar ako to bezpochybne 😁 juuuj no tak to teda si mala ťažké lebo neviem si raka predstavít bez emocii

ma77
21. aug 2022

@vivien9 No tažke čo ti poviem😉ale ked vymyslim niečo romanticke on sa prispôsobi toto nie je problem napr.welnws pobyt na vyročie dovolenka pri mori len mi chyba ta jeho iniciativa že aspon raz ta prekvapim vymyslim niečo romanticke a tak ale zas ma to v povahe a človek si časom zvykne

vivien9
autor
21. aug 2022

@ma77 áno presne tak ani mňa nič romantické neprekvapí ale akože v pohode neočakávam to keď to raz v sebe nemám a áno zase keď niečo vymyslím tak do toho ide 😁

risolino
21. aug 2022

Ja ked citam tu, tak mam pocit, akokeby moj manzel ani nebol v znameni Kozorozec... Presny opak.