Čaute viete mi poradiť nejaký eshop s kvalitnými originálnymi kabelkami typu Guess, Liu Jo a pod. ? Pozerala som stránku eobuv.sk ale po negatívnych recenziách sa bojím odtiaľ objednať. A stránka bibloo.sk ? Sú to originály alebo nejaké napodobeniny z Poľska. ďakujem
Ahoj my sme novi na internete. Predavame online talianske kozene kabelky ktore je mozne objednat a vidiet na stranke www.etruscabags.com
Stranka sa spustila len nedavno ale nemusite sa bat🙂 ak sa vam nejaka zapaci kludne napiste tam alebo aj mne. Zijem v taliansku ale tasky su v ziline odkial su posielane (mame tam cca 10 druhov v roznych farbach)
Tak zatial kocky.
Gejbi
diky kuknem aj ja🙂
15%zlava ak pouzijete zlavovy kod BF2017.
Plati do konca novembra.
Pekny vecer
caute baby... ja nakupujem znackove kabelky zasadne v parndorfe, je to lepsie ako eshop, vidis to nazivo... 🙂
viete mi poradit kde by som kupila peknu značkovu kabelku od CK, TH? Rada si priplatim za kvalitu, lebo na tych obyčajnych s ami olupuju uši a potom to nevyzera pekne
Potrebujem poradiť typ kabelky. Poradite?
Tu nakupujem kabelky😉niekedy pekný kúsok za smiešnu cenu
tiez by ma to zaujimalo, ale cez eshopy by som sa asi orig.kabely bala objednavat...ajked s eshopmi problem nemam, som bola vybita ked som naposledy videla "obag" fake - ako to okopcia uz vazne vsetko:(