Značka Xiaomi

blog_betka
29. dec 2022

Ahojte

Rozmýšľam nad novým mobilom a bolo mi odporúčané túto značku máte skúsenosti s touto značkou?

Dobre fotí???

belasy_motylik
29. dec 2022

Všetci máme v rodine Xiaomi a sme maximálne spokojní.

blondiee83
29. dec 2022

Tiez som mala dlhe roky Xiaomi a bola som maximalne spokojna, skvela znacka za super peniaze a fotky robi dokonale

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vamajka
29. dec 2022

@blog_betka max. spokojnost

muz26
29. dec 2022

Neodporúčam. Sám mám tento telefón tejto značky, v tej dobe TOP model, ale za mňa sklamanie vzhľadom na to, že telefón dostal 2 veľké aktualizácie, a odvtedy nič. Ani len s bezpečnostnými updatami sa nenamáhajú. Pritom sa jednalo o relatívne dosť drahý telefón.
Mama má nízku radu Samsungu, a už 3 roky stále dostáva nejaké aktualizácie. Vzhľadom na podporu, môj ďalší telefón bude Samsung.

evikavika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anega79
29. dec 2022

nebola som spokojna

luccija
29. dec 2022

@blog_betka asi 4 r mam len túto značku rôzne modely som spokojna

fajnova
29. dec 2022

Mala som doteraz jeden mobil xiaomi vkuse skoro sedem rokov. Stále mu nič nie je, slape ako hodinky. Nikdy som ho nevypinala a nikdy nebol pokazený. Stál 90 eur. Ani som nechcela nový, ale rodinní príslušníci mi nanutili. Zas xiaomi našťastie. Ja som spokojná maximálne. Syn má tiež hodinky tejto značky a mobil realme, čo je tiež vlastne xiaomi. My sme spokojní.

blog_betka
autor
29. dec 2022

@blondiee83 aký ste mali typ mobilu

luliu
29. dec 2022

@fajnova realme nie je xiaomi....

fiafia
29. dec 2022

@zoro9836 ktorý? Rozmýšľam nad ním 🤔

optame
29. dec 2022

@blog_betka ja som mala 3x po sebe a bola som s nim velmi spokojna. Dobry su aj jeho partaci Oppo a este dalsi (nespomeniem si).

nikpa
29. dec 2022

@blog_betka nikdy viac, ani zadarmo

fajnova
29. dec 2022

@luliu tak zas som o niečo múdrejšia 😁

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matullienka
29. dec 2022

Mám už druhý model aj dcéra má a som Max spokojná