Ahojte
Rozmýšľam nad novým mobilom a bolo mi odporúčané túto značku máte skúsenosti s touto značkou?
Dobre fotí???
Tiez som mala dlhe roky Xiaomi a bola som maximalne spokojna, skvela znacka za super peniaze a fotky robi dokonale
@blog_betka max. spokojnost
Neodporúčam. Sám mám tento telefón tejto značky, v tej dobe TOP model, ale za mňa sklamanie vzhľadom na to, že telefón dostal 2 veľké aktualizácie, a odvtedy nič. Ani len s bezpečnostnými updatami sa nenamáhajú. Pritom sa jednalo o relatívne dosť drahý telefón.
Mama má nízku radu Samsungu, a už 3 roky stále dostáva nejaké aktualizácie. Vzhľadom na podporu, môj ďalší telefón bude Samsung.
nebola som spokojna
@blog_betka asi 4 r mam len túto značku rôzne modely som spokojna
Mala som doteraz jeden mobil xiaomi vkuse skoro sedem rokov. Stále mu nič nie je, slape ako hodinky. Nikdy som ho nevypinala a nikdy nebol pokazený. Stál 90 eur. Ani som nechcela nový, ale rodinní príslušníci mi nanutili. Zas xiaomi našťastie. Ja som spokojná maximálne. Syn má tiež hodinky tejto značky a mobil realme, čo je tiež vlastne xiaomi. My sme spokojní.
@blondiee83 aký ste mali typ mobilu
@blog_betka ja som mala 3x po sebe a bola som s nim velmi spokojna. Dobry su aj jeho partaci Oppo a este dalsi (nespomeniem si).
@blog_betka nikdy viac, ani zadarmo
Mám už druhý model aj dcéra má a som Max spokojná
Všetci máme v rodine Xiaomi a sme maximálne spokojní.