Ahojte,
chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti so značkou Reima. Zaujíma ma, či ste boli s vecami spokojní a rovnako ma zaujíma, ako sedia ich veľkosti. Chcela by som synovi (18m) objednať bundu a možno overal, len sú to z môjho pohľadu drahšie veci, tak zisťujem, či sa oplatí investovať. Vopred vám ďakujem krásne za odpovede.
Moja ma bundu ale bude mať dva a pol a bunda je bomba. Cenu nejdem ani písať. Ešte nohavice idem kúpiť ale to dcéra už pôjde s nami na lyže na svah.
Podľa mňa pre tak malé dieťa úplne zbytočné. Moje v tom veku boli vo fusaku vonku zakuklené.
Popozeraj značku pidilidi majú aj tu nové veci baby tejto značky. Veľmi krásne
Alebo ak máš rakúsko blízko tak erstling family
Reima sú funkčné bundy na hýbanie.
Ako keď lyžuješ. Aby bola thermoaktiv Chápeš
On potrebuje podľa mňa takú s flisom teplú.
Radšej poriadne čižmičky pozri kamik
@maciatkolulu ďakujem za reakciu, môžem sa opýtať, kde si kupovala?
@sono2 ďakujem za reakciu. Hľadám niečo na zimnú turistiku, chcela som, aby mu bolo teplo v nosiči a tiež sa priznám, že aj vizuálne sa mi to páči 😀. Ďakujem aj za tvoje tipy, určite si to pozriem 👍🏻
Na Reimu nedám dopustit, máme více věcí, ale nejvíc se mi osvědčila nezateplená bunda s vysokými parametry proti větru a vodě jako vrchní vrstva. Pod ní se to dalo nakombinovat do jakéhokoli počasí. Zimní péřová kombinéza opravdu snesla i velký mráz. A co je u Reimy známé, je, že dělají věci větší, než je evropské číslování. Takže tu bundičku má syn už třetí rok.
Kupujem dcére výlučne reima veci hlavne zimné ale aj do dažďa. Cena vyššia ale veľmi kvalitná, ja kupujem vždy o číslo menej ako aktuálne nosí, aby nenosila 3 sezóny kým jej akurát sadne...
@sense ďakujem za vašu reakciu. A aj za radu o výbere veľkosti. Dávam si na to pozor, popálila som sa na Lodger tak 🙈, lebo aj ja som väčšinou rada, ak sadne primerane prípadne trošku väčšie, ale nie príliš veľké.
@bonavoxa ďakujem za reakciu a to je tiež celkom dobrá pointa s tým vrstvením 👍🏻
@katkafurdek v pandorf
@katkafurdek aj ja mam rada trochu väčšie aby vydržalo aspoň jednu celú sezónu ale pri tejto značke sa mi osvedčilo menšia, dcéra aktuálne 146cm, mála zimnú bundu 134 a vydrží ešte aj túto, nohavice akurát v zime do nosila 128
@sense tá žltá je nádherná 😍. Včera som prelustrovala celý internet 😂 a nakoniec som našla jednu peknú zimnú bundu priamo na ich stránke. Mali tam nejaký výpredaj posledných veľkostí. Stála 45e, čo sa mi zdalo super, veď to už aj HM má také ceny. Tak si myslím, že sa oplatí, ak ju ponosí dve sezóny budem spokojná 😌
@katkafurdek my teda budeme mat reima prvu zimu teraz (lupivala som minuly rok po vianociach v zlave), ale teda co by som mozno dala tip tak Reima sa da kupit aj na Zalando. Trraz boli dokonca 60% zlavy a aj na Reimu. Toez co velmi chvalia zimne bundy su od Lego wear.
@katkafurdek taka unisex, a hlavne ta farba bola v akcii 😇, naša ju mala tiež 2 sezóny, čiže tých peňazí bola určite hodná a hlavne keď je až do teploty - 20 a vodný stĺpec 12000mm, čo som ocenila hlavne pri jej valani v snehu
Som zmazala lebo som si úplne zle prečítala príspevok.
Čiže zlá reakcia
@sense Je doma a je dokonalá 😍😍😍
@katkafurdek krásna...
@katkafurdek určite oplatí, mame overal, kúpila som synovi väčší, má ho tretí rok🤣🤣🤣, krásne sa dal vyhrnut, nie je to žiadny nafúknuty overal, pritom teply, nepremokavý so všetkými možnými doplnkami, či ako to nazvať, na skioass skoba, zabezpečenie proti vniknutiu vody atd. Veľkosťne sedí normálne. Ale radšej väčšie by som kúpila, určite odporúčam