Ahojte dámy, čo poznáte túto značku, myslíte, že mikina vo veľkosti xs by mohla sedieť štíhlej slečne, čo nosí teraz veľkosť 152?
@mable123 No veď práve, oblečenie vo veľkosti xs si už ani neviem predstaviť, nie to ešte obliecť 😀. Mám od nich väčšinou Mko a prídu mi tie mikiny také viac “na telo”, preto som si vravela, že by som neterke mohla možno XS už skúsiť. Vieš čo, konkrétny zdroj nemám, len napíšem do googlu a sem tam ešte niekde nejaké zabudnuté kúsky majú, nie tak dávno bolo čosi ešte aj na about you. Neviem, či majú nejakú pokračujúcu značku ale dosť podobný štýl je Ragwear.
@kristella ahoj, značku Naketano som dlho obdivovala ale nemohla som si ju dovoliť, chodila som do BA skúšať si mikiny😁minulý rok som za polovičnú cenu kúpila parádnu bundu Naketano a mikiny už neboli, značka skončila ale Ragwear je nástupca ak nie ten istý výrobca, teraz žijem v Rakúsku a tu majú značku Ragwear normálne v obchode, ceny sú drahšie ale je to kvalita, minulý týždeň som kúpila krásnu mikinku, ktorú budem zas nosiť asi stále. Co sa týka veľkosti, ja som chudá stihla a pritom mam skoro 40 rokov a veľkosť XS je pre mňa akurát už veľa rokov 😉 pre dievča s velk. 152 je XS dobrá veľkosť, možno bude aj veľká 🙃(aj mne sa to stáva, že niekedy aj XS je velke🤣🤣)
Naketano má všetko o číslo menšie. Čiže ,L"-ko je ,,M" ko, atď. Značka skončila lebo sa rozhádali majitelia a sú v súdnom spore. V Rakúsku ešte niektoré firmy predávajú zo starých zásob. Na fb existuje skupina bazár Ragwear a Naketano: https://www.facebook.com/groups/364517307389764. A štíhlej slečne by mohlo mikina XS byť dobrá, podľa toho aké má rada veci - či voľné, alebo vypasované. Väčšina mikín je pomerne úzka. Skôr tam potom pôjde o dĺžku rukávov - či je slečna vysoká, alebo nizká.
Ďakujem, žienky, veľmi ste mi pomohli.
nastupca je aj Alife a Kickinn 🙂 okrem Ragwear
fúúú xs 🙂 to som mala ked som mala 9 rokov haha a ja mam otázku kde tieto vecičky ešte predávajú? 🙂 alebo ako sa volá tá ich nová značka?