Ja sa stále nad tým zamýšľam či má život vôbec nejaký zmysel keď sa narodíme , dospejeme,zostarneme ,a jedného dňa zomrieme , niektorý aj zomrú mladý, alebo ako deti alebo sa narodia ako mŕtve deti .A každý nemá dobrý život.Niektorí ľudia hovoria že o tom v akom živote sa narodíme rozhoduje karma z nášho predošlého života, alebo že je to osud a všetko je tak ako to má byť.
Karma a predosle zivoty su kecy ktore niektory ludia potrebuju aby im nezavarilo mozgy.
Preco si kazdy o sebe mysli ze je tak strasne dolezity ze jeho zivot musi mat zmysel? Podla mna ludia si o sebe tymto smerom velmi vela namyslaju.
Sme tu, lebo tu musíme byť a tak nám nič iné neostáva, len každé ráno vstať s úsmevom a s odhodlaním, že v zdraví prežijeme ďalší deň....možno sa zdá život nezmyselný, ale na druhej strane naozaj to všetko, čo počas neho zažijeme je niečo, čo nás formuje a dotvára a na sklonku života by si mal človek vedieť povedať, že to všetko stálo zato, aj to zlé aj to dobré...ale keď si zoberieš, na svete je takmer 8 miliárd ľudí, je nás príliš veľa, život každého jedného človeka sám o sebe žiadny úžitok planéte či prírode neprináša, ľudia sa rodia a umierajú, je to naozaj len kolobeh a my sme zrnko piesku alebo kvapka v mori...
Fuha to chce najprv velku salku kavy na dobre rano pri takychto uvahach. Zmysel to ma zit kazdy jeden den naplno, byt stastny, pracovat na sebe, nedat sa stiahnut dole a vzdy byt "najlepsou verziou sameho seba"... karma je hlupost, drviva vacsina nestastnych ludi si to svojim konanim a seriou zlych (a este horsich) rozhodnuti sposobila sama - alebo rezignovala a prijala udel, do akeho ju prinutili okolnosti... kazdemu sa raz za cas stane nieco zleho, dolezite je, ako velmi si to pripustime k srdcu a do hlavy...
Zmysel nasho zivota je v nasich detoch, pretoze nase geny ziju dalej, my zijeme dalej, clovek je prakticky nesmrtelny... cim lepsich ludi z nich vychovam, tym lepsiu "pracu" som vo svojom zivote urobila. Aspon ja to tak vnimam.
A nie, nie vsetko ma zmysel. A nema zmysel ho hladat. Ale otriast sa, pozerat dopredu, vzdy hlavne dopredu... pretoze kazde rano, ked sa zobudis, zacinas uplne novy den a mas uplne nove moznosti...a ja si idem po tu kavu.