Ahojte ktore zmrzliny vo vanickach vam chutia ze si kupijete? Idealne obrazok 😀 Ja to moc nekupujem, mozno tak raz za uhorsky rok tak rada bybsom vedela ktore sa chutovo oplatia a daju sa zjest pre pripad prepadnutia chuti 😀 prosim vyjadrujte sa len tie ktore kupujete nemam zaujem citat ze to nie je ani zmrzlina alebo prispevky s odpovedou “ziadne” potom nechapem na co sa ozyvate🤦♀️ Dakujem za tipy
Carte d'Or sa dá zjesť
Podla mna naj naj top je Haagen & dazs. Konkretne strawberry cheessecake. Cena vyssia ale zase ak to clovek neje na litre ale trochu pre chut tak sa oplati. Mnaaaaaam 🤤
Vanilková burbon v Lidli, zmrzka Misa
Chutia mi niektore prichute z carte d'or, ale kupujem ich uz malokedy.. uz asi 3 roky kupujem zmrzku z jednej malickej zmrzlinarne z vedlajsej dediny. Vyrabaju si ju sami, poctivo, niekolkokrat vyhrali cenu za naj regionalnu potravinu. "Capuju" do kelimkov s roznym objemom, zmrzka sice vyjde drahsie ako zo supermarketu, ale neda sa chutovo porovat.. ale zas, raz za cas ma to financne nezruinuje.
Ben & Jerry's Cinnamon Buns. Ak máš rada škoricové slimáky/hniezda, táto je perfektná.
Kupujem smotanové . napríklad bourbon Vanilka z Lidla, alebo Vanilka z Tesca
Haagen dazs. Iné ani nekupujem
ja som zavisla na carte dor s belgickou cokoladou, príp. zvolenska zmrzlina v kýbliku, cokoládová, mnamka
Haagen dazs, movenpick (to majú v metre).
V Lidli som objavila vo vanicke Rusku zmrzlinu. Geniálna je
Mövenpick
🙈 na, kto teraz pojde do obchodu takto v noci .....
@andreablabla cokoladova je mnamka.
Červeny obal.
Alebo lidl: orech, straciatella, čokoláda tmavomodre obaly
Haagen dasz, nic lepsie podla mna na u nas nie je. Aj chutovo aj zlozenim. Cenovo trochu vyssie, ale obcas sa da kupit v dobrej akci.
@monikamoniak prosim ta kde sa da zohnat? Stale checkujem Billu a Tesco a zlahla po nej zem 😭😭😭
@pinaofina zvykla som ju kupovať v Bille, ale tiež naposledy nebola. Snáď ide iba o dočasný výpadok.
Vaničkovú zmrzlinu typu "našľaháme vzduch s ochutenou vodou", tak tú neuznávam.😀 Mojou srdcovkou zostáva Häagen-dazs Macadamia nut brittle. V lete to občas prebijú mrazené jahody s cukrom, ale víťaz je jasný. V mrazničke mám stále zásoby.🤗
pre mna najlepsi pomer kvalita/cena ma carte d´or., hlavne ked je v akcii. zlozenie radsej necitam 😀 este zvolensky jogurt ma ok zmrzky, mala som aj par dalsich dobrych. potom su take tie desne drahe, ale 8e za mini kelimom mi uz pride cez.