Poradte čo mám urobiť? Kúpila som si iphone 6 plus na splatky v hodnote 999€. Mám ešte splatiť 360€ a mobil mi zmokol, je úplne pokazený a volali mi zo servisu, ze mi vedia vymeniť kus za kus ale musím zaplatit zaň 410€. Samozrejme nieje to mobil nový ale použitý. Máte s tým niekto skúsenosť? Vydržal vám? Alebo mám ist do nového zase? Dakujem za rady.
Pri starších mobiloch pomohlo rozobrať, vybrať baterku a dať vysušiť, prípadne dať do ryže (vytiahne vlhkosť). Ale pri iPhone sa to nedá.
Inak, nič v zlom, ale načo si kupuješ mobil, na ktorý nemáš? Kupovať si tak drahý telefón na splátky je podľa mňa vrchol blbosti.
tak pokial mas splatit este tych 360 eur, tak to uz mozes zobrat tu predrazenu starinu za 410. ono niekedy tie pouzite mobily uz maju vychytane a opravene chyby, takze ti konieckoncov moze posluzit rovnako dobre ako novy, mozno aj lepsie. Ale teda, ja osobne by som nedala tolko penazi ani za novy...
tak za výmenu musíš ešte zaplatiť 410+360. a to ti dajú nie nový telefón. kúp si radšej nový. 🙂
999 za mobil? 😀 😀 😀
Kks 999e??, ten mobil ti aj varil,upratoval????? Kup si nejaky za 50 e na volanie to staci...hento dosplacaj a mas pokoj...
nekomentujem mobil za tisicku 🙂
len skusenost.
syn ma mobil - do skoly - taku staru klasicku nokiu
- manzelovi padla z balkona....uplne v pohode to prezila len s oskretym rohom
- syn ju raz v zime stratil vonku.....nasli sme ju na druhy den, pod snehom, tam kde parkujeme auto, presne pod kolajou od kolesa 🙂 telefon zvonil pod tym snehom 🙂))
- medzitym x krat popadany. trosku obliaty, zabudnuty na palubovke na slnku v lete
🙂 asi je nesmrtelny 🙂
co tak vodeodolny telefon za 50e? https://www.alza.sk/caterpillar-cat-b25-dual-si...
Ja by som sa skúsila spýtať ešte v iných servisoch, kde robia takéto opravy. Možno ti to opravia za lacnejšie ako 410€. Nebudeš mať už naňho síce záruku, keď obídeš predajcu, ale možno to stojí za vyskúšanie. Skús napríklad toto https://pojdeto.sk/sluzba/iphone-6-plus/iphone-..., mne tam menili displej a nebolo to nejak zvlášť drahé.
len ho hned nezapinaj, nechaj ho aspon den vysusit
rozober ho a nechaj ho vyschnut
Tiež mam drahý mobil iphone a aj hodinky k tomu,ale na tak drahé vecicky si dávam aj poroz t.j riadny obal a keď prší tak mam mobil v kabelke a netuším ako ti tak mohol veľmi zmoknúť,že hneď sa pokazil? Mna môj manžel hodil do bazéna a v tej rýchlosti si nevšimol ,že mam iPhone 4 v ruke.. mobil sa na chvíľku cely namočil v sekunde som zdvihla ruku a uz som myslela,že mam po mobile a aj po manželovi ;) mobil som vysušila a fungoval ďalej ;)
Predtym si kupila stary? Nie...
Tak teraz kúpiš stary?
Seriozne potrebujes telefon za tisic eur? Lebo takych ľudí je jedno percento a tí ho na splátky neberú.
Kup si za dve stovky nejaký obycajnejsi, tých 400 dosplacaj, potom zase 1000 nasetri a potom pouvazuj, ci ich znova minies na telefón...