Sledujem v spravach o tej 5 clennej posadke, ktora zmizla v ponorke... Mal to byt 8 hodinovy vylet k Titanicu.. je to desive, hra o hodiny.. ako zo zleho filmu. Myslite, ze sa im podari najst a zachranit ludi v ponorke?
Nenajdu lebo s najvacsou pravdepodobnostou ponorku rozdrvil tlak vody.
@karinka223 zbytocna je asi tak ako 1000 dalsich, ktore su tu.
serem ponorku, kollár ako predseda nrsr dnes priznal že vyfackal richterovú a rozplakal sa na tlačovke 😀 a že tá fetka hodila ich decko cez celú izbu 😠 a ešte aj patrícia vitteková prišla, chvalabohu nespievala 😀 a že teraz richterovú pichá zoroslav kollár.... dpče toto je dobreeee a nie tie telenovely v telke 😀
@karinka223 mne tato tema pride OK a respektujem aj ostatne, ktore mi pridu "zbytocne" je to diskusne forum...
@zuzanka.zuzu 😀
to fakt mal k tomu tlacovku?😀
my sme fakt drbnuty stat
inak k teme, mna to napr. zaujima a sledujem to. a myslim, ze sa im ju nepodari zachranit, ak je dole, jedine zeby bola niekde na hladine a nemoze sa prihlasit, kde je, tam by ju nasli
@kofa77 áno a mal v národnej rade 😀 lebo však pán predseda... kks mafiánsky štát
@kofa77 inac vcera som pozerala FB richterovej a teda riadne uchylaciny tam davala - komunikacia nasho najrodinne zalozenejsieho predsedu s inymi zenami...
@zuzanka.zuzu musim sa pozriet kto je richterova a bajst tu tlacovku s borisom. Toto mi uslo 😀
to je tak absurdne, cela ta vec s Kollarom, ze aj ako film by to bolo trapne. a my ho mame ako predsedu parlamentu, hlavu strany, ktora asi bdue zas v parlamente, mozno aj vo valde... mne to skratka vobec nejde do hlavy, ako to u nas funguje, cisty bizar
@blondiee83 ja nemam FB, ale len viem, ako pisal tej mladej z Cisteho dna a nejakemu trans... uz vtedy som len gulala ocami.
@blondiee83 ja ju sledujem na FB... včera mala 2000, dnes po tlačovke 2400 sledovateľov 😀 toto je žumpa ale fakt sa bavím 😀 taká jednoduchá zábava z reálneho života 😀
@andrejkap123 myslis? Vsak to nebol prvy takyto vylet. Ci? Ktovie, co sa stalo...
@andrejkap123 "ponorku rozdrvil tlak vody."
- nemal ako rozdrvit kedze bola stavana na to aby sa potopila az ku dnu.
Ale kedze to je hlbka 4km tak je na 99% po nich. Nie je ziadna sanca zohnat nejaku inu ponorku ktora by bola schopna potopit sa do takej obrovskej hlbky - takych ponoriek je malicko a aby mala schopnost uviazat nejake lano od lode na tu potopenu. Za tak kratky cas ju zohnat, dopravit na miesto - lietadlo ju tam nedopravi, lod sa tam bude plavit dlho, su to tisice kilometrov.
@zuzanka.zuzu to fakt? Aspoň link dajte 🙃
Aj mňa zaujíma ta ponorka,no posrat sa tam mohlo kadečo. Zvedavá som,dúfam ze budu ok.
A ta richterova to kus kravy, dobre vedela aký Boris je a urobila si s ním druhé decko..správy tamtou sú z 2019teho aj tak s nim zas ondila, že jej nebol nechutny 🤑 ved je jasná zlatokopka a ešte nemá hanbu toto..
To aká dvojtema toto..
dvojtema, este treba nejaky somarsky mostik, premostit, ze ako suvisia tie dve temy, aby nam to tu nezrusili😀
inak ja este chapem, ze niekto cche ist do vesmiru, tak zaplati love, ale ist pozerat na vrak?
Aj mna zaujima ta ponorka..urxite lepsia tema jak kazdy den zle svokry a podobne
@kofa77 ja by som sa išla keby mám 250 000. aj do vesmíru, aj na južný pól, aj na severný pól... akurát mount everest ma neláka bo tam treba vyšlapať 😀 všade inde ťa zoberú.
@lienka.7 našla som to na FB, na zomri bol link... video bolo na stránke NSRS ale neviem či oficiálnej alebo facebookovej.
No ja si myslím, že o pár rokov bude o tom film.. šance na záchranu sú žiaľ mizivé ale možno sa stane zázrak
(teraz mám na mysli ponorku nie Borisa😀)
@zuzanka.zuzu ja by som si kupila hrad v Skotsku, dala do nho podhlahove kurenie a mozu mi vsetci fukat 😀
nie som dobrodruh, ani nemam rada adrenalinove aktivity
@hiro ano pokazilo sa nieco a ponorka ten tlak vody nedala. Pozerala som interview s jednym z ich firmy.