Zmiznutá ponorka

20. jún 2023

Sledujem v spravach o tej 5 clennej posadke, ktora zmizla v ponorke... Mal to byt 8 hodinovy vylet k Titanicu.. je to desive, hra o hodiny.. ako zo zleho filmu. Myslite, ze sa im podari najst a zachranit ludi v ponorke?

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejkap123
20. jún 2023

Nenajdu lebo s najvacsou pravdepodobnostou ponorku rozdrvil tlak vody.

autor
20. jún 2023

@karinka223 zbytocna je asi tak ako 1000 dalsich, ktore su tu.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
20. jún 2023

serem ponorku, kollár ako predseda nrsr dnes priznal že vyfackal richterovú a rozplakal sa na tlačovke 😀 a že tá fetka hodila ich decko cez celú izbu 😠 a ešte aj patrícia vitteková prišla, chvalabohu nespievala 😀 a že teraz richterovú pichá zoroslav kollár.... dpče toto je dobreeee a nie tie telenovely v telke 😀

autor
20. jún 2023

@karinka223 mne tato tema pride OK a respektujem aj ostatne, ktore mi pridu "zbytocne" je to diskusne forum...

kofa77
20. jún 2023

@zuzanka.zuzu 😀
to fakt mal k tomu tlacovku?😀
my sme fakt drbnuty stat

kofa77
20. jún 2023

inak k teme, mna to napr. zaujima a sledujem to. a myslim, ze sa im ju nepodari zachranit, ak je dole, jedine zeby bola niekde na hladine a nemoze sa prihlasit, kde je, tam by ju nasli

zuzanka.zuzu
20. jún 2023

@kofa77 áno a mal v národnej rade 😀 lebo však pán predseda... kks mafiánsky štát

blondiee83
20. jún 2023

@kofa77 inac vcera som pozerala FB richterovej a teda riadne uchylaciny tam davala - komunikacia nasho najrodinne zalozenejsieho predsedu s inymi zenami...

autor
20. jún 2023

@zuzanka.zuzu musim sa pozriet kto je richterova a bajst tu tlacovku s borisom. Toto mi uslo 😀

kofa77
20. jún 2023

to je tak absurdne, cela ta vec s Kollarom, ze aj ako film by to bolo trapne. a my ho mame ako predsedu parlamentu, hlavu strany, ktora asi bdue zas v parlamente, mozno aj vo valde... mne to skratka vobec nejde do hlavy, ako to u nas funguje, cisty bizar

kofa77
20. jún 2023

@blondiee83 ja nemam FB, ale len viem, ako pisal tej mladej z Cisteho dna a nejakemu trans... uz vtedy som len gulala ocami.

zuzanka.zuzu
20. jún 2023

@blondiee83 ja ju sledujem na FB... včera mala 2000, dnes po tlačovke 2400 sledovateľov 😀 toto je žumpa ale fakt sa bavím 😀 taká jednoduchá zábava z reálneho života 😀

maja22
20. jún 2023

@andrejkap123 myslis? Vsak to nebol prvy takyto vylet. Ci? Ktovie, co sa stalo...

hiro
20. jún 2023

@andrejkap123 "ponorku rozdrvil tlak vody."
- nemal ako rozdrvit kedze bola stavana na to aby sa potopila az ku dnu.
Ale kedze to je hlbka 4km tak je na 99% po nich. Nie je ziadna sanca zohnat nejaku inu ponorku ktora by bola schopna potopit sa do takej obrovskej hlbky - takych ponoriek je malicko a aby mala schopnost uviazat nejake lano od lode na tu potopenu. Za tak kratky cas ju zohnat, dopravit na miesto - lietadlo ju tam nedopravi, lod sa tam bude plavit dlho, su to tisice kilometrov.

lienka.7
20. jún 2023

@zuzanka.zuzu to fakt? Aspoň link dajte 🙃

sickynickyobsadene
20. jún 2023

Aj mňa zaujíma ta ponorka,no posrat sa tam mohlo kadečo. Zvedavá som,dúfam ze budu ok.
A ta richterova to kus kravy, dobre vedela aký Boris je a urobila si s ním druhé decko..správy tamtou sú z 2019teho aj tak s nim zas ondila, že jej nebol nechutny 🤑 ved je jasná zlatokopka a ešte nemá hanbu toto..
To aká dvojtema toto..

kofa77
20. jún 2023

dvojtema, este treba nejaky somarsky mostik, premostit, ze ako suvisia tie dve temy, aby nam to tu nezrusili😀

kofa77
20. jún 2023

inak ja este chapem, ze niekto cche ist do vesmiru, tak zaplati love, ale ist pozerat na vrak?

henka123123
20. jún 2023

Aj mna zaujima ta ponorka..urxite lepsia tema jak kazdy den zle svokry a podobne

zuzanka.zuzu
20. jún 2023

@kofa77 ja by som sa išla keby mám 250 000. aj do vesmíru, aj na južný pól, aj na severný pól... akurát mount everest ma neláka bo tam treba vyšlapať 😀 všade inde ťa zoberú.

zuzanka.zuzu
20. jún 2023

@lienka.7 našla som to na FB, na zomri bol link... video bolo na stránke NSRS ale neviem či oficiálnej alebo facebookovej.

annm81
20. jún 2023

@hiro Tiež myslím, že šanca na záchranu je už len teoretická (vlastne, asi ani taká). Podobné vytiahnutia ponoriek sa v minulosti podarili, napr. známy príbeh Pisces III zo 70. rokov, ale aj vtedy sa to stihlo LTT a najmä, poznali polohu ponorky.

yvanielka
20. jún 2023

No ja si myslím, že o pár rokov bude o tom film.. šance na záchranu sú žiaľ mizivé ale možno sa stane zázrak

(teraz mám na mysli ponorku nie Borisa😀)

kofa77
20. jún 2023

@zuzanka.zuzu ja by som si kupila hrad v Skotsku, dala do nho podhlahove kurenie a mozu mi vsetci fukat 😀

nie som dobrodruh, ani nemam rada adrenalinove aktivity

kofa77
20. jún 2023

@yvanielka porisko aj keby zavrazdil novorodenca v priamom prenose, s jeho volicmi, volickami hlavne to ani nehne.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejkap123
20. jún 2023

@hiro ano pokazilo sa nieco a ponorka ten tlak vody nedala. Pozerala som interview s jednym z ich firmy.