Ahojte....prosím Vás, mám takýto problém.
Mám nainštalovane Happy Holiday stuff z originálneho disku v mojom notebooku.
Ibaže...zmizlo mi všetko vianočné oblečenie.
Ozdoby, stromčeky, vianočné keksíky, toto všetko v hre ostalo, no proste oblečenie zmizlo.
Tak isto keď príde Santa Claus, tak je oblečený v normálnom obleku a vôbec nemá hlavu, iba tam sú vlastne vlasy a to je celé.
Nevedel by mi niekto prosím Vás poradiť, čo mám urobiť? Ďakujem za odpovede
@viestta haha nie nie, toto sa nehrá cez net. Toto mám hru na diskoch, je to tam nainštalovane a zmizlo mi to :/
@mirkasmile nemalo by ti nic miznut, tieto expansion packy boli trochu zabugovane. Skus to preinstalovat nanovo.
@viestta ved to je nainštalovaná hra na PC ktorá funguje celý rok...
@mirkasmile preinstaluj, je to stará hra plná chyb
@viestta bolo to tam na jar, cez leto, na jeseň, dokonca aj na začiatku tejto zimy.
To ako keby ste povedali,že v GTA San Andreas zmizli autá z 90rokov, lebo už máme 21.storočie (teraz to nemyslím v zlom).
Ale keď je hra nainštalovaná, a zmizne odtiaľ pár veci, problém nebude,že je to obdobím alebo systémovým dátumom, táto hra vôbec nie je prepojená cez internet a inštalovaná bola z diskov.
@pondelok01 problém tohto Happy Holiday stuff je ten, že sa v podstate doinštaloval do základnej hry.
Tým pádom ho samostatne neviem odinštalovať a nainštalovať naspäť.
Ostatné ako Freetime, Apartment living....nie je problém.
Rozmýšľala som aj,či tam nerobí problém nejaký download to by prakticky šlo, len nakoľko ich tam mám cez 1000
neviem neviem no
@janai1 problém tohto Happy Holiday stuff je ten, že sa v podstate doinštaloval do základnej hry.
Tým pádom ho samostatne neviem odinštalovať a nainštalovať naspäť.
Ostatné ako Freetime, Apartment living....nie je problém.
To bolo prakticky hneď prvé,čo mi napadlo ale žiaľ,nie je to uskutočnitelné
na CZ/SK fórach som nič také nenašla, skúsim teda ešte nejaké zahraničné prelistovať
@mirkasmile tak ak mas aj nejake mody alebo stiahnute oblecko a veci, docasne si presun obsah toho priecinku niekam inam, a skus to pustit, ako keby iba oficialnu hru bez uprav, ci to tam nebude. Inak po anglicky najdes k tomu rady urcite. Ked som to hravala, nebol problem, s ktorym sa este nikto nestretol, vzdy som nasla radu.
@mirkasmile inak ti trosku zavidim, teraz by som si uplne posedkala hodinu (alebo desat :D) pri Simsoch
@mirkasmile ja to mam a normálne sa mi daju odinštalovať aj tie dodatky - kolekcie
@vifoncitta uloz.to