Ahojte....prosím Vás, mám takýto problém.
Mám nainštalovane Happy Holiday stuff z originálneho disku v mojom notebooku.
Ibaže...zmizlo mi všetko vianočné oblečenie.
Ozdoby, stromčeky, vianočné keksíky, toto všetko v hre ostalo, no proste oblečenie zmizlo.
Tak isto keď príde Santa Claus, tak je oblečený v normálnom obleku a vôbec nemá hlavu, iba tam sú vlastne vlasy a to je celé.
Nevedel by mi niekto prosím Vás poradiť, čo mám urobiť? Ďakujem za odpovede 🙏
@viestta haha 😀 nie nie, toto sa nehrá cez net. Toto mám hru na diskoch, je to tam nainštalovane a zmizlo mi to :/
@mirkasmile nemalo by ti nic miznut, tieto expansion packy boli trochu zabugovane. Skus to preinstalovat nanovo.
@viestta ved to je nainštalovaná hra na PC ktorá funguje celý rok...
@mirkasmile preinstaluj, je to stará hra plná chyb
@viestta 😶😶😶 bolo to tam na jar, cez leto, na jeseň, dokonca aj na začiatku tejto zimy.
To ako keby ste povedali,že v GTA San Andreas zmizli autá z 90rokov, lebo už máme 21.storočie 😀 (teraz to nemyslím v zlom).
Ale keď je hra nainštalovaná, a zmizne odtiaľ pár veci, problém nebude,že je to obdobím alebo systémovým dátumom, táto hra vôbec nie je prepojená cez internet a inštalovaná bola z diskov.
@pondelok01 problém tohto Happy Holiday stuff je ten, že sa v podstate doinštaloval do základnej hry.
Tým pádom ho samostatne neviem odinštalovať a nainštalovať naspäť.
Ostatné ako Freetime, Apartment living....nie je problém.
Rozmýšľala som aj,či tam nerobí problém nejaký download 🤔 to by prakticky šlo, len nakoľko ich tam mám cez 1000 😂😀 neviem neviem no
@janai1 problém tohto Happy Holiday stuff je ten, že sa v podstate doinštaloval do základnej hry.
Tým pádom ho samostatne neviem odinštalovať a nainštalovať naspäť.
Ostatné ako Freetime, Apartment living....nie je problém.
To bolo prakticky hneď prvé,čo mi napadlo 😀 ale žiaľ,nie je to uskutočnitelné 😀 na CZ/SK fórach som nič také nenašla, skúsim teda ešte nejaké zahraničné prelistovať
@mirkasmile tak ak mas aj nejake mody alebo stiahnute oblecko a veci, docasne si presun obsah toho priecinku niekam inam, a skus to pustit, ako keby iba oficialnu hru bez uprav, ci to tam nebude. Inak po anglicky najdes k tomu rady urcite. Ked som to hravala, nebol problem, s ktorym sa este nikto nestretol, vzdy som nasla radu.
@mirkasmile inak ti trosku zavidim, teraz by som si uplne posedkala hodinu (alebo desat :D) pri Simsoch
@mirkasmile ja to mam a normálne sa mi daju odinštalovať aj tie dodatky - kolekcie 🤔
@vifoncitta uloz.to