Som v koncoch,mam asi 5 inzeratov v stadiu predaja,uz len potrebujem adresy mamiciek a zmizli mi?! Ako im mam poslat vecicky ked neviem adresu? "moje nakupy" mam vsetko v poriadku,ale "moj bazar" tam mi svieti stale v cervenom stvorceku "1"a nic sa s tym neda robit,stale svieti,ale tie inzeraty uz nemam,som nastvana ,ako sa toto moze stat?
@petraxy6 mne sa ukazuje 169,uz som ich sice nasla,ale niekde porozhadzovane v strede a stale mi pri tom "moj bazar" svieti v cervenom stvorceku "1" a mozem nato klikat kolko chcem,stale to tam svieti a na vrchu mam satky,ktore ani si nikto neobjednava,len su ako 1.a tie veci,co maju byt na vrchu,co su v stadiu predaja,su porozhadzovane,nechapem,komu sa mam ozvat,neviem,co stym :(
Si neskutocne zlata,uz to mam dobre 🙂Uz som nasla aj preco to svietilo,jedna mamicka chce tricko,len to bolo nastavene od najdrahsich,chapem ,Dakujeeem a ni nevies ako velmi Ti dakujem ,🙂
@siuz ja vidím že máš 167 inzerátov. klikni na môj bazár - a zaklikni si "všetko okrem zmazaných" - je to kolonka pod "kľúčová farba".