ste aj vy niektora manzelkou cudzinca...??nezijuceho na slovensku....???
afry ako vies my sme slovensko-svajciarske manzelstvo.napises nam nieco viac o vas dvoch?kde ste sa vzali,aka bola svadba a podobne?
no my sme mali svadbu super---africky styl....v rakusku..a vy ako??
my sme mali 07.07.07 a dcerka bola nasa druzicka.bolo to nadherne,mala krasne cervene satky,len skoda,ze nechcela mat taku druzickovsku celenku na hlavke.
tu mas par fotiek ak chces mrkni http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...
ako prebiehala ta vasa?nemas par fotiek?ake si mala saty?
no mam nejake dam do albumu
Ahojte baby
neviem, ci sa mozem pripojit, kedze my nie sme zobrati..ale pomiesani sme 😀 to hej
az az
Zijeme v uk
Afry vy ste v Rakusku teraz?
jankando vidim,ze mas aj ty cernoska 😵 a krasneho chlapceka.musela si riesit nejake predsudky na Sk?ako sa na vas pozerali?ake boli reakcie rodiny?prepac zvedavost 😀
Mirka, nas tato cernosko este nebol na slovaci, takze zatim nic
a co sa tyka Petika, on pojde az teraz 1x na slovac...ale ja mam kazdeho na haku
moja rodina je cela v poho s cernoskom, takze ostatni ma voobec nezaujimaju.. 😉
jankando moj nieje sice cernosko,ale tiez este na sk nebol,on je taky domased,ani na svadobnej ceste sme neboli.nasi ho poznaju a ostatny v dedine si musia domysliet 😀 vela stastia prajem.
Mirka i vam
No a co ostatnym do neho, nie? 😉 hlavne, ze ho vasi poznaju
a odkial si z sr?
original Trnavacka.
aha
tak to ja vychodnarka jak lusk.. 😀
jankando si este tu???sorry som kupala krpca a potom seba..ne ne ja som na sk a muz je v rakusku
nippa ty mas neskutocne kraaaaaaaaaaaaasnu princess
najdu sa tu aj nejake pary co ziju na slovensku? alebo aspon mamicka s miesanym dietkom??? vsetky ste tu za ciarou 😢
afry je na SR 😉
My sme mix, ale len taky lahky, na detoch to nevidno, ze nie su origos Slovenky. Nas ocino je z Kaukazu, cierne vlasy, velky nos. 😀 A my tri sme tu, a jeho mame prec, vidame sa obcas.. ☹
Afry
tu som.....tiez som kupkala, krmila.... 😉
baby...ste tu???? 😉
jankando si tu???ja som vcera bola uz ko som isla do postele
ńo ja idem s malim na ockovanie baby.ale poobede tu budem 😉
ja mam termin u lekara zajtra idu nam brat krvicku ☹ ohladom zeleza,dufam,ze to uz budeme mat okej.afry pridaj fotky ja som strasneeeee zvedava 😉
cauko mirka...akurat ich zmensujem aby sa zmestili robim album na moja svadba...ale az poobede budu bo ako pozeram je uz nieco pred pol 11 a krpec este spi.....tak sa vidime neskor...a s tt si??...tak to si uplne skoro blizko...jjaaaaaaaaaaaj v tt som zazilaaaaaaaaaa 😀
super,som zvedava,mala si biele saty na svadbe?ja som biele nechcela,no nakoniec pre kratkost casu som si jedny kupila a neskor budu pre dcerku na hranie.ja som z jednej dedinky pri Trnave,poznas Pavlice?a ch jaaaaaaaaaaj v Trnave som zazila aj ja kopec veci 😀 ale niet nad slobodu za slobodna vo svajciarsku,to boli veci a party,kto nezazil nepochopi,kto zazil nezabudne 😵 ...
no vidim ze ste to tu rozbehli ako som isla spat...ja mam doma uz skolacku a ta si bezomna lahnut nepojde...ale aj tak mi oci klipkaju ked a o 9tej-10tej uz spim lebo rano skoro stavame...teda skoro.. 😀 o 7.30. Afry poznam nejake baby (teda si piseme) co ziju v rakusku a su tam vydate(co ja poznam tak za nigerijcanov) Moj manzel pochadza z Nigerie tak ako Jankaado manzel.
afry dakujem za kompliment malej, myslim ze by som mala pridat nove fotky ale ked nikdy nie je cas....tusim nieco zmensim a prihodim ....uz sa tesim na tie tvoje svadobne...boli aj svokrovci? bola si uz v jeho krajine?
nippa ja napisem dnes poobede dlhsie a dorobim aj fotky...teraz sme doslli od lekara...sak aj moj je NIGERIJCAN...
ok...z ktorej casti? ta kamoska hovorila ze vieden je plna nigerijcanov....neviem co na tom pravdy...stavim sa ze je z Imo state alebo Benin, trafila som sa?
ne ne on je Delta state on neni a v rakusku nebyva vo Viedni..tak ja neviem podla mna moze byt ze ich je najviac z Nigerie...a ty mas odkial??
sice to nie je to iste ale skus pozriet tuto: https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Je to o detoch z miesanych manzelstiev ale mozno najdes co hladas, preberali sme vselico. Ale je to uz nejake mrtve v poslednom case. Moj manzel je cudzinec zijeme v UK....odkial je tvoj? kde zijete?