Zmiešané manželstvá. Máte manžela cudzinca?

afry
23. feb 2009

ste aj vy niektora manzelkou cudzinca...??nezijuceho na slovensku....???

nippa
23. feb 2009

sice to nie je to iste ale skus pozriet tuto: https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

Je to o detoch z miesanych manzelstiev ale mozno najdes co hladas, preberali sme vselico. Ale je to uz nejake mrtve v poslednom case. Moj manzel je cudzinec zijeme v UK....odkial je tvoj? kde zijete?

mirka414
23. feb 2009

afry ako vies my sme slovensko-svajciarske manzelstvo.napises nam nieco viac o vas dvoch?kde ste sa vzali,aka bola svadba a podobne?

afry
autor
23. feb 2009

no my sme mali svadbu super---africky styl....v rakusku..a vy ako??

mirka414
23. feb 2009

my sme mali 07.07.07 a dcerka bola nasa druzicka.bolo to nadherne,mala krasne cervene satky,len skoda,ze nechcela mat taku druzickovsku celenku na hlavke.

mirka414
23. feb 2009
mirka414
23. feb 2009

ako prebiehala ta vasa?nemas par fotiek?ake si mala saty?

afry
autor
23. feb 2009

no mam nejake dam do albumu

jankando
23. feb 2009

Ahojte baby
neviem, ci sa mozem pripojit, kedze my nie sme zobrati..ale pomiesani sme 😀 to hej
az az
Zijeme v uk
Afry vy ste v Rakusku teraz?

mirka414
23. feb 2009

jankando vidim,ze mas aj ty cernoska 😵 a krasneho chlapceka.musela si riesit nejake predsudky na Sk?ako sa na vas pozerali?ake boli reakcie rodiny?prepac zvedavost 😀

jankando
23. feb 2009

Mirka, nas tato cernosko este nebol na slovaci, takze zatim nic
a co sa tyka Petika, on pojde az teraz 1x na slovac...ale ja mam kazdeho na haku
moja rodina je cela v poho s cernoskom, takze ostatni ma voobec nezaujimaju.. 😉

mirka414
23. feb 2009

jankando moj nieje sice cernosko,ale tiez este na sk nebol,on je taky domased,ani na svadobnej ceste sme neboli.nasi ho poznaju a ostatny v dedine si musia domysliet 😀 vela stastia prajem.

jankando
23. feb 2009

Mirka i vam
No a co ostatnym do neho, nie? 😉 hlavne, ze ho vasi poznaju
a odkial si z sr?

mirka414
23. feb 2009

original Trnavacka.

jankando
23. feb 2009

aha
tak to ja vychodnarka jak lusk.. 😀

afry
autor
23. feb 2009

jankando si este tu???sorry som kupala krpca a potom seba..ne ne ja som na sk a muz je v rakusku

afry
autor
23. feb 2009

nippa ty mas neskutocne kraaaaaaaaaaaaasnu princess

tictactoe
23. feb 2009

najdu sa tu aj nejake pary co ziju na slovensku? alebo aspon mamicka s miesanym dietkom??? vsetky ste tu za ciarou 😢

marika80
23. feb 2009

afry je na SR 😉

zitaje
23. feb 2009

My sme mix, ale len taky lahky, na detoch to nevidno, ze nie su origos Slovenky. Nas ocino je z Kaukazu, cierne vlasy, velky nos. 😀 A my tri sme tu, a jeho mame prec, vidame sa obcas.. ☹

jankando
23. feb 2009

Afry
tu som.....tiez som kupkala, krmila.... 😉

afry
autor
24. feb 2009

baby...ste tu???? 😉

afry
autor
24. feb 2009

jankando si tu???ja som vcera bola uz ko som isla do postele

afry
autor
24. feb 2009

ńo ja idem s malim na ockovanie baby.ale poobede tu budem 😉

mirka414
24. feb 2009

ja mam termin u lekara zajtra idu nam brat krvicku ☹ ohladom zeleza,dufam,ze to uz budeme mat okej.afry pridaj fotky ja som strasneeeee zvedava 😉

afry
autor
24. feb 2009

cauko mirka...akurat ich zmensujem aby sa zmestili robim album na moja svadba...ale az poobede budu bo ako pozeram je uz nieco pred pol 11 a krpec este spi.....tak sa vidime neskor...a s tt si??...tak to si uplne skoro blizko...jjaaaaaaaaaaaj v tt som zazilaaaaaaaaaa 😀

mirka414
24. feb 2009

super,som zvedava,mala si biele saty na svadbe?ja som biele nechcela,no nakoniec pre kratkost casu som si jedny kupila a neskor budu pre dcerku na hranie.ja som z jednej dedinky pri Trnave,poznas Pavlice?a ch jaaaaaaaaaaj v Trnave som zazila aj ja kopec veci 😀 ale niet nad slobodu za slobodna vo svajciarsku,to boli veci a party,kto nezazil nepochopi,kto zazil nezabudne 😵 ...

nippa
24. feb 2009

no vidim ze ste to tu rozbehli ako som isla spat...ja mam doma uz skolacku a ta si bezomna lahnut nepojde...ale aj tak mi oci klipkaju ked a o 9tej-10tej uz spim lebo rano skoro stavame...teda skoro.. 😀 o 7.30. Afry poznam nejake baby (teda si piseme) co ziju v rakusku a su tam vydate(co ja poznam tak za nigerijcanov) Moj manzel pochadza z Nigerie tak ako Jankaado manzel.
afry dakujem za kompliment malej, myslim ze by som mala pridat nove fotky ale ked nikdy nie je cas....tusim nieco zmensim a prihodim ....uz sa tesim na tie tvoje svadobne...boli aj svokrovci? bola si uz v jeho krajine?

afry
autor
24. feb 2009

nippa ja napisem dnes poobede dlhsie a dorobim aj fotky...teraz sme doslli od lekara...sak aj moj je NIGERIJCAN...

nippa
24. feb 2009

ok...z ktorej casti? ta kamoska hovorila ze vieden je plna nigerijcanov....neviem co na tom pravdy...stavim sa ze je z Imo state alebo Benin, trafila som sa?

afry
autor
24. feb 2009

ne ne on je Delta state on neni a v rakusku nebyva vo Viedni..tak ja neviem podla mna moze byt ze ich je najviac z Nigerie...a ty mas odkial??