Prosím vás žienky, dávali ste si niektorá zmenšiť svadobnú zlatú obrúčku? Len by ma zaujímalo či sa za zmenšenie dopláca, keďže im zlato ostane. Samozrejme beriem do úvahy prácu. Potrebujem zmenšiť o dve veľkosti.
Snubny mi zmensovali priamo tam, kde bol kupovany, v podstate hned po kupe, bolo to zdarma, este mi tusim ten zvysny mini kusocek zlata vratili.
Ahoj.my sme dávali zmensovat pred mesiacom v zlatnictve, tie kúsky co odrezali nam vrátili a platili sme za obe obrúčky spolu 15e
Ďakujem za vaše postrehy.. ja som si dávala robiť na mieru, no schudla som cca 12kg,a je mi teraz dosť voľný, tak už ho asi 2mesiace nenosím lebo sa bojím že ho stratím.. tá pani v zlatníctve kde sme kupovali obrúčky mi povedala že zaplatím za poštovné, nevravela nič o tom že mi vrátia aj ten kúsok zlata. Tak som chcela vedieť ako je to inde
@xima ja keď som zmenšovala snubný prsteň neplatila som za to, v tom zlatníctve kde som ho kúpila. Aj ten kúsok mi dali. Ale pozor ak sú tam kamienky, lebo tým že sa zmenší prsteň, môže sa narušiť ich pevnosť a mne potom pár kamienkov vypadlo. Vždy som to vyreklamovala, no i tak...
@lavender21 aha.. no sú tam také úplne mini kamienky.. tak snáď to bude ok po zmenšení
Snubny som si dala zmensit, tam kde ho mm kupil mi to zadarmo spravili. Obrucky sme kupovali na mieru.