Zmenšenie prsteňa

xima
23. jún 2018

Prosím vás žienky, dávali ste si niektorá zmenšiť svadobnú zlatú obrúčku? Len by ma zaujímalo či sa za zmenšenie dopláca, keďže im zlato ostane. Samozrejme beriem do úvahy prácu. Potrebujem zmenšiť o dve veľkosti.

slniecko35
23. jún 2018

Snubny som si dala zmensit, tam kde ho mm kupil mi to zadarmo spravili. Obrucky sme kupovali na mieru.

kitty88
23. jún 2018

Snubny mi zmensovali priamo tam, kde bol kupovany, v podstate hned po kupe, bolo to zdarma, este mi tusim ten zvysny mini kusocek zlata vratili.

holandia
23. jún 2018

Ahoj.my sme dávali zmensovat pred mesiacom v zlatnictve, tie kúsky co odrezali nam vrátili a platili sme za obe obrúčky spolu 15e

xima
autor
23. jún 2018

Ďakujem za vaše postrehy.. ja som si dávala robiť na mieru, no schudla som cca 12kg,a je mi teraz dosť voľný, tak už ho asi 2mesiace nenosím lebo sa bojím že ho stratím.. tá pani v zlatníctve kde sme kupovali obrúčky mi povedala že zaplatím za poštovné, nevravela nič o tom že mi vrátia aj ten kúsok zlata. Tak som chcela vedieť ako je to inde

lavender21
23. jún 2018

@xima ja keď som zmenšovala snubný prsteň neplatila som za to, v tom zlatníctve kde som ho kúpila. Aj ten kúsok mi dali. Ale pozor ak sú tam kamienky, lebo tým že sa zmenší prsteň, môže sa narušiť ich pevnosť a mne potom pár kamienkov vypadlo. Vždy som to vyreklamovala, no i tak...

xima
autor
23. jún 2018

@lavender21 aha.. no sú tam také úplne mini kamienky.. tak snáď to bude ok po zmenšení

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xima
autor
23. jún 2018

@miriam11 no ja som sa tej pani len telefonicky pýtala, nič nevravela o vrátení zlata.. že mi zistí koľko to bude stáť, a že pravdepodobne zaplatím za poštovné, keďže oni majú firmu v inom meste. Tak preto zisťujem

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xima
autor
23. jún 2018

@miriam11 nie, ja mam ten prsteň odniesť do pobočky tu v ke, kde sme ich dávali robiť.. a tá pani ho pošle do firmy kde robia také úkony (zmenšenie, zväčšenie, gravírovanie atd). Neviem presne kam to posiela, asi BA.

mamicka21
24. jún 2018

@xima dávala som zmenšovať niekoľko prsteňov.doplacala som za každý 10€ a zvyšné zlato mi vrátili z každého prsteňa aj z nausnic