Zmení sa pleť po odstránení maternice?

katkka08
15. feb 2020

Žienky chcem sa vás spýtať ,či neviete mi povedať ,ktorá je po operácii maternice po jej odstránení či sa vám nejak zmenila pleť

diaalex
16. feb 2020

@katkka08 maminu ju ma odstránenú a že skoro vôbec sa nezmenila 🙂 žiadne akné, žiadne vyrážky, žiadna mastnota ani suchosť... má normálnu pleť 🙂

elenatomasova
16. feb 2020

@katkka08 v akom zmysle?Ja som , a nič absolútne som si nevšimla.

katkka08
autor
16. feb 2020

@elenatomasova myslím väčšia suchosť, ochablost, aledo nejaké akné

elenatomasova
16. feb 2020

@katkka08 ochablost to asi vekom neviem koľko máš rokov?akné to nie ...ty máš problém?

katkka08
autor
16. feb 2020

@elenatomasova mám 45 ,akné nemám iba sem tam pred menštruaciou sa mi spravý nejaký pupák

elenatomasova
17. feb 2020

@katkka08 prečo riešiš akurát pleť?

katkka08
autor
17. feb 2020

@elenatomasova iba sa pýtam čo má po tom všetkom čaká

elenatomasova
18. feb 2020

@katkka08 v podstate nič,ja som nemala ani návaly a už to bude 10 rokov, vaječníky mi ostali tak že asi preto.

katkka08
autor
18. feb 2020

@elenatomasova ešte sa môžem opýtať ,čo sa týka sexu manželom ,je potom nutné použiť nejaké gély ?

elenatomasova
19. feb 2020

@katkka08 nepoužívame ale poviem pravdu uvažovali sme nad tým🙂dá sa pomôcť aj ináč.A už máš odstranenu alebo ešte ta to len čaká?

larafabrizzi
19. feb 2020

@katkka08 ja som tri týždne po a vyhadzana som ako v puberte 🙂
Lenže telo sa čistí od liekov, anestézie, takže normal podľa mňa..co je pozitivne-isli dole prebytočné kilá...len toľko....určite žiadna výrazná zmena nebude 😉

larafabrizzi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkka08
autor
19. feb 2020

@elenatomasova pred týždňom som bola na odobratie vzorky, čakám na výsledky a tak dostanem termín

katkka08
autor
19. feb 2020

@larafabrizzi pochopila som dobre chudneš? Ja by som nerada už teraz som dosť chudá

larafabrizzi
19. feb 2020

@katkka08 nie zámerne, 5 dní v nemocnici som bola len na infúziách, dva na bujone,potom doma trošku polotuhej stravy, keďže som mala kŕče,takže logicky sa to odzrkadlilo na váhe, čo ma teší,lebo mám postavičku ako pred 25-rokmi, neriešila by som to...je to individuálne, niekto schudne 3, niekto 5-7 kg...pri vylihovanie doma na PN,podľa mňa nie je problém nabrať to späť 😉

katkka08
autor
23. jún 2020

@elenatomasova ahoj ,písali sme si vo februári prosím ťa ,keď ti odstránili maternicu odstránili ti aj korčok maternice prosím ťa o skorú odpoveď čakám na operáciu a neviem sa rozhodnúť Ďakujem

elenatomasova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkka08
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz