Kolko po uraze nosa je potrebne ist k lekarovi?Ja som mala vo stvrtok uraz,bolesti len chvilkove a ked teraz pozriem,uplne je iny,taky ako padnuty nizsie trocha a zuzeny opticky,hore som mala taky hrbolcek,ktory sa posunul nizsie...Naviac sa mi zda,ze je taky nejaky tvarovatelny prilis.pripadam si na pohlad taka ako basistka.Pritom uraz bol slabucky,len take silnejsie pritisnutie na nos...V minulosti som vsak mala nos zlomeny.Viem,mala som ist k lekarke,no prislo mi to vo stvrtok absurdne,ved ziadny vazny uraz sa nekonal...Mate niekto rovnaku ci podobnu skusenost?
ahoj, mne sa síce žiaden úraz nestal, no pred cca 5 rokmi mi doktorka predpísala okuliare. Nos som mala pred tým rovnučký a krásny. Po roku nosenia som si začala všímať, že môj nos na mieste kde mám okuliare na nose položené, sa mi začal kriviť. Nerobila som s tým nič, okuliare to zakryli a nebolo nič vidno. Teraz po 5 rokoch sa mi nos úplne skrivil. Doslovne tam mám priehlbinku. Keď mám na sebe okuliare vyzerá to normálne, ale keď si ich dám dole "mám nos ako striga ". No tiež neviem čo mám s tým robiť, keďže mi to príde, že na operáciu to nie je nič vážne.
@sissy27 hm,asi mas pravdu.Mna odradzal aj rontgen,lebo tych rontgenov hlavy som mala hrozne moc v minulosti a to bv jednom roku,tak som si vravela,ze to necham tak,no som z toho paf...
@hanna998 Aj mne to robili okuliare,aj na kratky cas.Kvoli tomu,ze uz tam hrbolcek na tom mieste mam.
Ja ho mam teraz tak celkpvo uzsi a viac do strany ako bol,spicka vyzera inak,je akoby padnuty dole..
Nuž čím skôr po akomkoľvek úraze pôjdeš k lekárovi, tým lepšie. Nie je veľmi dôvod to odkladať. Inak u nás v rodine dve zlomeniny a pritom samotný úraz vyzeral taký “bezvýznamný”.