Zmena zdravotnej poisťovne

viktoria12
20. aug 2018

Ahojte mám Union poisťovnu a zvažujem zmenu aké máte skúsenosti s dôvera poisťovňa.? Čítala som že preplácajú na dieťa do 200 eur lieky ako ste spokojný? Ďakujem

korunka1
20. aug 2018

Áno , preplácajú...som spokojná.

viktoria12
autor
20. aug 2018

@korunka1 a ako to funguje

korunka1
20. aug 2018

Som prihlásená do elektronickej pobočky,pridala som si aj dceru.Vidím tam vsetky lieky,ukony lekárov.Aj sumu, ktorú si môžem dať preplatiť.Ak by nedajbože bola chorá,treba drahé lieky,tak môžem použiť na preplatenie aj svojich 200€.

korunka1
20. aug 2018

Este doplnim...priamo tam,na stranke poziadam o preplatenie a do tyzdna mam peniaze na ucte

viktoria12
autor
20. aug 2018

@korunka1 tak to je fajn . Ja som v unione aj deti a žiadne výhody

marianita3008
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianita3008
21. aug 2018

V Dovere od buduceho roka uz budu preplacat aj zubne vykony, novy poistenec 25 eur, po roku 50 eur. Ako bolo vyssie napisane, kazde Vase poistene dieta ma narok na "svoj kredit" 200 eur na preplatky na lieky na predpis, Vy ako poistenec mate narok na svojich 200 eur . Dovera ma e-pobocku, kde si odkontrolujete vysetrenia u lekara, prakticka vec. Plus dalsie veci ako zlava na cestovnom poisteni, moznost telefonicky poradit sa s lekarom 24 h / 7 dni v tyzdni. Ja som poistena, aj deti a zatial som spokojna. Viem pomoct s prihlaskou, ak by ste sa chceli prepoistit, rychlo a jednoducho online za par minut. Vyplnenu prihlasku mozte zaslat na pobocku alebo si zajednat kuriera, ktory Vam ju donesie priamo k dveram na podpis 🙂 V pripade otazok piste 🙂

liiiiii
21. aug 2018

A všzp má nejaké výhody, alebo vôbec nie? Nevie náhodou niekto? 🙂

srnkaknm1
24. aug 2018

@liiiiii to by aj mňa zaujimalo

veronero
24. aug 2018

@viktoria12 ako ze ziadne vyhody? Ved union a dovera medzi sebou superia medzi benefitmi. To ze nepreplaca union lieky neznamena ze nema ziadne vyhody. Ja som vyuzila potravinovu intoleranciu preplatenie, zubar 100e rocne, monitor dychu, ockovania, cestovne poistenie. Treba si troska vyhladat na internete
https://www.union.sk/vyhody-pre-poistencov

srnkaknm1
24. aug 2018

Nemáte náhodou prehľad ktora poisťovňa preplatí viac na zuby u nás doma priorita číslo jedna momentálne kedysi dávali že Union dáva 300€ ročne a zrazu 100€ neskúmali ste to

llubi
24. aug 2018

@srnkaknm1 co sa tyka zubov, odporucam union davaju 100€ na zuby pre osobu na vsetky standardne stomatologicke ukony ( plomby, dentalna hygiena, trhanie zubu...) bez akychkolvek podmienok. 300 € bolo pre celu rodinu a len na niektore ukony. Dovere si treba precitat aj male pismena je tam vela obmedzeni.

gucci31
8. jan 2019

Ahojte....som na MD a k 1.1.2019 som zmenila zdrav.poistovnu. jedine komu som to zatial nahlasila je.zamestavatel. je potrebne to este niekomu hlasit?do povodnej poistovne netreba.prehlasovala som aj dceru.jej zmenu som hlasila obvodnej mam volat este aj k zubarke? Prosim poradte

llubi
8. jan 2019

@gucci31 Staci nahlasit len zamestnavatelovi. Ja som to pre istotu oznamila aj svojim lekarom, ale ze lekarom to nieje povinne ohlasit, maju to v systeme.Do povodnej poistovne urcite netreba. Ani preukaz poistenca sa uz nevracia.

derdia
7. apr 2019

A preplácajú len lieky ktoré sú na predpis alebo aj napr.nurofen,ktory sa kupuje bez predpisu???

gina13
27. júl 2019

Ja som práve včera riešila to iste, ja som odmalička v Unione a čoskoro sa mi narodí synček, ktorého som ale chcela dať do dôvery, zistila som však, že majú obe poisťovne podobne benefity, navyše v Unione ti preplatia aj Sunare ( teda neviem ako to má dôvera), máš tam preplatky pri kurzoch plávania, stomatológ a mnoho iných výhod, taktiež sa dá fungovať cez aplikáciu, naskenovať bločky a peniažky pošlú na účet. Ja som sa rozhodla, že si to nejdem zbytočne komplikovať. 🙂

mary_enka
20. jún 2021

ak stále rozmýšľate nad zmenou a rozhodli by ste sa pre VšZP, tak rada pomôžem/ povysvetlujem ☺️ teraz máme omnoho viac benefitov , ako minulý rok