Zmena Z-Boxu

n3la
14. dec 2024

Ahojte, vybrala som si doručenie do boxu ale nakoniec už nebudem v čase doručenia v meste, zásielka ešte nebola ani predaná packete, neviete prosím ako by som zmenila výdajne miesto ? Dočítala som sa o zmene miesta doručenia len v prípade plnej kapacity boxu, ďakujem 😊

frflos_nespokojny
14. dec 2024

vsak v apke zmenis

janai1
14. dec 2024

@frflos_nespokojny napíš kde konkrétne alebo daj link z packety

n3la
autor
14. dec 2024

@frflos_nespokojny no tiež by som rada videla kde to mám hľadať, momentálne tam mam jednu zásielku v preprave ale možnosť zmeny výdajného miesta tam nie je

frflos_nespokojny
14. dec 2024

vcera som to robil idem kuk

frflos_nespokojny
14. dec 2024

otvoris apku, dole prejdes na zasielky ukaze ti adresu a podnou je ikonka presmerovanie.
ja to uz tam nemam nakolko som to uz presmeroval

janai1
14. dec 2024

@frflos_nespokojny nič také som pri zásielkach nikdy nemala ako možnosť

frflos_nespokojny
14. dec 2024

ja som to mal. je pravda, ze dal som si to poslat na adresu a oni ju zmenili koli nedostupnosti. inak presne to iste sa riesilo v novembri

rozculena
14. dec 2024

@frflos_nespokojny nemala som ani ja možnosť presmerovať

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@rozculena je to potom asi ako ockovacia loteria a ja som vyhral prvu cenu 😍

n3la
autor
14. dec 2024

Ani ja to nemám, asi nejaká prémiová packeta 😄

frflos_nespokojny
14. dec 2024

ale na fotke pekne vidno, ze je presmerovane
este ma napadlo. ja som presmeroval hned prvy den a prisiel my aj mail kde ma upozornili, ze moja zadana adresa je plna

frflos_nespokojny
14. dec 2024

a poslali to niekde inam

janai1
14. dec 2024

@frflos_nespokojny no a už tu máme dôvod..
To je tak pekne keď niekto zatají polovicu informácií.

Presmerovať balíky cez appku je možné len keď pôvodne odberné miesto je plné alebo ma technický problém preto to tebe išlo.
Ale keďže autorka sa pýta kvôli absolútne niečomu inému je tvoja odpoveď platná ako kameň v topánke

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@janai1 ale prisli sme na to. ale inak uz som to mal tiez prad nedavnom, ale adresa bola ok. nonono ziadne zatajovanie nehrozi😘