Zmena v živote - výzor, životný štýl, pohľad na život

22. feb 2022

Baby dokázali ste niektorá , už celkovú zmenu v živote, čo sa tyka výzoru, životného štýlu, pohladu na život ..? Ale taku že ,vám to vydržalo viac ako týždeň 😊 ja by som veľmi chcela ,zmeniť štýl obliekania, starať sa o seba oveľa viac a byť viac pozitívna ..aj sa bojím toho 🙈

zmrzlinka2021
22. feb 2022

Vsak to sprav teraz - nic nepripravuj 🙂
To je ako s chudnutim

kate211
22. feb 2022

Tak bud. Vyhliadni nejaky styl obliekania, popozeraj veci na internete. Starat sa o seba? Sport/kozmetika/zdrave jedlo? Kup permanetku, zacni pripravovaz zdrave jedla. Nic zlozite. Uvidis ako ti to pojde.

ivkazba
22. feb 2022

Ja som v dávnejšej minulosti schudla 33 kíl. To samozrejme prinieslo výraznú zmenu v obliekaní. Plus začala som žiť aj mimo práce veľmi aktívne, hlavne športom a samozrejme výraznou zmenou jedálnička. Ale zase u mňa dobré sebavedomie a starostlivosť napríklad o pleť, nechty, vlasy fičala už aj predtým. Ale ak u teba nie, tak zmena jedálnička a šport ťa k tomu nasmerujú. Choď občas na masáž, ku kozmetičke, nájdi si koníčky. Ale ako píše zmrzlina, sprav to teraz. Ak niečo človek chce naozaj, tak to začne robiť hneď. Nefunguje žiadne od pondelka, od prvého a pod. Buď chceš alebo nechceš, ostatné sú kecy.

mamina0078
22. feb 2022

Ano, zmenila som styl obliekania, vyzoru, komunikacie, "osobnosti" v zmysle prestala som sa bat byt tym kym som a zacala som but sama sebou. Este stale na sebe pracujem ale to, co uz som vypracovala tak mi drzi vyse 5 rokov

marianarem
22. feb 2022

Zmenit styl obliekania a zacat sa o seba viac starat je jednoduche a s tym kludne mozes zacat uz zajtra. Coho sa obavas? Skutocne a radikalne sa premenit vo vnutri je uz ovela tazsie a je to vacsinou dlhodoby proces. Napriklad byt pozitivnejsia - tam je urcite nejaky hlbsi dovod, preco nie si. Ten treba odhalit a potom s tym pracovat. Zacat mozes takisto uz zajtra, len sa nenechaj odradit, ak sa ti to ani po mesiaci-dvoch nezacne darit uplne podla tvojich predstav. Moze sa to postupne menit velmi dlho, takze netreba polavit, aj ak to bude vyzerat, ze to urcite nedas.

kubkovamama
22. feb 2022

Po rozchode áno a dosť razantne,ale skôr by som to nazvala,že konečne som mohla byť sama sebou a tým pádom mi aj stúplo sebavedomie..ale to bolo skôr tým dobrým pocitom po rozchode a nie že zmena štýlu.Ale vrátila som sa k športu,stravovaniu,spôsobu komunikácie a celkovo štýlu života aký vyhovuje mne a nie do čoho som v podstate bola akoby tlačená pár rokov v zlom vzťahu.Pokial nájdeš to v čom sa cítiš komfortne a si to ty tak ti to už zostane.Pokial to bude len umelé stylovanie,pretože sa ti to páči na fotkách a filmoch,nikdy nebudeš pôsobiť ani sa cítiť prirodzene a vydržíš to max mesiac.Co sa týka šatníka a úpravy vlasov,nechtov,prehádzanie domácnosti,to si naozaj dobre premysli,niektoré veci sú na pol života a ak do toho investujes aby si neľutovala financie aj čas

anonym0001
22. feb 2022

Jasne, niekolkokrat. Ja som kazde 2 roky iny clovek 😂 Vzdy, ked niekoho z minulosti stretnem, povedia "Teda, ty si uplne iny clovek". Bavi ma zacinat odznovu a zit rozne uplne odlisne zivoty, a potom pozerat stare fotky a vidiet ten progres. Paci sa mi, ze mozem byt kedykolvek tym, kym prave v tej chvili chcem. Kazdy den sa da zacat znovu a uplne inak. Aj ked niektore veci clovek neovplyvni, ovplyvni to, ako na ne reaguje a ako sa s nimi vysporiada. Naozaj plati, ze sme tvorcami svojho zivota. 🙂

nelinka888
22. feb 2022

No u mňa to bolo tak, že áno 🙂 Zmenila som postupne kompletne šatník, upravila som stravu a začala cvičiť 🙂 Môžem povedať že som už so sebou OKa 🙂 A čo sa týka myslenia, to je už náročnejšie ale snažím sa, ťažšie je to s ľuďmi, lebo nech sa snažíš ako chceš, natrafíš na takých, ktorý ťa radšej bezdôvodne odstrčia z kolektívu ale treba ísť ďalej 🙂

pieksamaki
22. feb 2022

@ivkazba ano...to je ta pevna vola.....suhlasim...

because
22. feb 2022

Ano po materskej... Konečne som vedela co chcem, co nechcem. Váha, satnik, ... U toho sebavedomie a vyžarovanie. Celkovo zmena ziv. Stylu.Konečne som našla samu seba a poznanie, ze sa nemusíš zavdacit každému.
Netreba sa na to odhodlávat.. Musí to v tebe dozrieť a vtedy je ten správny čas.