Rozmýšľam nad zmenou😊 Nie len obliekania ale celkovo správania, vyžarovania😊
Pre mňa veľmi príťažlivé sú tieto dva.
Jedna je veľmi elegantná, taktná a tajomná dáma kým druhá je žena plná energie, otvorenosti a lásky. Ktorá pôsobí na vás viac?😊
@kate211 Zle som sa vyjadrila😊 Samozrejme sa nebudem riadiť tým, kto čo povie. Zaujíma ma názor ostatných a to, že i ja sama rozmýšlam nad zmenou, bol len doplnok aby moja otázka dávala zmysel😊
Vieš, že je to určite nejaký obrázok modelky, ktorá len pózovala.
Mne su obe zeny na fotkach sympaticke, posobia jemne, zensky a elegantne. Bohuzial, dnes sa to uz skor vytraca 🙁
Aha. Tak za mna druhy model. Druha dama je elegantna, tajomna. Prva posobi oblecenim romanticky, evokuje to mozno to, ze ma v sebe plno lasky, ale v tvari mi pride falosna. Nemozem si pomoct.
@tatianalidikova Som som toho vedomá😊 Obrázok slúži na lepšie predstavenie dvoch dám, ktoré som opísala😊
Ale keby mám odpovedať a vybrať si jednu, tak za mňa tá druha fotka
Chceš sa zmeniť na obraz druhých akebo seba? Ked ti tu niekto nápise viac jedna alebo 2 a tebe vo vnútri sa viac paci opak ako sa rohodnes? Ako druhy? Vtedy so sebou spokojná nebudeš obliekanie je podla mňa nepodstatne, ci 1 alebo 2 aj keby si chodila v roztrhanych rifliach a roztahanej mikine človeka zaujme správanie a nie ako si oblečená na druhej strane moues mat najznackovejsi satnik ale keď sa budeš spravat ako nejaký primitiv z pralesa ludom to bude ukradnuté Ale tak môj názor keď už ho chces podla mňa mňa 2 šaty sú aj do roboty a bežne nosenie 1 len niekde na dovolenku určte ja by som v nich nechodila do prace. Ale tu sa zas dostávame k tomu v akej spoločnosti sa pohybuješ človek by nemal vycienvat obliekanim, ci už "lepším" alebo "horsim" ked (bez urazky) si upratovacka tak by bolo nevhodne prísť v saku a šatách za niekoľko stoviek do prace pokiaľ si advokátka alebo manažérka tak asi neprídeš v teplákoch, to iste platí pre rôzne vecierky, vecere, stretnutia ci pracovne alebo kamarátske...
Zmena správania, vyžarovania?veď to buď máš v sebe, alebo nie.Nerozumiem...
Tá prvá mi evokuje idem v sobotu ráno s košíkom na trh pre ovocie
Druhá je pekná ako Grace Kelly.
Ten štýl, elegancia, charizma, vyžarovanie to jue je niečo, vo sa človek naučí skebo na čo sa transformuje. Bud to v sebe žena ma alebo nemá. Ak to nie je v nej, nie je to prirodzene a to ľudia vycítia
Nemozes sa zmenit tak, ze budes ako niekto, kto sa Ti paci na obrazku. Ak ten styl nejde priamo z Teba, tak to nebude ono.
Ja som dlho hľadala svoj štýl a nakoniec som ho aj tak nenasla :D Niekedy mam chuť byt elegantna, inokedy preferujem športové oblečenie a su dní kedy si dam teplaky a vytahane tricko 🙂 obdivujem baby, ktoré dokážu nosiť "stále to isté" 🙂
Vyžarovanie je z vnútra. Ak taká nie si, tak to chces hrať a to už je o ničom. Nemyslím ani že bude fungovať keď si povieš, že chces byť tajomná atď... To musí byť v tebe. Skôr popracuj na tom, čo v sebe máš
Prvá foto: leto, vybehla na poobednú prechádzku mestom+k tomu dana vizáž rozviate vlasy jemný mejkap
Druhá foto: príprava na večeru v luxusnej reštaurácii či návšteva divadla+k tomu vizáž učesané vlasy a výraznejši mejkap
Vnútorné vyžarovanie je dané, buď ho máš alebo nie, etiketa čiže správanie na verejnosti sa dá naučiť, sú rôzne kurzy etikety, stolovania, správania....ľudia, ktori sú často na očiach verejnosti napr. Midleton majú pravidelné školenia správania, etikety, ako má stať, ako ma držať kabelku, atď...zároveň čo sa týka vizáže má poradcov, kaderníka, vizazistu (nechty len bledej farby), žiadne výrazné doplnky...veľa o človeku napovie aj reč tela
Tak ta elegantna tajomna a taktna - si pravnicka? Ak nie, vol ten druhy styl.
@kassandra25 nemusí byt práve právnička. Biznis štýl predsa bežne preferujú manažérky, zamestnankyne v office, majiteľky butikov, lekárky …
Ten prvá foto za mna nie je “štýl” obliekania, je zo bežný volnočasovy outfit.
Ja do prace chodím vždy biznis casual, ale keď ideme s mužom na kupko občas uletim aj na šatách na prvom obrázku.
V práci by som však v tom vyzerala ako Rusalka 🙈
Budem sa opakovať, ale toto sú veci, ktoré žena musí v sebe mať. Ak ma prirodzene k tomu aj smeruje ak nemá je to tragikomédia väčšinou
Ze ty mas za ulohu napisat clanok do lifestyloveho casopisu
@marca12 nie😁 i keď možno z toho niekto napíše😁 pomerne veľa žurnalistov sa tu ‘inšpiruje’
Zmenit styl nie je zle, ak to chces spojit s tym, ze sa celkovo chces zmenit. Ze to tak citis. Ze chces byt zenskejsia, jemnejsia.
K tomu ti mozem len pogratulovat. Dnes sa taka ta diplomaticka, “ladylike” zenskost moc nenosi.
(Pricom tieto zeny boli vo svojej dobe casto ovela viac boss, ako ich dnesne priamociare potomkyne).
Ale vylepsenie vlastnej osobnosti je ta najtazsia praca, aku kedy budes robit. Ma strasne vela uskali a neskutocne mnozstvo ups and downs (ked sa v strese, pod tlakom, ci z toho, ze prevladne nachvilu pohodlnost, zachovas po starom).
Tak pre zaciatok neinvestuj do toho oblecenia vela. Je mozne, ze casom zistis, ze sa tak nejak na toto ani necitis. Alebo ze je to pre teba narocne.
Skus skor na zaciatok par kuskov a dokombinovat k tomu, co uz mas.
Ono ta zmena štýlu sa ti aj musi hodit ja mam kamošku ktora si dá o 3 čísla vacsie teplaky do mesta a hodi sa jej to. Ja v teplákoch idem jedine tak vyhodit smeti 😃proste mne kazdy vravi ze mne sa viac hodia šaty saka čižmy…
@marcellka32 tie nechty neutralnej farby, to zaviedla az terajsia kralovna. Ale nie je to pravidlo.
Kazdopadne, zeny v danej spolocnosti to preferuju uz dlho, kedze casto menia typy siat v kratsej dobe a k takym nechtom sa lahko cokolvek kombinuje. Navyse sa v neutralnej farbe javia ako najudrziavanejsie a posobia zdravo.
Autorka, ja rozumiem, čo si chcela asi povedať. Zmeniť štýl a pôsobiť ženskejšie, jemnejšie, atď. Už to aj niekto spomenul, že sa to dnes nenosí a vytráca... Ale aj ja si myslím, že žena to musí mať v sebe, to nežné, jemné správanie, byť taká povahovo, nie iba nasilu a nútene. Niektoré ženy to skrátka v sebe majú.
A niektoré ženy, hlavne mladé, sa chcú tiež takto správať ako princezné, ale pre mňa vyznievajú hlúpo a afektovane, smejú sa ako pipiny a hrajú sa na bezbrannosť :D
Ale ja by som na tvojom mieste okrem šatníka skôr vyzvdihla tvoje klady 🙂 Každý sme nejaký, niekto vyzerá žensky, jemne, nežne a hodí sa mu to, je to jeho povaha, vyžarovanie, niekto tým pôsobí trápne a silene. Podľa mňa nemá zmysel len silene sa hrať na to, že si jemná, ak v skutočnosti nie si :/ Mužov to odradí a pôsobí to komicky... Dúfam, že chápeš, čo myslím 🙂
mne sa to tiež páči, ale nedá sa to len tak, že rozhodnem sa, že sa to zmení a ozaj to tak aj bude, toto sú veci, ktoré v sebe človek buď má alebo nemá, aspoň teda podľa mňa je to tak
Zmena stylu je niekedy fajn. Clovek vsak musi vediet, co ta zmena ma obsahovat a aky bude vysledok. Pytat sa ostatnych co si myslime o jednom alebo druhom modele, a ktory je pre nas lepsi ci horsi, na zaklade coho sa chces ty zariadit je blbost. Sama musis vediet.