Zdravím Vás mamičky, chcela by som sa Vás poprosiť o radu. Mám zdravotné problémy s krčnou chrbticou a z toho plynúce neznesiteľné migrény, Všeobecná dr. mi dala výmenný lístok na neurológiu. Vraj či som už dakedy bola, ja že hej, ale pred 13timi rokmi, mala som Tetaniu, tú mám už pod kontrolou nie vďaka lekárke, čo som k nej chodila, pomohla mi vtedajšia psychiatrička, a tu sa dostávam k otázke, ja už k nej nechcem ísť a Všeobecná dr. mi povedala, že keď som k nej už raz chodila, tak k nej už musím ísť, viem, že zubára, gynekológa, aj všeobecnú nemôžem meniť len tak, ale k odbornému nemôžem odísť takému ako si vyberiem ja? Veď aj na ORL som bola raz u toho a raz u onoho. Dotyčná doktorka ma liečila antiepileptikami, ktoré som ani nebrala a odhovarala ma mojej psychiatricky. To mi nepripadá ako fér prístup. Ďakujem za odpovede
vezmi lístok a chod ku tomu, ku komu chceš... lekárka Ti nemôže nariadiť ku ktorému...
Vďaka dievčence, tiež sa mi to nezdalo, mám starostlivú vseobecnu doktorku, len niektoré jej názory sú asi podľa toho ako sa vyspí
Myslim ze raz za polrok tusim mozes menit akehokolvek lekara
Ešte raz vďaka v pondelok sa objednám mnou vybranou neurologickou
A ešte otázočka baby mali ste niektoré problémy s krčnou chrbticou a pomohla vám joga, chystám sa na to až mi odzneje chrípka.
@grepka205 mozes ist ku komu len chces 😀