ahojte,
menili ste si niekto miesto druheho terminu ockovania? Ked som sa prihlasovala, v okoli neboli ziadne centra a dostala som termin v uplne inom mieste, teraz je vsak uz plno centier aj v okoli a vyhovovalo by mi to viac tu, aspon neprecestujem cely den.
Nasla som na internete ze sa to da, len mi cez ten link co pridavaju ide zmenit len termin ockovania, miesto nie. Nemate s tym prosim niekto skusenost? Dakujem
@simonie8 tiež som sa skúšala dovolať a márne, keď som volala tak som bola vraj 105 poradí 😃 vraj za 65 min budem na rade wtf 🤦♀️. Inak termín mam v KN a som z BA 😄.
@aleshka_supermama ja to mam tiez dost daleko, este aj casovo mi to nijak nevychadza a nejde mi vlak😂 ale akoze o to nejde, len uz neni vakcinacne miesto jedno v kraji ako to bolo nazaciatku😂 uz pomaly ockuju aj na dedine
Normalne si zakliknes vo svojom systeme len jedno miesto kde chces a tam ti pride druhe ockovanie muz mal takto v inom meste aby bol pri prvej davke skorej, a zmenil si len na to co chcel na druhu
@simonie8 mne povedali do telefónu že to nejde 😂 volali mi z náhradníkov, či prídem na prvú dávku cca 100km od bydliska, chcela som to mať za sebou tak som uvažovala, že idem, no povedali že aj na druhú dávku musím docestovať tam. Tak som odmietla, keďže máme minimálne 4 veľké očkovacie centrá bližšie ako toto.
@nikiki29 ja som nasla na internete kopu clankov ze sa to da, zverejnene tie clanky boli asi tyzden dozadu. Je tam nejaky link cez ktory by sa to asi malo dat ale je tam len ten datum. Tak neviem ze co, mna zmiatli tie clanky, inak som bola stale v tom, ze sa to neda presunut
@simonie8 teraz čítam diskusie vraj je najlepšie volať večer, ja ešte budem skúšať keď sa nedovolam nič iné mi neostáva len deti zobrať so sebou.
@aleshka_supermama mne sa tam už niekedy poobede ozvalo zo záznamníku, že volám mimo pracovného času. Neviem teda na aké číslo sa dá dovolať aj večer...
Mne dali miesto, drugej davky sami inde. A co viem, treba na linke cakat 50 az 70min,no dovolas sa. Nechaj si to pustene nahlas a rob si zatial nieco ine kym nezdnihnu
Veru ja som sa dovolala zatial vzdy ale vzdy som cakala 35+ minut
@simonie8 po 31min čakania kým prišiel rad na mňa, veľmi milý operátor bez problémov mi to zmenil ešte mi dal na výber kam chcem ísť v BA aj čas ktorý chcem. Som spokojná 😄.
@simonie8 ja sa pokúšam tam dovolať už vyše týždňa a nedá sa, vysim na linke a nič. Už som kvôli tomu aj posúvala termín očkovania keďže zmena miesta cez net nejde tak som si myslela, že keď to aspoň o 2 týždne posuniem, dovtedy sa tam dovolam a zmením miesto. Ale skôr sa asi dovolam na lampáreň 🙄 nechápem prečo sa nedá aj toto zmeniť inak ako telefonicky.