Zmazanie jaziev

19. júl 2022

Zdravim chcem sa opýtať mám 30 rokov ,keď som bola malá stala sa taká vec že som urobila niečo čo som nemala a máme rupli nervy a viete ako to bolo niekedy a akurát nahriala nad plynakom kožený remeň a dostala som výprask lenže tým že remeň bol horúci mám jazvu na riti a otlaceny remeň keďže vtedy mi dala na holu chcem sa opýtať neexistuje nejaka klinika alebo niečo kde by sa dali jazvy odstrániť ? Dosť ma to celý život obmedzuje keďže to vidno trochu aj cez plavky.

larazivago
19. júl 2022

Tak to je hardcore... Z tohto by som mala jazvy na duši. Vytiahnuť remeň a dat na zadok, a predtým ho nahrať nad ohňom-ti je muciarenska praktika. S fyzickou jazvou neporadím.

dilino
19. júl 2022

No ja by som jej to iste vrátila.Vždy je šanca jej to vratiť ja by jej vrátila na starobu chytila remeň nahriala nad šporákom a dala poriadne po ksichte a potom po riti ako ONA tebe.Tejto osobe si ochotna hovoriť matka lebo u mňa by to bola hyena v ľudskej koži. A ked by som bola dospela každý boži deň by dostavala bitku ako TY.V tom som ja nekompromisna ake požičaj u mňa take vráť.ONA je kompletna čo staroba na nu nepride.Potom sa niektori rodičia sťažuju že ich vlastne deti bijú.No ked bili rodičia deti za mala ONI im to vrátia čo vydeli a zaživali doma.

zuzubb007
19. júl 2022

Ako to bolo niekedy? Kedy pred miliardou rokov?Sa spamataj vsak tvoja matka je narusena, ako dat remenom je jedna vec, ale nahriat ho to je uz na zavretie na psychiatrii, to sa akoze teraz s matkou bavis normalne?, ja by som teraz tiez nahriala a jednu jej vratila, toto je hjena nie matka, ale k veci myslim, ze na jazvu ti nepomoze nic je to raz znicena struktura radsej sa prijmi ako to je

kiki68
19. júl 2022

Chod s tym na esteticku chirurgiu, specializuju sa na taketo veci. Urcite sa s tym nieco bude dat robit. Hoci je to dost stara jazva. To , co spravila he neospravedlnitelne a nebudem to dalej komentovat. To mala riesit socialka vtedy.