Zmazaná odoslaná pošta

22. feb 2021

Prosím vás viete mi poradiť? Ak som odoslala včera internú správu tu na MK a dnes som ju zrušila. Dotyčná si ju ešte nestihla prečítať... zrušila som ju len pre seba alebo ani ona ju už neuvidí? Ďakujem za odpovede

basska_b
22. feb 2021

A ako si ju zrušila? Si dala len že vymazať? To sa možno nestalo vôbec nič. Viem, že outlook ma možnosť odvolať neprečítane kópie správy, ale žeby to bolo tak aj tu... to neviem.

autor
22. feb 2021

@basska_b keď som otvorila konkrétnu správu tam je také koliesko a tam bola možnosť- poslať dalej, zrus, zmaz. Dala som ze zrus a mne sa stratila ale či aj dotyčnej to ani nie som istá.

nelca84
22. feb 2021

Vymazala si ju len u seba

basska_b
22. feb 2021

Môžeme otestovat. Pošli niečo mne. Ja si to nebudem pozerať. Potom to rovnakou cestou vymaž a napíš mi sem, že už si to urobila. A ja ti poviem, či ju vidím...

autor
22. feb 2021

@basska_b tak poslala som 😊

basska_b
22. feb 2021

Viem ju prečítať. 8:02 si poslala a 8:08 som si to prečítala, aj som ti odpovedala. Ono, to slovo zrušiť sa skôr myslelo že vyjsť z tej obrazovky, ktorá ti ponúkala tie tri voľby. Odvolanie správy ako v outlooku majú zvyčajne nasadené väčšie mailingove služby. Je za tým ďalšie programovanie. Koník to evidentne nemá

autor
22. feb 2021

@basska_b až teraz som ju vymazala. Teraz ju máš ešte prosím ťa?

basska_b
22. feb 2021

Mam ju, lebo už som si ju aj prečítala 😐 Skús ešte raz, ja si ju nebudem pozerať a napíš mi sem, až keď ju budeš mať už vymazanu

autor
22. feb 2021

@basska_b tak som skúsila ešte raz a už som vymazala

basska_b
22. feb 2021

Ja ju stále vidím 😐

autor
22. feb 2021

@basska_b tak sa to asi neda 😕 no nevadí ďakujem že si to so mnou skúsila aspoň sme zistili