Zlý výdavok mimo pokladnicu

28. nov 2023

Ahojte nestala sa niekomu podobná vec.
Dneska večer sme nakúpili v obchode s nábytkom, o 18:55 sme sa dostali k pokladni, o 19 zatvarali, zaplatili za tovar 300eur hodnota tovaru bola 250€ dali nám bločky faktúru, ale výdavok 50€ nám zabudli dať. Áno naša chyba viem proste stalo sa. Uvedomili sme si to na ceste domov a hneď sa vracali S5 ale už mali zavreté nikoho nikde. Budem tam volať zajtra po otvorení nejaký záznam kamerovi z toho času alebo ineventura keď sa robila. Ale nemá niekto s niečím takým podobnú skúsenosť ?
Vďaka

suzitok
28. nov 2023

Inventuru iste robit kvoli tomu nebudu, ale pri uzávierke pokladne by mali mat v pokladni schodok, teda peniaze do plusu. Otázne je, koľko ludi robi v danej predajni zavierku pokladne, ak to robi jeden, moze to priznat, aj nemusi. A este je predpoklad, ze zajtra tam budu uplne iní zamestnanci.
Kadopadne by som to riesila a domáhala sa doriesenia, bud/alebo.

autor
28. nov 2023

@suzitok jj uzávierku pokladne som myslela zle som sa vyjadrila. Hej je mi jasné že je to buď alebo len či náhodou niečo niekto podobne nezažil a cinsa to dalo poriešiť. Meno zamestnanca máme na FA aj keby tam niekto iný bol. Ale je to taká situácia no...

suzitok
28. nov 2023

Ved toto, mozu tvrdit, ze nic v pluse nebolo a po odchode z predajne je vec uzavreta, mate si kontrolovat pri pokladni. Toto su take bezne argumenty. Snad narazite na feroveho a prizna to.

44janica44
28. nov 2023

Gro obchodov ma oznam že za peňažné rozdiely zistené mimo pokladne nezodpovedajú

brendaa
28. nov 2023

Môjmu muzovi zle vydala z 50tky... Doma zistil ze mu vydala ako z 20tky...pozri na bloku koľko ste dali a koľko mala vydať... Muž šiel na druhy deň, vedel číslo pokladne a pozreli kamerový záznam kde bolo to vidno... Ale vedúca nebola ochotná, išla si svoje, muž sa nedal a nakoniec sa mu ospravedlnila a rozdiel vrátila...

autor
28. nov 2023

@brendaa och tak to ste mali super. Nám práveže akoby nič nevydali my sme dali peniaze a oni nám dali papiere bločky a výdavok nie zabudli sme pýtať a oni dať no.

nika11103
28. nov 2023

V našom obchode by nebola šanca aby ste o to prišli ak je to naozaj tak 🙂 takze pekne zajtra pridite . Vecer u nás ak pokladnicke vyšiel akýkoľvek rozdiel (plus mínus) tak sa riadne zaevidoval .

roja01
28. nov 2023

Asi by bolo dobre tam ist presne pri otvoreni predajne, dokial nebudu mat zakaznikov.

heln
28. nov 2023

Ked som robila naposledy v jednom obchode, a vecer nam vysiel pri uzavierke takyto schodok, tak sme druhy den pekne patrali kde to mohlo vzniknut, pozriet splatkove zmluvy, nakupy na faktury, posledne boli kamerove zaznamy, vacsinou sme chybu aj zistili.

karolinakr
29. nov 2023

Keby ta odbili, tam by mali mat navyše pri ratani tržby a na koniec sa možeš odvolat na predavačku, kt.to blokovala

thoughtfulweirdo
29. nov 2023

Mne sa stalo ako predavačke, že som namiesto 50€ vydala v zhone 10€, večer pri uzávierke som to zistila, aj som hneď tušila, pri ktorom zákazníkovi vznikol problém. On sa na druhý deň prišiel spýtať, peniaze som samozrejme vrátila. Záleží, na koho natrafíš, oni to pri uzávierke zistili. A tiež sme mali veľký oznam, že peňažné rozdiely zistené mimo pokladne nevraciame, ale každý normálny človek vedomý si svojej chyby ju nemá problém napraviť.

autor
29. nov 2023

@thoughtfulweirdo och tak to ste zlatá že ste vrátili. O 10tej otvárajú tak budem to riešiť hneď uvidíme čo spravia. Jj no podľa toho na koho natrafíme atď 🙂 tak snáď sa podarí 🙂

autor
29. nov 2023

Och tak musím napísať ako to dopadlo všetko nám vrátia oni vedia čo sa stalo len nevedeli aký zákazník a veľmi milý boli všetko . 🙂

simca06022011
29. nov 2023

super, mali ste stastie🙂

daniela2202
30. nov 2023

@suzitok 👍