Ahojte ,
objednala som si cez internet 2 biele saka na dobierku, za ktore som mala zaplatit 63 € (po 2 € zlave ktoru som mala slubenu ) . Komunikacia bola bezproblemova , no dodanie trvalo dlhsie . Balik prosiel , dobierka 65 € a prislo mi len jedno sako , navyse ciernej farby . Hned som pisala predavajucej co sa stalo . Neodpovedali cca 3 dni. Potom sa ozvali ale asi naschval sa robili ze nechapu co im to vlastne pisem . Pisala som tam dalej , no neodpisovali . Balik som poslala naspat asi po 2 tyzdnoch snazenia sa komunikovat . Zaratala som im tam postovne a zabalila som to so vsetkym ako to prislo . Balik sa mi dnes vratil naspat . Ziadna snaha aby to nejako vyriesili . Som s toho nestastna , pretoze su to vyhodene peniaze , prislo mi nieco uplne ine a este namiesto 2 ks , len 1 . Prosim o rady co sa s tym da robit , alebo ci sa este vobec da nejako to teraz vyriesit . Dakujem a pekny den zelam 🙂
Z ineho , zo stranky na facebooku 😒
ja som takto bojovala pol roka s jednou pani/ slečnou z facebooku, až sa nakoniec vymazala z FB! A bunda , ktorú som si neobjednala za 85€ leží v skrini..... Pevné nervy a veľa šťastia.
Dakujem :(
Nikdy, nikdy, nikdy sa neobjednáva z neoverených facebook stránok ani pochyných e-shopov. Žiaľ, svoje peniaze už asi nikdy neuvidíš. Mohla by si ísť na políciu, prípadne na obchodnú inšpekciu, avšak nakoľko je to obchod na facebooku, ani oni sa nikdy nedostanú k tomu, kto skutočne je predávajúci a navyše vyvodenie zodpovednosti bude ešte ťažšie. Avšak, nakoľko máš adresu predávajúceho, môžeš skúsiť tú políciu.
@jankazav dakujem .. 🙂
tie peniaze niekomu prišli . ak to bola platba na účet tak máte číslo účtu podvodníka . ak to bola dobierka tak ak prevzal peniaze na adresu musel vám dať svoju pravú adresu lebo na poštu po peniaze musí ísť s občansym preukazom . ak si dal dobierku na účet tak podvodníci si myslia že dajú vymyslenú adresu a nikto ich nevypátra . ale v tom prípade má pošta číslo účtu kam tie peniaze poslali . choďte na políciu ....
všetky fb stránky pokiaľ nemajú uvedené svoje IČO - firemné údaje tak sú to podvodníci . takéto stránky si môže založiť zo zákona iba firma . z eshopov sa nemusíte báť objednávať . tí si nedovolia okrádať lebo SOIka by ich pokutami položila .... zákon je len jeden a obchodné podmienky platia pre každého rovnako . stačí ich ovládať . takisto či je to eshop alebo bazár alebo hocijaký internetový predaj tak ak má v podmienkach napísané - vymyslené somariny - ako to že tovar neberie späť alebo nevymieňa , alebo nevracia peniaze , alebo pokuta za zrušenie objednávky , alebo nereklamuje , alebo nevráti plnú sumu aj s poštovným ktoré ste zaplatili predávajúcej .... TAK PORUŠUJE ZÁKON a stačí kontaktovať SOIku ...
Dakujem ! 🙂
@janette321 dakujem moc za radu ! 🙂
neni za čo . moja sestra školí zákony firmy aj súkromné osoby tak robila som jej nejaký čas asistentku - pred materskou ... tak niečo sa na mňa nalepilo :D
@patricia11111 a objednavala si odkial? z proshopu tu na MK, alebo z nejakeho ineho eshopu?