Zlý sen

andrej323
28. nov 2021

Deje sa to už od doby čo si pamätám ale v poslednej dobe sa to začalo diať častejšie.

Ako malému sa mi začali snívať sny s niečím čo málokedy vidím skôr to iba cítim ale nikdy to nieje príjemné, začalo to tým že vždy keď som mal nejaký sen objavilo sa tam niečo o čom moje podvedomie vedelo že tam nemá čo robiť, tá sila hmota alebo entita ma pokažde v sne doslova znehybnila a umlčala a odviedla ma na miesto ktoré som niekedy poznal a inokedy som zas netušil čo to môže byť za miesto ale nikdy ma nepustil až kým sa mi nepodarilo zobudiť. Ale bolo to divné ako keby to nebol sen ale dialo sa to naozaj všetko v tom sne som cítil hmat aj čuch sluch zrak všetko fungovalo až na môj pohyb a hlas sen sa vždy končil tak že ma stále držal tam kde ma zaviedol a potom som sa zobudil ale teraz je to iné čím som starší tým ako keby bolo to zjavenie silnejšie. Teraz ma už v snoch nikam neodvadza práve naopak vždy som v miestnosti v ktorej sa práve nachádzam ale s iným dejom sna tá entita ma v sne fyzicky napadá ale vždy z uhla z ktorého ho nevidím ako keby to nechcelo aby som to videl vždy ma potom zhodí na zem a ja sa zas nemôžem ani pohnúť a samozrejme nedokážem prehovoriť nahlas iba slabý hlások, a to čo ma vždy zhodí na zem  ma ako keby prilahlo cítim tú prítomnosť aj váhu namne občas mi niečo potichu hovorí ale nikdy mu nerozumiem ako keby hovoril iným jazykom ťažko to takto opísať, najhoršie je natom to že predtým sa to dialo zriedka teraz to trvá už niekoľko mesiacov a deje sa to skoro každú noc a neviem čo stým stupňuje sa to tie napadnutia cítim tú prítomnosť dotyk občas ho počujem dýchať je ťažké otom písať a nepríjemné väčšina ľudí by si myslela že si vymýšľam alebo že mám nejakú diagnózu no ja by som bol rád keby tieto sny skončili.

helus888
28. nov 2021

@andrej323 to čím trpis ti nezávidím. Toto mávajú väčšinou psychicky slabší jedinci. Ak máš starosti , stresy, zle obdobie vo svojom živote premáha ťa strach alebo úzkosť vtedy si lahkou korisťou.

denkatn
28. nov 2021

a nemas strach pred niecim? skus riesit vsetko co ta trapi v zivote, co mas nevysporiadane, asi skus na to psychologa, na to vysporiadanie sa s minulostou.. mozno sa ta bude psycholog pytat, ze co si zazil vtedy ked sa ti to zacalo snivat. nejake traumy, niekto ti zomrel, niekomu si ty ublizil?...take babske rady, ze skus meditovat a v meditacii sa pytaj ze preco prichadza tato entita, a potom skus pozitivne meditacie, nejako nahradit alebo udobrit sa s tou entitou...to su take laicke rady, ale ten psycholog by mohol ist do toho hlbsie..

21karolina
28. nov 2021

@andrej323 skús vyhľadať exorcistu.

lenka2813
28. nov 2021

@andrej323 nemoze to byť paralyza?

stella03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbora0308
28. nov 2021

@andrej323 ja si tiez myslim ze je to spankova paralyza. Mala som velmi podobne stavy ked som bola dieta, ja som dokonca aj bola namesacna. Rodicia mali zo mna strach... Chvalabohu to u mna prestalo. Urcite by som vsak na tvojom mieste vyhladala odbornika. Naozaj to nepodcenuj, hlavne ak sa to opakuje na pravidelnej baze, ono to moze byt aj nebespecne na zdravie cloveka. Drzim palce nech to prejde 🍀!

janulka182
28. nov 2021

@helus888 to s tymi slabsimi jedincami mas odkial?

@andrej323 ano, je to spankova paralyza

bubuzu
28. nov 2021

@andrej323 ako tu už písali,je to spánková paralýza, mne sa to dialo, keď som bola dlhodobo nekvalitne vyspatá - napr. keď som mala prerušovaný spánok kvôli stávaniu k bábätku,alebo som dlho pozerala do telefónu a potom nakrátko zaspala. Telo upadne do spánku ale mozog ešte nie,niečo preruší plynulé zaspávanie a človek sa zobudí a nedokáže sa pohnúť, jeho telo ale už nereaguje na pokyny mozgu a ten je v akomsi polospánku.. prešlo to, keď som si začala dávať pozor, aby som kvalitnejšie spala.