Zlý pocit z prenasledovaného auta

30. dec 2022

Zdravim. Pisem, lebo mi ostal taky zly pocit na dusi a potrebujem to spracovat. Vychadzala som na krizovatke na hlavnu cestu z pripajacieho pruhu. Auta ktore isli po hlavnej akurat dostali zelenu tak sa rozbiehali. Medzi prvym a druhym bolo dost miesta, tak ze to vyuzijem a pripojim sa. Smerovku som samozrejme mala a ako som sa sviznejsie pridala, tak to druhe auto pridalo tiez, dost vyrazne. Az tak, ze kvoli mne potom muselo brzdit. Vytrubovalo, vyblikovalo na mna. A potom ma az celu cestu sledovalo domov. Na ulici, kde byvam (slepa) zastavilo asi o 500m za mnou, otocilo sa a odislo. Mam z toho zly pocit, ze ma takto prenasledovalo az domov. Mozno som pri pripajani ja urobila chybu, a mozno ma len nechcel pustit, ale teda az tak, ze ma bude prenasledovat domov? O co takemu cloveku ide?

toffifee0902
30. dec 2022

Psycho 😵‍💫

zuzikak
30. dec 2022

o co mu ide ? o nic - je to psychopat s nizkym sebavedomim. Mozno chcel rypat, mozno chcel vynadat, mozno chcel vystrasit a mozno si len chcel sam pred sebou cosi dokazat.....skus to predychat a ist dalej. Magora vzdy niekde stretnes, zial.

amiaja
30. dec 2022

To bude nejaky k*kot co si ide nieco dokazovat. Vykasli sa na neho, keby chcel tak ti uz vynada. Inak toto je sila jakych psychopatov mozes stretnut na ulici

liz_lemon
30. dec 2022

prenasledovane auto si bola ty, to druhe ta prenasledovalo, takze si zopakuj sklonovanie

0silvia0
30. dec 2022

Je vela debilov na cestach, nic zle si neurobila. Pust to z hlavy.

loliku
30. dec 2022

Nam sa to tiez raz stalo, muz tiez takto isiel a "vosiel" do cesty takemu chlapovi ( inak tiez to nemam rada ked mi to niekto urobi, u nas sa to casto stava, vyndu ti z pump a je tu 90 ledva dobrzdis a zatebou pritom nikto... tiez nehapem takych vodicov) noale k veci toto sa stalo na inom mieste a sledoval nas tiez ten chlap, isli sme sa prejst do prirody a isiel tam za nami, vystupila som ja s malym tak sa otocil a odisiel, si myslim ze mozno koli malemu ze videl, inak by mozno muza aj napadol boh vie, je to inak na hlavu no ....

mimka2019
30. dec 2022

Už keď si si všimla, že ťa prenasleduje, na čo si išla domov? mala si zájsť niekam inam, napr. do mesta, do obchodného domu, atď. aby si sa ho striasla...nikdy nevieš na akého psychopata natrafiš, ale nikdy nikomu cudziemu, kto ťa prenasleduje neukazuj kde bývaš...či už si v aute...v autobuse...na vlastných nohách...ja si pamätám na situáciu, ktorá sa stala v Londýne (v tom čase som tam žila), podobná situácia...pár - muž a žena v aute, predbehli nejakého psychopata na križovatke...ten psychopat ich prenasledoval až k ich domu a keď vychádzali z auta...dobodal nožom toho mladíka, čo šoféroval...stalo sa to pár domov odomňa, kde som bývala...nechcem ťa strašiť...ale vážne nikdy nikomu neznámemu neukazuj cestu k tebe domov!!!

animus
30. dec 2022

Ja som mala zasa takú skúsenosť, že na ceste medzi obcami kde je 90km/h šiel nejaký chlap 60km/h. Šla som ho odbehnúť a začal pridávať. V konečnom dôsledku som šla 140km/h a ledva som ho odbehla. Medzičasom mi šiel protismere a veru nebolo mi všetko jedno.

pininka1
30. dec 2022

On to mohol vyhodnotit uplne inak ako ty. Nam sa to stalo ked som bola tehotna ze muzovi takto akoze odbocil do pruhu a ledva sme dobrzdili. Muz dostal take nervy, ze isiel za tym autom az kym nezastal, vystupil a povedal mu svoje. Ja som ho ale potom riadne spucovala, bol to vyslovene nabijak, hruby krk, keby bol tomu mojmu jednu zavalasil, tak je mrtvy.

rony2255
30. dec 2022

On to možno vyhodnotil tak, že on bol na hlavnej a mal prednosť a ty si mu tam vletela 🤷‍♀️

euka210
30. dec 2022

Ja toto tiez nemam rada, ked z kruhacu idu 2 pruhy, ja idem v hlavom a cez pravy pripajaci ma nejaky debil na Bmw obehne.
Myslim, ze v takej Ba ci Ke sa toto deje bezne...co i len mala dierocka a uz sa tam niekto vopcha.
...mozno len chcel nastrasit

mimka2019
30. dec 2022

@rony2255 nech to vyhodnotil akokoľvek, len "narušený" človek bude niekoho prenasledovať...kľudne si mohol ponadávať, pokričať atď. ale sledovať niekoho až domov? k čomu to je akože dobré?

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
31. dec 2022

Vzdy pri tomto, tri krat zabocit doprava, ak stale ide auto za Tebou a dava signaly, volaj rovno policiu. Ja uz som toto zazila,volala som policiu,ti ma cakali na nedalekej pumpe, dotycny hajzlik sa nejak zbadal a odbocil mimo.

zdenkastanka
1. jan 2023

To mas tak... nikdy nevies na koho za volantom natrafis. Pride situacia a treba ju nejako riesit... a mas 2 typy ludi.kto to vyriesi pokojne - predvída co ide alebo co urobil sofer a teda mozno si aj zašomre ze "kde sa mi tu pchas" alebo potom vyslovene agresori, co to idu riesit po svojom... akurat sa tu s mužom bavime, ze este by som x km zachadzala za niekym kto ma mozno "vytocil" v nejakej situacii ... predsa mam svoj ciel cesty, kam chcem prísť a nie este zachadzat niekde za niekym, aby som ho co?vystrasila ? Alebo si ulavila na nom, ze mu vynadam ? Je to chore na hlavu takato reakcia..

jannka89
1. jan 2023

Mňa napadlo či napríklad nemal v aute deti, ohrozila si ich a chcel ti prehovoriť do duše... Lebo niektorí čo stvárajú na cestách ako tiež mám nervy, a aspon ich vytrubim :D

marsmykkok
1. jan 2023

No takto, ako začiatočníčka som urobila chybu v kruhovom a nezbadala auto a nedala prednosť, jeden pán ma dobehol na križovatke,.ukázal mi aby som okienko dala dole, slušne ma upozornil a to je ok. Minule som pred sviatkami stála pri obchodnom centre na vedľajšej asi 5 minút, šanca prejsť žiadna keďže po hlavnej chodili autá neustále aj jedným smerom aj druhým čo bola tiež vedľajšia, ale mali pred mnou prednosť. Z hlavnej nešlo nič, z tej druhej sa nepohol ešte tak som sa rýchlo pohla a v tom pridal aj on a vletel mi do cesty. Nechápem týchto debilov čo nepustia aj keby traktory padali jedno auto ak nemá vodič na vedľajšej šancu sa pripojiť. Čo som tam mala stáť od jedenástej ráno do desiatej večer kým bude menšia premávka? Ja pustím vždy ak vidím že z niekde autá nemajú šancu prejsť. Premávka sa každým dňom zahustuje a iné riešenie nie je ako byť trocha ľuďmi, ale zjavne niektorí psychopati radšej spôsobia haváriu ako by mali niekoho pustiť.