Žlté vlasy

ishkaa
18. nov 2015

Ahojte, na radu kamaratky som si kupila stahovac farby, po ktorom som nasledne dala zosvetlujucu blond farbu...aaaa som zlta jak kurca 🙂 co teraz? dat do toho melir, nejaku farbu alebo ist spat na hnedu? mate skusenost? prosiiiim nechcem nosit ciapku :(

margotka112
18. nov 2015

Poznám to. Ja som bola ako klas dobre vyzretej kukurice. Tak som si tým zničila vlasy,že som skončila nakrátko a pri mojej pôvodnej farbe vlasom. Najlepšie je dať si zosvetliť u odborníka,ale to treba aspoň na 3-4 krát,tak bola kolegyňa. 😝

sissy27
18. nov 2015

@ishkaa ja stále tvrdím, že sú veci, ktoré je lepšie nechať na odborníkov... si ušetrila dúfam aspoň 10€ a oplatilo sa...
choď ku kaderníčke, lebo ešte dva-tri pokusy a budeš ako metla...

ishkaa
autor
18. nov 2015

@sissy27 ale no, co tolko nervov v jednom komentari :*

sissy27
18. nov 2015

@ishkaa ja nemám mať prečo nervy, ja žlté vlasy nemám... 😎

stardust
18. nov 2015

@ishkaa v tomto sychravom pocasi musi byt tvoja kuriatkovo zlta hriva prijemnym osviezenim 🙂

ishkaa
autor
19. nov 2015

dobre dakujem vam, hlavne za obrovsku pomoc....forum na koniku malo vzdy zmysel..

viera27
19. nov 2015

@ishkaa na stiahnutie zltej su silver sampony a masky. http://www.heureka.sk/?h[fraze]=silver+shampoo

Pocitaj recenzie a skus. Lepsie ako hned si davat dalsiu farbu, to by ti odpalilo vlasy uplne

ishkaa
autor
19. nov 2015

@viera27 dakujuem! konecne niekto kto pomoze a nechce si len rypnut...idem hned prestudovat dakujem

ichbinich
19. nov 2015

Ja som taka kuriatkovo zlta bezala so siltovkou do DMka, kupila prvu farbu, co sa mi pozdavala a zafarbila som sa spiatky na povobdnu farbu. Mala som super stastie, farba bola presne moja, nikto nic nespoznal. Az teraz som sa priznala, ze som aj ja raz bola kuriatko 😉
Odvtedy iba ku kadernicke, moje vlasy po pas su mi svate 🙂
S tymi striebornymi samponmi skusenost nemam.
Vsak uvidis, pocasie sa ma zhorsit, tak si pojdes v ciapke kupit nejaku peknu hnedu 😉
Vsetko dobre!

alaguema
19. nov 2015

@ishkaa ak by nezabrali tie strieborné veci, tak ja by som na tvojom mieste na to dala hennu o tón tmavšiu, vytvorí prirodzený odtieň a nepoškodí vlasy. Pri tých strieborných šampónoch treba posúdiť aj to, či sa ti vôbec popolavý odtieň vlasov hodí k tvojmu farebnému typu. Lebo ak nie, budeš vyzerať tak o 10 rokov staršie 😉

ishkaa
autor
19. nov 2015

dakujem, sla som ku kamoske kadernicke a dohodli sme sa na premelirovani o tyzden, tak tyzden budem zlta 🙂 ten silver sampon mi odporucila aj ona takze asi je to dobra vec...