Ahojte, na radu kamaratky som si kupila stahovac farby, po ktorom som nasledne dala zosvetlujucu blond farbu...aaaa som zlta jak kurca 🙂 co teraz? dat do toho melir, nejaku farbu alebo ist spat na hnedu? mate skusenost? prosiiiim nechcem nosit ciapku :(
dobre dakujem vam, hlavne za obrovsku pomoc....forum na koniku malo vzdy zmysel..
@ishkaa na stiahnutie zltej su silver sampony a masky. http://www.heureka.sk/?h[fraze]=silver+shampoo
Pocitaj recenzie a skus. Lepsie ako hned si davat dalsiu farbu, to by ti odpalilo vlasy uplne
Ja som taka kuriatkovo zlta bezala so siltovkou do DMka, kupila prvu farbu, co sa mi pozdavala a zafarbila som sa spiatky na povobdnu farbu. Mala som super stastie, farba bola presne moja, nikto nic nespoznal. Az teraz som sa priznala, ze som aj ja raz bola kuriatko 😉
Odvtedy iba ku kadernicke, moje vlasy po pas su mi svate 🙂
S tymi striebornymi samponmi skusenost nemam.
Vsak uvidis, pocasie sa ma zhorsit, tak si pojdes v ciapke kupit nejaku peknu hnedu 😉
Vsetko dobre!
@ishkaa ak by nezabrali tie strieborné veci, tak ja by som na tvojom mieste na to dala hennu o tón tmavšiu, vytvorí prirodzený odtieň a nepoškodí vlasy. Pri tých strieborných šampónoch treba posúdiť aj to, či sa ti vôbec popolavý odtieň vlasov hodí k tvojmu farebnému typu. Lebo ak nie, budeš vyzerať tak o 10 rokov staršie 😉
dakujem, sla som ku kamoske kadernicke a dohodli sme sa na premelirovani o tyzden, tak tyzden budem zlta 🙂 ten silver sampon mi odporucila aj ona takze asi je to dobra vec...
Poznám to. Ja som bola ako klas dobre vyzretej kukurice. Tak som si tým zničila vlasy,že som skončila nakrátko a pri mojej pôvodnej farbe vlasom. Najlepšie je dať si zosvetliť u odborníka,ale to treba aspoň na 3-4 krát,tak bola kolegyňa. 😝