Žltá košeľa pre chlapca

tehotna40
8. júl 2022

Ahojte baby neviete kde kúpim jednofarebnu žltú košeľu s krátkym rukávom pre 6 ročného chlapca ?

tehotna40
autor
8. júl 2022

@marcellka32 ďakujem tu som videla, 110 je malé číslo

tehotna40
autor
8. júl 2022

Keby bola aj s dlhým rukávom ze sa da vyhrnut taka by tiež bola dobra

marcellka32
8. júl 2022

@tehotna40 daj do Google žltá košeľa, nájdeš to

ichbinich
8. júl 2022

Ked nenajdes, kup bielu bavlnenu a zafarbi doma 😉
Odprucam Dylan fabry, dodrzat navod, nezlaknut sa, ked to je este mokre, po vyschnuti vsetko super 😉

tehotna40
autor
8. júl 2022

@marcellka32 nenájdem, predstav si, našlo mi len polokošelu, v hm vypredané a potom na glami za 50 eur. A potom tu v reservede co majú číslo len po 110 co je malé.

tehotna40
autor
8. júl 2022

@ichbinich ďakujem premýšľam nad tým, len ci to stihnem. Ideme totiž na oslavu, ja s dcérou mame červené šaty, a muž si dáva nohavice a žltú košeľu, rak som chcela nech je zasa maly rovnaký ako tato. Ani ma nenapadlo ze bude v lete taky problém kúpiť žltú košeľu. Idem popozerať kolko majú dodanie

ichbinich
8. júl 2022

@tehotna40
Zafarbene to je raz-dva, nejaku pol hodinku pri rucnom farbeni v kybli. Pri farbeni v pracke dlzka programu.
A ano, clovek sa niekedy nestiha cudovat, co vstko v lete nie je dostat... Ale zachvilu budu ponukat perniky, cizmy a svetre... ale palvky si na dovolenku v auguste nekupis... 🙄
Drzim palce!

xxx_mozeno_xxx
8. júl 2022

Toto by aj mňa dosť zaujímalo keďže plánujem na karneval prezliecť môjho synčeka za Mira Jaroša

tehotna40
autor
8. júl 2022

@xxx_mozeno_xxx ahoj toto už máme za sebou 😀 kupovali sme červenú šiltovku, modré nohavice a nedávala som košeľu a motýlika ale to tričko od neho žlté z motýlikom. https://shop.rukahore.sk/miro-jaros/tricko-motylik , no pozerám, že momentálne nedostupné 😮