Zlomili ste už opätok?

3. aug 2022

Dnes mi prišli nové lodičky, majú celkom úzky opätok tak rozmýšľam či sa už toto niekomu podarilo alebo to je len v telke. Sama som o tom zo svojho okolia nikdy nepočula.
Udrží tenší opätok aj vyššiu váhu alebo záleží na tom či v tom žena vie chodiť ?
Keďže niesom najchudšia tak rozmýšľam že ich vymením sa hrubý opätok, ale teda sú pohodlné… idem cez víkend na oslavu tak rozmýšľam či ma udržia. Ale teda zatiaľ sa mi to nestalo

ninusa221
3. aug 2022

Tiež niesom chuda a nosim ked ideme hlavne na oslavu / svadbu vysoké tenke opätky a teda nikdy sa mi to nestalo a to kupujem vacsinou topanky z ccc atď

nika11103
3. aug 2022

Ja si takisto myslím že zlomenie opätku vôbec nesúvisí s váhou , skôr s nejakým nerovným hrbolatym terénom … smelo do toho ak sú ti pohodlne a Uzi si oslavu 🙂)

patka06
3. aug 2022

zlomiť nie, celý sa odlepil - odtrhol od topánky a ostal zapichnutý v chodníku
na opätkoch musíš vedieť chodiť

gladys_07
3. aug 2022

Zlomila som dva hrubsie, tenky lodickovy nikdy. A som stihlejsia, resp bola som ked som ho zlomila. Ide skor podla mna o kvalitu topanky, tie dva zlomene boli cinaky

danulicek
3. aug 2022

Zlomila, pri nastupovaní do vlaku z Trnavy. Vlak meškal 10 min, kým mi sprievodkyňa “vyrvala” opätok von z toho schodika 😂 bola som stihla, cize s váhou to nemalo nic spoločne 🙂 na oslave však vlak nebude, tak smelo do toho 😊

riskoh
3. aug 2022

Zlomila som tenší opätok ešte sme ani nevyšli z kostola na svadbe😐,som chudá a topánky na opatkoch nosím často,skôr to bola chyba výrobcu,topánky neboli ani lacné (80€) ale zreklamovali.....škoda ,že som už nebola potom tip top zladená😁na tej svadbe

ruzovakrava
3. aug 2022

Sesternica raz na diskotéke, ale ona ho odlomila komplet celý 😆 určite je to kvalitou / nekvalitou, tamto boli čižmy od Číňana. Ten na druhej topánke sa nedal odlomiť, frajer jej to na jej požiadanie skúšal ale neporadil si s ním. Neviem načo ho chcela odlomiť ale v tej nálade asi nič lepšie nevymyslela 🤣 tak chodila a krivkala