Zlomená náušnička

20. aug 2024

Ahojte, dnes malá vstala a náušnička zlomená. Máme ich necelý rok. Je to bežné, že sa náušnica takto zlomí ? Viem, že sa to dá opraviť, len sa bojím či to bude držať. Ďakujem.

adulka07
20. aug 2024

Mám kúpu polámaných šperkov...či už náušnice pri zapinaní,ale náramok,či stočena retiazka čo už neviem vytočiť

autor
20. aug 2024

@adulka07 ďakujem, tak sa to teda asi stáva, našťastie och viem reklamovať, len musím premyslieť, čo jej zatiaľ dať, keďže ideme ešte aj na dovolenku...v posledné dni už len čakám, že čo ešte sa domrvi

weleda123
20. aug 2024

Kúpte na rýchlo chirurgickú oceľ. Ja mám stále doma jedny nachystané pre dcéru, keby dačo. Stojí to 5-6 eur a máte istotu, že nebude mať reakciu

adulka07
20. aug 2024

tak buď dať opraviť,ale skúsenosť je taká ,že po čase sa zas polamu...alebo niekde je možnosť pri kúpe nových ich nechať ako protihodnotu..

autor
20. aug 2024

@weleda123 dala som jej teraz narychlo tie, ktoré jej nastrelovali, samozrejme vydezinfikovane aspoň trochu... Dúfam, že to pôjde spraviť prípadne ak nie, že nebude problém s reklamáciou. Veď také náušnice by mali snáď niečo vydržať, má ich asi 9 mesiacov :(

apolka77
25. aug 2024

Tak ja neviem, mam práveže opačnú skúsenosť. Dcere ani mne sa to nikdy nestalo a to máme zlaté náušnice čo sa dedili že majú už 50 rokov a nikdy sa nič nepolamalo...podľa mňa skôr chyba materiálu a roboty.
Zlá kvalita .