Ahoj kočky , potrebovala by som poradit , platila som dcerke šek cez poštu , bohužiaľ som namiesto kodu 5600 dala kod 6500 viem som debil :( , az dnes ked ma učiteľka v školke upozornila že ešte nemaju peniažky, som to skontrolovala a zistila som to . Šek som odosielala minulu stredu . Nemate s tym niektora skusenosť ? Čo mam spraviť ako prve? Ďakujem za všetky rady :(
@pillipilli samozrejme skusim dakujem
@simatn buď ten účet neexistuje a peniaze sa Ti vrátia, alebo si ich poslala na účet niekomu inému a budeš musieť ich vymáhať späť.
@simatn
@simatn
6500 ktorý si uviedl je kod poštovej banky.....ak si omylom trafila existujuci účet, žiadaj vrátenie platby....je potom len na dotyčnom ako rýchlo ti ich vráti a na tebe znášať všetky poplatky za vrátenie.
ak si trafila neexistujúci účet - tvoje peniaze visia niekde na polceste na pošte - v poštovej banke - povedia ti ako postupovať.
keďže to je účet v poštovej banke - choď sa informovať tam.
platbu uhraď samozrejme čo najskôr na správny účet.
Presne tak netreba s tým moc otálať a vyber sa na poštu s tým, že si uhradila zle platbu. Máš šťastie, že to bolo na ich účet, tak si myslím, že ti vrátia korunky bez problémov alebo by bolo najlepšie ak by korunky hneď previedli na účet do škôlky. V škôlke počkajú neboj ono sa takéto občas stane🙂
@simatn ved chod na postu a vysvetli im situaciu. Tam musia mat riesenie aj na toto ked sa stane. Alebo zavolaj na postu a informuj sa