Cca 15 rokov dozadu, sme mali v rodine tragickú udalosťou. Auto z mojou rodinnou prislusnickou, malo dopravnú nehodu, zomrela. Na vine bol jej vtedy priateľ, neprispôsobil jazdu podmienkam a schopnostiam. Prežil... samozrejme v rodine ho nemajú radi. Ja som bola ešte dieťa,ale táto smrť ma poznačila, mali sme veľmi blízky vzťah... on veľký pan sa tváril akoby sa nechumelilo, síce sa tváril, že mu chýba, že ho to mrzí ale na druhej strane sa tváril že za nič nemôže.
Po niekoľkých rokoch, keď som mala cca 16-17 rokov, sa mi dotyčný ozval. Prehodili sme pár slov, chcel mi to vysvetliť. Ja som mu chcela dať šancu, tváril sa, že ho to trápi, že chce aby som ja poznala skutočnú pravdu... bola som hlúpa, že som som mu dala tú šancu. Začal kí písať, ako mu ju pripomínam a ze sa bojí, že sa do mňa zamiluje a podobne zrasty mal 40+ už vtedy dobe.. tak som to skončila, že o tomto nebola rec, že mi chcel vysvetliť len tie okolnosti... dlho sa mi neozval a bola som rada. Opäť mi napísal, a všetko to zle, a nepríjemné sa mi vrátilo... Neviem co robiť. Určite ho nebudem spätne kontaktovať, ale spomienky sa vrátili.. aj tá akoby neucta voči nej, že začal baliť mňa, napriek tomu, že pochybil on. Sú na to aj rozhodnutia zo sudu, že on bol vinník. Musela som sa troška vyrozprávať, poprípade budem rada, za nejaké povzbudenie. Doma o tom hovoriť nemôžem, vyvolalo by to zase v mnohých ludoch otvorené rany a hnev. Ďakujem..
Veľmi ma mrzí čo si si prežila. O to viac keď musíte žiť s vedomím že tu ešte mohla byť ak by bol jej vtedajší priateľ trochu zodpovednejší. No minulosť nezmeníme. Ono aj keby si ho chcela (viem že to tak nie je) narobilo by to veľmi veľa problémov v rodine. Rodičia by sa o teba báli že sa to môže zopakovať verím že by ani nespávali aj keby ste sa stretávali len ako kamoši a zbytočne by im to jatrilo rany čo si sama utvrdila. Neviem či sa chce hrať na Romea a Júliu ale toto nie je rozprávka. Povedz mu že si neželáš žiadne kontaktovanie lebo si nezabudla a nech ťa nechá na pokoji.... bez chrbtovej kosti mi pripadá. A nekontaktuj sa s ním lebo to očividne jatri rany aj tebe. A nikomu by to neprospelo. Drzim palce aby si to zvládla prekonať.
@malia18 ďakujem ti krásne. Ja som si ho vtedy aj blokla, ale očividne ma novy profil na FB, tam ma zase kontaktoval
@ariannazara bol bloknuty, len si spravil nový profil. Už je zase bloknutý, ale aj tak to vynorilo spomienky.
Keď ho budeš neustále blokovať jeho to raz prestane baviť možno si len potrebuje nájsť novú babu alebo nejaký nový zmysel života ale jeho to prejde keď uvidí že to s tebou nepohne...
Neviem načo sa s ním vôbec kontaktujes🤷♀️ bloknem ho a dovidenia.