Zlatá retiazka po starej mame

em4life
12. júl 2022

Na pamiatku po starej mame som po jej smrti dostala zlatú retiazku s krížikom. Je mi ale dlhá a krížik nechcem nosiť. Čo by ste s ňou urobili? Buď odložiť na pamiatku alebo si z nej spraviť niečo iné (napríklad prsteň alebo kratšiu retiazku s iným príveskom). Dík za rady.

livka_
12. júl 2022

@em4life nič, máš dlhý život pred sebou. O pár rokov sa na ňu budes inak pozerať a videnie sa ti otočí. Keď nie si v núdzi a nie je to len vec na skladovanie, tak nechaj pre spomienku, sebe a raz detom 🫂

diamond007
12. júl 2022

@em4life spraviť niečo iné z nej

mandzula
12. júl 2022

Tu je veľmi ťažko radiť. Je to o tvojich pocitoch, o tvojom vzťahu so starou mamou...

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandyan
12. júl 2022

Mam zlato po starkej, sice ho nenosim len sem tam,ja osobne by som to nepredavala.. 🙂

petamich
12. júl 2022

ja by som velmi rada mala na moju babku aj takuto spomienku, zial nemam 🙂 ja by som bud nosila alebo si aspon dala spravit nieco ine co by som nosila - urcite by som nepredala

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacena4
12. júl 2022

ak si das nieco ine nepouziju tvoje zlato ale ti co maju oni, davala som si tak robit

7miriam77
12. júl 2022

Ja by som si nedala z toho robit nic ine. Dostala som nausnice po babke a aj ked myslim, ze ich nosit nikdy nebudem...nevzdala by som sa ich nikdy. Cenim si ich veeelmi moc..ako spomienku. ♥️♥️♥️

beata_k
12. júl 2022

@em4life Ja som nosila retiazku s medailonom po babke. Raz som ho stratila, ale nastastie aj nasla. Odvtedy ju mam odlozenu. Prilis si ju cenim aby som ju stratila.
Ty musis vediet aky si mala vztah. Ci je to len nieco na ozdobu alebo je to spomienka.

slavomira236
12. júl 2022

@em4life jaam obrúčku po babke dala mi ju keď som mala 15 st a mám 43 a ešte ju mám jesť nepýta a nepredala by som