Na pamiatku po starej mame som po jej smrti dostala zlatú retiazku s krížikom. Je mi ale dlhá a krížik nechcem nosiť. Čo by ste s ňou urobili? Buď odložiť na pamiatku alebo si z nej spraviť niečo iné (napríklad prsteň alebo kratšiu retiazku s iným príveskom). Dík za rady.
@em4life spraviť niečo iné z nej
Tu je veľmi ťažko radiť. Je to o tvojich pocitoch, o tvojom vzťahu so starou mamou...
Mam zlato po starkej, sice ho nenosim len sem tam,ja osobne by som to nepredavala.. 🙂
ja by som velmi rada mala na moju babku aj takuto spomienku, zial nemam 🙂 ja by som bud nosila alebo si aspon dala spravit nieco ine co by som nosila - urcite by som nepredala
ak si das nieco ine nepouziju tvoje zlato ale ti co maju oni, davala som si tak robit
Ja by som si nedala z toho robit nic ine. Dostala som nausnice po babke a aj ked myslim, ze ich nosit nikdy nebudem...nevzdala by som sa ich nikdy. Cenim si ich veeelmi moc..ako spomienku. ♥️♥️♥️
@em4life jaam obrúčku po babke dala mi ju keď som mala 15 st a mám 43 a ešte ju mám jesť nepýta a nepredala by som
@em4life nič, máš dlhý život pred sebou. O pár rokov sa na ňu budes inak pozerať a videnie sa ti otočí. Keď nie si v núdzi a nie je to len vec na skladovanie, tak nechaj pre spomienku, sebe a raz detom 🫂