Ahojte baby, prezradte vaše ,,nenormalne,, tehotenake chutky 😀😀 Na mna uz pomaly prichadzaju...Napchala som si rohlik s kecupom a do toho som ulozila hranolky. Akoze hambač😀😀 podelte sa
salámová bageta so zemiakovými chipsami samozrejme v tej bagete, mliečna čokoláda s uhorkami (vyrovnať chute 😁), niva syr so zavináčmi a podobne hlúposti a kombinacie... môj drahý manžel zo mňa šalel
Baby, pri druhom som mala par tyzdnov zmrzlinovo-pikantnu dietu. Mohla som but mrazene, alebo velmi stiplave. Inak islo jedlo von. Zmrzlinu som uz nechcela, tak som cmulala mrazeny hrasok. A za cely zivot som nezjedla tolko cili papriciek ako vtedy.
Parky s acidofilnym mliekom, ktorého som v tehotenstve pila na hektolitre 😁😁😁 teraz sa ho ani nedotknem 😁
denne vypijem jedno velke acidko a nalozila som si kvasaky, ktore som pred tym nejedavala :D
ja som sa pri dcérke nemohla dojesť sladkého a mäsa a zase pri synčekovi som mala pre zmenu chuť na slané, syry a ryby, mäso a sladkosti som nemohla ani cítiť
Ja sa idem potrhať za rohlikmi .. Je uplne jedno s čím sú hlavne že su rohlíky, potom langoše, kuracia polievka s rezancami a fidorka s bielou čokoladou s pikaom :D pikao si na fidorku vytlacim a tak to jem :D ešte aj manžel čo miluje sladke sa nad tym pozastavuje že či mi z toho neni sladko 🙂
Boze ja som myslela ze to iba vo filmoch maju tehulky take sialene chute😂😂😂 az ma mrzi ze ja nemam ziadne, ake kazdy den musim mat nektarinku a grilovanu zeleninku, uz asi 2 mesiac😂😂😂 kedy vam tie chute zacali? Ja som uz v 5 mesiaci a nic teda😩😩😩😩
Mrkvove hranolky s medovym dresingom, rohlik s kyslu kapustu, makove zemiaky, zapekane zemiaky so syrom a broskynou, cibulove rolky plnene syrom, zapekane hranolky, ryby nasladko atd... Neviem ci to niekto takto robi alebo nie ale mne to proste chuti :D