Zlá skúsenosť s predajňou Exisport

peterm1
26. feb 2017

Len sa s Vami chcem podeliť o moju skúsenosť s Exisportom, aby ste v budúcnosti predišli rovnakým problémom, aké som mal ja. Synovi som kúpil topánky zn. Skechers v Exisporte v Prešove. Po troch mesiacoch sa synovi prešúchala výstelka na pätách a začala sa trhať šnúrka. Už pri písaní reklamácie mi bolo zamestnankyňou povedané, že reklamáciu neuznajú. A tak aj bolo.Stanovisko "znalca"? Nesprávne zvolená veľkosť topánok a nepoužívanie šnúrok! Neviem potom, prečo sa tie šnúrky začali trhať!!!! Topánky zn. Skechers pritom neboli najlacnejšie,stáli 64,99 €.- jednoducho nekvalita!!!!Celkom určite viem, kam už moja noha nevkročí- do Exisportu!!!

kengurica
26. feb 2017

.... Topanky Skechers maju od kvality dalekoooooo... Su to len imidzovky, netreba od nich rozhodne ocakavat dlhu vydrz... Nam vzdy vydrzia max jedno leto - platene blikacky dievcenske. Podrazka sa zosucha extremne rychlo... To, ze su drahe, neznamena, ze su kvalitne. Su LEN PEKNE a pritazlive pre deti... Ak chces dlhsiu vydrz, skus skor Geox. Tie robia aj kozene, a kvalitativne su inde ako Skechers, zato cenovo su priblizne rovnako....

dorottka
26. feb 2017

Tak tak, skechers, lacoste, tommy hilfiger, roxy - obist co najvacsim oblukom tieto znacky topanok, dako ich nevedia sit, kvalita nula bodov. Pri ostatnych sa to casto lisi model od modelu, ale roky nosim Vansy (ale tie z hrubsej tkaniny, daju sa v pohode aj na leto, noha sa nepoti. tenke sa nicia skor aj pri nich) a nemozem povedat krive slovo

madam33
15. aug 2017

Ano, aj ja mam negatívnu skúsenosť so Skechers. Kupovala som v Parndorfe a s reklamaciou to pojde ťažko, pretože nerozpravaju anglicky len po nemecky...