Len sa s Vami chcem podeliť o moju skúsenosť s Exisportom, aby ste v budúcnosti predišli rovnakým problémom, aké som mal ja. Synovi som kúpil topánky zn. Skechers v Exisporte v Prešove. Po troch mesiacoch sa synovi prešúchala výstelka na pätách a začala sa trhať šnúrka. Už pri písaní reklamácie mi bolo zamestnankyňou povedané, že reklamáciu neuznajú. A tak aj bolo.Stanovisko "znalca"? Nesprávne zvolená veľkosť topánok a nepoužívanie šnúrok! Neviem potom, prečo sa tie šnúrky začali trhať!!!! Topánky zn. Skechers pritom neboli najlacnejšie,stáli 64,99 €.- jednoducho nekvalita!!!!Celkom určite viem, kam už moja noha nevkročí- do Exisportu!!!
Tak tak, skechers, lacoste, tommy hilfiger, roxy - obist co najvacsim oblukom tieto znacky topanok, dako ich nevedia sit, kvalita nula bodov. Pri ostatnych sa to casto lisi model od modelu, ale roky nosim Vansy (ale tie z hrubsej tkaniny, daju sa v pohode aj na leto, noha sa nepoti. tenke sa nicia skor aj pri nich) a nemozem povedat krive slovo
Ano, aj ja mam negatívnu skúsenosť so Skechers. Kupovala som v Parndorfe a s reklamaciou to pojde ťažko, pretože nerozpravaju anglicky len po nemecky...
.... Topanky Skechers maju od kvality dalekoooooo... Su to len imidzovky, netreba od nich rozhodne ocakavat dlhu vydrz... Nam vzdy vydrzia max jedno leto - platene blikacky dievcenske. Podrazka sa zosucha extremne rychlo... To, ze su drahe, neznamena, ze su kvalitne. Su LEN PEKNE a pritazlive pre deti... Ak chces dlhsiu vydrz, skus skor Geox. Tie robia aj kozene, a kvalitativne su inde ako Skechers, zato cenovo su priblizne rovnako....