uzivateka anelis5 moju sestru oklamala moja sestra jej poslala peniaze a ona jej 3-4 tyzdne posielala nejake poondene gate pre maleho pochybujem ze posielala stale sa potom vyhovarala ze ma choreho syna atd a ze to poslala potom ze jej to prislo naspet a nakoniec povedala ze to neposlala a co sa stalo moja sestra jej napisala ze takteda nech posle ako uhradu skody ponozky co ma na inzerate samozrejme pani posielala zasa 2 tyzdne a uz ako pisem je tomu uz 4-5 tyzdnov co nic neprislo a zas ju oklamala naposledy napisala tusim pred dvomi tyzdnami ze zas ma choreho syna a potom na to ze uz to poslala co zas klamala a odvtedy je stale tu aktivna a co neodpisuje mojej sestre hlavne ze inzeraty ma 2 roky stare na jej vsetkyh skoro fotkah su datumy v roku 2012 fotene ubohost toto uz aspon keby neklamala tak ok ale preo klame ze to poslala ked neposlala to jej stalo za to tie peniaze? takto klame ludi?nemame tolko penazi aby sme ich rozhadzovali len tak ze posleme peniaze a nic z toho toto sa nerobi mila pani uvedomte sa uz a aspon vratte tie peniaze ked uz nie ten tovar ak mate nejake svedomie ale o tom pochybujem zbohom nech sa vam dari v klamani druhych ludi!!!
gate či ponožky? tak to asi na trestné oznámenie nebude. na to musí suma presiahnuť 260 e. ak by sa dalo, osobná návšteva najlepšie v doprovode chlapa okolo 190-200 cm a aspon 100 kg. inak pokus o intervenciu admina. žiaľ ☹
@lenuskacmuq Ahoj,o aku sumu sa jedna ,nech poda na nu trestne oznamenie.. ☹