Zlá skúsenosť s Happy Foto

autickop907
3. dec 2015

Ahojte chcela by som sa podeliť so skusenostou zo stranky happyfoto.sk
Dávala som u nich robiť fotoknihu.
Fotky som si pekne pripravila do priečinka, premenovala aby mi išli v poradí v akom potrebujem, zapnem stránku, nahram fotky, nahralo ich v takom poradi v akom som chcela. akonahle som dala vytvoriť fotoknihu fotky mi poprehadzovalo... - prvý mínus.
Tak pekne krásne som začala plniť knihu ručne. 4 hodiny práce..ked som to mala hotové a prišlo na platbu, dojalo ma ze nemaju možnosť platby cez internetbanking...možnosti boli iba dobierka a kreditka - další mínus.
Pondelok prišiel mail,ze zásielka je odoslaná...zásielka prišla po 4och dnoch, hoci tam bola nalepka 1.trieda. - z čoho vyplýva ze to ososlali v stredu a nie pondelok ako tvrdili - další mínus. (ja osobne ked niečo pošlem 1.triedou hoci aj o 6tej večer, baba to má ráno o osmej doma, koho chcu klamať ze to odoslali pondelok)
Fotky som fotila zrkadlovkou, mám kvalitné fotky, dávam si na nich záležať - fotky vo fotoknihe sú zrnité a mierne rozmazané - štvrtý mínus.
Stránku happyfoto.sk nedoporúčam, som nasrdená a vytočená, že som zaplatila za nekvalitnú a odfláknutú robotu, ktorá bola propagovana na ich stránke ako kvalitná
😠

elliie
13. okt 2020

Ja som teraz platila 15 eur za postu... Od 9 rána do 8 večera som nahadzovala fotky a nie a nie dat všetkých 400 fotiek naraz proste som im nakoniec poslala 3 objednávky a oni sa so mnou hádali že nemôžu zlúčiť objednávku že musí. Zaplatiť 3x postu a keďže som sa s tým prapila celý deň naozaj celý deň.... Tak som nakoniec prevzala objednávku a oni sa mi dokonca vyhrážali že ja o jedna ku musím prebrať ci chcem alebo nie proste takúto neochotnu a drzu firmu som ešte nezažila a to objednávam cez internet už roky.... Cele zle a nikdy viac!

kataleya
25. nov 2020

Včera mi prišli fotky z happyfoto. Taktiež som sklamaná, Objednala som si všetky fotky v rozmere 10x15cm. Skoro všetky mi prišli v rozmere 10x13cm. Niektoré dokonca aj v rozmere 10x10cm.

stanulienkat
25. nov 2020

@autickop907
@kataleya treba urcite reklamovat