Máte aj vy podobnú skúsenosť ako ja? Jedna kupujúca mala u mňa záujem o jednu vec, potom ma poprosila či by som jej to neposlala na dobierku, ja dobrá duša, samozrejme som jej to poslala, lebo tvrdila že každý jej vždy posiela na dobierku, ale neskôr v hodnoteniach som našla že to nie je pravda, lebo niektorým platila aj vopred na účet, tvrdila mi že má ďaleko banku. Poslala som jej to, napísala odkaz že to mala odoslané, asi po týždni som sa jej spýtala či jej to prišlo, to bolo 31.10, nato mi odpísala že áno má papierik že to má uložené na pošte, samozrejme si to neprevzala a mne sa to vrátilo späť čím mne zbytočne vznikli náklady, kedže som platila poštovné a ešte aj zato som musela ja platiť na pošte aby mi vydali vrátenú zásielku. Pridala som jej negatívne hodnotko a napísala adminovi. Ten mi odpísal, že najprv mám dať negatívne hodnotenie, potom sem pridať takto verejne diskusiu že čo sa mi stalo a keď nepomôže zakročí on. Prečo sú tu vlastne takéto kupujúce, robia si srandu či čo, strašne som nahnevaná. 😒 Mám uverejniť jej meno?
@bodka13 a kde sa to dáva na čiernu listinu? dík. Erika
@bodka13 díky🙂
@erikaflenderov ... mam podobnu skusenost a ked sa mi to stalo uz tretikrat tak som pristupila k tomu ze na dobierku urcite neposielam radsej ten tovar nechavam dalej v bazari .... ja som vzdy vrateny balicek nafotila tak aby bola viditelna adresa kam mal byt balik doruceny a dala do fotoblogu aby ostatne maminky boli na pozore 🙂
@alex31 díky, to je dobrý nápad, aj ja to tak urobím. Len nechápem prečo si to neprevzala, lebo doteraz mala samé dobré hodnotenia, tak neviem, ale ani na odkazy nereaguje 😒
to je uz teraz tazko nad tym polemizovat ... ale ako pises nie je v tomto "druhu obchodovania" novacik a preto musela dobre vediet ze ak sa ti dobierka vrati budes mat naklady opet len ty ... stat sa mohlo naozaj cokolvek ale clovek sa ma stale moznost ospravedlnit a pripadne aj situaciu objasnit .... ale ako pises nereaguje a tak nie je ina moznost len na nu upozornit ine maminky aby si davali pozor aj ked mala stale dost pozitivnych referencii
Neposielajte dobierku ani na adresu : Lucia Dolanska, Železiarenska 68, 040 15, Košice. Nechá vás poslať balík, poštovné zaplatíte samozrejme vy, čo pri dobierke nie je zas tak malé. Odo mňa chcela riflovú sukňu, ktorú si samozrejme neprevzala. Riflovina je ťažká takže som zaplatila poštovné 2,55e. Vrátil sa mi len balík. Mne napísala z emailu doockia@centrum.sk , ale na moje správy už nereagovala.
Pozor! Neposielajte dobierku na adresu Adriana Kanciova, Vrbnica 140, Hatalov. Je to asi cigánska osada, naobjednávajú si veci a potom dobierku neprevezmu, na spravy nereaguju 😠 Ďakujem že som prišla o 5e na poštovnom. Za mňa na dobierku už pošlem len ak zaplatia vopred postu alebo vôbec.
@erikaflenderov napíš to do tejto témy https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ , je vytvorená na riešenie takýchto problémov a preto je zbytočné vytvárať nové diskusie 😉
a odpoveď na otázku : áno,treba zverejniť jej meno a pridať ju na čiernu listinu aby aj ostatné vedeli aká je (ne)spoľahlivá 😉