Dobrý deň, chcem sa s niekym poradiť alebo aspoň nazory žien čo mali rsp maju zlú povesť v okolí. Začalo ma to nesmierne mrzieť ale ja viem že sa to so mnou ponesie asi navždy bolo toho strašne veľa :( Ďakujem za každu jednu reakciu
@sisulia no snad 🙂 aj ked to uz je dost vryte v pamati asi kazdeho nebolo to chvilkove moje stavy kedy som vzdy nieco spravila opila sa strasne alebo podobne trvali asi 5 rokov, nie kazdy tyzden ale ked som sa z niecoho dostala nejako nevedomky som spravila dalsiu hanbu napr o 4 mesiace, a to uz stalo zato
Ak sa ti nechce cakat, kym sa na to zabudne, mozes sa prestahovat
Ja mam jednu susedu co robila kur*vu. Potom si nasla priatela narodila sa im dcera a tiez som to brala tak ze ved sa ukludnila. Nezabudla som na to co robila ale brala som to ze sa spamatala. Potom zacala pit a nasla si milenca.
Tym chcem povedat ze ak sa ukludnis a budes zit normalny zivot tak si ludia mozno poopravia nazor o tebe
Tak zas moj problem je od jej daleko ale rozdiel je v tom ze ona spadla tam kde bola, mozno ju to ani nemrzelo ..... aj ked su moje problemy omnoho mensie dufam ze sa na mna uz ziaden pruser nenalepi ani nic podobne chcem nech je to zamnou.... chcem povedat aj to ze niekedy bol moj spolocensky zivot omnoho lepsi mala som vela priatelov vzdy som bola dost vyhladavana no cim dalej tym mi ich ostava menej a menej uz je mi niekedy az trapne ist von
@nika096
Poznas prislovie "v nudzi poznas priatela" ?
Tak podla toho si vyberaj priatelov.
Ono kamosov ked sa pije zabava...ked vsetko klape...takych je vzdy veeelmi vela.
Pride väcsi problem,choroba...a su prec.
Ostanu ti,ktori za to naozaj stoja.
Ja som takto vytriedila uz vela ludi zo svojho okolia a poviem ti, zije sa mi lahsie..
Zi normalny zivot,nerob hluposti a uvidis,este ta budu aj chvalit,ako si sa napravila.
Neries ludi ktori o tebe dokopy nic nevedia...
A na zaver:
Nech si kazdy pozameta najprv pred svojim prahom...
nezabudni na to ale presne tak ako ti poradili baba, snaz sa teraz co najviac aby si zila normalny, kludny zivot.. casom sa to vsetko utrasie, ludia zabudnu a ked budu vidiet, ze si sa zmenila tak si poupravia na teba nazor sami.. ked sa teraz budes snazit vsetko napravit sama tak to len zhorsis..
@nika096 nie je to už len Tvoja domnienka a akýsi predsudok minulosti, že si ľudia v Tvojom okolí na Teba a to zlé u Teba pamätajú? Vieš, môže to byť už len v Tvojej hlave a opak je pravdou. Kašli na to, nikomu nič nedokazuj, tým by si to len zhoršila, chovaj sa normálne a normálne ži, určite sa doma nezatváraj, ublížiš len sama sebe.
Ak máš úprimnú snahu sa napraviť a viesť obyčajný kľudný život tak ťa nemusí nič trápiť. Ľudia sami uvidia, že si sa zmenila a postupne si o tebe upravia mienku sami ale nesmieš na to tlačiť. Ja ti budem držať palce 🙂
Dakujem vsetkym snad si to ludia vsimnu .... ono vzdy tazsie je si napravit povest ako pokazit 🙂)
Neboj sa ono sa to casom utrasie a isto sa to s tebou nebude niest naveky. Teraz to mozu isti ludia riesit, i ked ich je do toho asi nic, no bohuzial su aj taki medzi nami. No nic sa ty neboj casom si nik na to ani len nespomenie😉