Aj vy to tak mate ? Cely den v pohode fungujem, som doma s dcerou (20mesiacov), mame super cas. Muz sa vrati z roboty a moja nalada je na bode mrazu.
Myslite si, ze to moze byt signal, ze uz ho nemilujem ?
Sme spolu 4roky
A Ty nevieš, či ho ešte miluješ, alebo nie? Ako sa muž správa, keď príde domov? Je milý? Alebo nepríjemný?
A prečo je taka nálada u teba?musí to mat nejaký dôvod.
to prejde...ešte nikde neodchádzaj...časom sa to všetko utrasie.
A ako sa muz sprava, ked pride?
odchádzať? haló za to, že máte zlú náladu/ atmosféru, čo tak prísť na to, prečo to je tak? a skúsiť odstrániť príčinu, čo je to zlá nálada? podľa toho sa predsa miera lúbenia nemerá...
A to hneď ako otvorí dvere ? Alebo aj niečo na teba povie ?
@denullllka 🤦🤦🤦
To aj u nas bolo. Do pol minuty ma niecim vzdy nasral. Zial. Dnes nad vsetkym mavam rukou, ine mi neostava :D ale ja sa drzim toho, ze na rd pokial ta nebije, nerob ziadne vazne rozhodnutia.
Aj mna niekedy dostane muz do vyvrtky uz len tym, ze je doma 😅 lebo mam s 2 rocnou rezim, system, vsetko funguje a po jeho prichode Armageddon, decko vresti, jaci, neposlucha, lozi pomaly az na plafon, on ju este hecuje, takze to zakazdym konci urazom a revom... Tak ho posielam casto sa venovat zalubam a obaja sme spokojni 😁
To by chcelo viac rozobrat. Kazi ti naladu svojou pritomnostou? Chcelo by to nejaku iskru. Ak mate deti dat babkam a ist sa bavit, zajtra je sobota tak šup do baru 😉. Zmen pristp.... 👍
Ja som sa práveže každý deň tešila, kedy budem pocut zastrkotat kľúče v zamke 😉 paradoxne sa mi dvihla nálada, lebo niekedy som si už nevedela s malou rady a on bol moja zachrana, keď prišiel
@koniarova hm?
Ťažko radiť, keď autorka nereaguje... Asi prišiel muž domov. 😁
@h2 a hned aj dostal nakladačku medzi dverami,ked nedoniesom bukretu 😀
Možno je toho na teba veľa a ani si to neuvedomujes. Proste "ficis" od rana pretože musíš. A keď príde muž domov, automaticky sa ti uľaví, že už nie si sama a všetko zle sa prejaví negatívom voči nemu
Možno stereo typ na teba má vplyv. Možno máš už ponorku. Mali by ste si doma o tom doma pohovoriť.
@miskakyska
:D Pepa nikdy nevidel letajici talir. Dokud se neozenil.
Iste nie. Je to len signál, že by si mala robiť aspoň trochu aj niečo iné ako starať sa len o dieťa a domácnosť.