Zlá nálada, keď muž príde domov.

14. feb 2020

Aj vy to tak mate ? Cely den v pohode fungujem, som doma s dcerou (20mesiacov), mame super cas. Muz sa vrati z roboty a moja nalada je na bode mrazu.
Myslite si, ze to moze byt signal, ze uz ho nemilujem ?
Sme spolu 4roky

vulka
14. feb 2020

Iste nie. Je to len signál, že by si mala robiť aspoň trochu aj niečo iné ako starať sa len o dieťa a domácnosť.

denullllka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
14. feb 2020

A Ty nevieš, či ho ešte miluješ, alebo nie? Ako sa muž správa, keď príde domov? Je milý? Alebo nepríjemný?

jaskolka
14. feb 2020

A prečo je taka nálada u teba?musí to mat nejaký dôvod.

deti95060810
14. feb 2020

to prejde...ešte nikde neodchádzaj...časom sa to všetko utrasie.

evitka83
14. feb 2020

A ako sa muz sprava, ked pride?

felycity
14. feb 2020

odchádzať? haló za to, že máte zlú náladu/ atmosféru, čo tak prísť na to, prečo to je tak? a skúsiť odstrániť príčinu, čo je to zlá nálada? podľa toho sa predsa miera lúbenia nemerá...

stela01
14. feb 2020

A to hneď ako otvorí dvere ? Alebo aj niečo na teba povie ?

koniarova
14. feb 2020

@denullllka 🤦🤦🤦

dkethe
14. feb 2020

To aj u nas bolo. Do pol minuty ma niecim vzdy nasral. Zial. Dnes nad vsetkym mavam rukou, ine mi neostava :D ale ja sa drzim toho, ze na rd pokial ta nebije, nerob ziadne vazne rozhodnutia.

thoughtfulweirdo
14. feb 2020

Aj mna niekedy dostane muz do vyvrtky uz len tym, ze je doma 😅 lebo mam s 2 rocnou rezim, system, vsetko funguje a po jeho prichode Armageddon, decko vresti, jaci, neposlucha, lozi pomaly az na plafon, on ju este hecuje, takze to zakazdym konci urazom a revom... Tak ho posielam casto sa venovat zalubam a obaja sme spokojni 😁

mirkava
14. feb 2020

To by chcelo viac rozobrat. Kazi ti naladu svojou pritomnostou? Chcelo by to nejaku iskru. Ak mate deti dat babkam a ist sa bavit, zajtra je sobota tak šup do baru 😉. Zmen pristp.... 👍

lenka2710
14. feb 2020

Ja som sa práveže každý deň tešila, kedy budem pocut zastrkotat kľúče v zamke 😉 paradoxne sa mi dvihla nálada, lebo niekedy som si už nevedela s malou rady a on bol moja zachrana, keď prišiel

denullllka
14. feb 2020
h2
14. feb 2020

Ťažko radiť, keď autorka nereaguje... Asi prišiel muž domov. 😁

miskakyska
14. feb 2020

@h2 a hned aj dostal nakladačku medzi dverami,ked nedoniesom bukretu 😀

hipuska
14. feb 2020

Možno je toho na teba veľa a ani si to neuvedomujes. Proste "ficis" od rana pretože musíš. A keď príde muž domov, automaticky sa ti uľaví, že už nie si sama a všetko zle sa prejaví negatívom voči nemu

ujaju
16. feb 2020

Možno stereo typ na teba má vplyv. Možno máš už ponorku. Mali by ste si doma o tom doma pohovoriť.

majkeel
16. feb 2020

@miskakyska
:D Pepa nikdy nevidel letajici talir. Dokud se neozenil.