Zlá farba na vlasy

vikinkira
7. jan 2018

Ahojte 🙂 mala som hnedé vlasy svetlejsie. Do toho som si ale nafarbila vlasy s schwarzkopf color expert 4.0 Chladná hnedá.... chytilo mi to úúúplne do čierna. Má niekto skúsenosť s touto farbou? Vymýva sa rýchlo? ĎAKUJEM 🙂

zuzanka1808
7. jan 2018

Ahoj, mne ju chytilo tiež riadne do čierna. Umývala som si vlasy aj 3x denne, najviac púšťali farbu po Head&Shoulders sampone. Poteším ta ale, že po čase to bolo fakt lepšie 🙂

vikinkira
autor
7. jan 2018

@zuzanka1808 ahoj 🙂 takze tento sampon mi pomoze hej? 🙂 po case dlhom? :D

zuzanka1808
7. jan 2018

@vikinkira po ňom sa mi najviac púšťala farba z vlasov. Každým umytím to bolo lepšie, ale trvalo to aj dva týždne... :-/

lussy211
7. jan 2018

Ja , vieš čo som spravila?:D...vzala prášok na pranie a vlasy si s tým vyprala :DViem, znie to divne ale vlasy mi zosvetleli o 3 odtiene ( lepšie ako čierna) ale držalo to dhlo ako šľak tak som šla do melíru.Predtým som si ich ale ošetrovala maskou na vlasy predsa len to bol nezvyčajný zákrok ktorý by mnohé označili za hlúpy, ja tomu hovorím zúfalstvo:D

vikinkira
autor
7. jan 2018

@lussy211 poznam to zufalstvo takze v pohode 🙂 kto nezazil nepochopi ... ja som zufala :D ale pisala som s kadernickou tak o mesiac idem k nej na bud pranie alebo odfarbenie...tak dufam ze dovtedy ak budem vlasy umyvat tak mi farba zijde..lebo je HROZNA fuj... a to pranie ked si prala vlasy tak si mala flakate vlasy alebo ako si to mam predstavit? :D

lussy211
7. jan 2018

@vikinkira Nie nemala, normálne som ich mala rovnomerne zosvetlené však prášky obsahujú tenzidy teda to máš ako sťahovač farby skoro:D, len si ich treba hneď ošetriť balzamom..

vikinkira
autor
7. jan 2018

@lussy211 ciii pana to som nevedela hm ... ale s mojim stastim nemame ani prasok doma ale kapsule :D :D :D hotová som :( no uz len umyvat a hadam to nejak pojde

viera27
7. jan 2018

@vikinkira pozor na zosvetlovanie. Ja som si tak blbo nafarbila mesiac dozadu. Hneď na druhý deň som utekala do luxusneho salónu na sťahovanie farby, reku radšej poriadne zaplatím, len nech to je v poriadku. Co mi do robili s vlasmi sa ani nedá opísať. Hnus. A nestiahli nič, akurát mi ich na komplet dodrbali, fľaky, zelené miesta, všetko na čo si len spomenieš. Nič som tam neplatila a ani si netrúfli nič pýtať. Teraz len revem do vankúša a čakám, kým mi dorastu. Ja som mala veľké šťastie, lebo som mala svoje prírodné kvalitné vlasy farbené raz za rok. Keby som ich nemala v takej dobrej kondícii, tak o ne asi ich zákrokmi prídem úplne.

lavieenrose
7. jan 2018

ja ta teda moc nechapem ale to iba za to ze si farbim vlasy na cierno :D byt tebou tak sa nad tym trosku povznesiem ze je to iba docasne a neskusam hokusy pokusy...nakoniec aby si o tie vlasy aj neprisla...zmena je zivot ..sj ked mas blby strih od kadernicky tak sa neoplati plakat do vankusa..dorastu

elementissa
2. jún 2019

Ja mam s touto konkrétnou značkou tiež zlu skúsenosť. Nosím žiarivo medenu a tak som si kúpila takú "prirodzene ryšavú".. Trvalo rok, kým som to potom následným dofarbovanim dostala naspäť na pôvodný odtien... Vlasy som mala nie ryšavé, ale tmavohnedé... Za mňa najhoršia farba. Ale aj tak som od minulého roka prestala používať tieto chémie testované na zvieratách, teraz už kupujem iné farby a tie chytajú pekne