Zjedla som plesnivý chlieb

13. apr 2020

Ahojte,bolo to dns okolo 17,00 a vsimla som si to az vtedy,ked som odkladala chlieb,teda zacitila som aj cudnu chut,ale az na konci krajca,co som jedla.Ked som chytila dalsi krajec,tak som si to vsimla...taky plesnivy zeleny kruh...Odkedy to viem,tak mi je cudne,ale mozno aj z toho.Stalo sa vam to uz?

anulienka26
13. apr 2020

hlava ťa nebolí?

lija22
13. apr 2020

urcite sa mi to stalo aani otom neviem 😉

bluka2
13. apr 2020

Psychika asi pracuje. Inak ti z toho nič nebude...

autor
13. apr 2020

@anulienka26 No predtym troska ano,teraz necitim zatial...

evkars
13. apr 2020

Aj mojmu malemu sa to stalo, ked som si to nevsimla a celkom mu chutil a nic mu nebolo, len ten neprijemny pocit ze to bolo plesnive...

anulienka26
13. apr 2020

skús na to nemyslieť a pi veľa tekutín a nejedz nič ťažké na trávenie 🙂 to rýchlo prejde 🙂 len sa nestresuj zbytočne

jeliz59
13. apr 2020

Stalo 🤭🤭🤭🤭a tramtaradaaaa žijem stále 😊😊😊😊

anulienka26
13. apr 2020

@evkars stáť sa to može hocikomu 🙂

eliska13
13. apr 2020

Vieš čo všetko si už zjedla?tak si daj za stamprlik na vydezinfikovanie😀

zooeynka
13. apr 2020

Nic sa ti nestane...je to plesen, nie savo...telo si poradi

evkars
13. apr 2020

@anulienka26 ja viem😊

autor
13. apr 2020

@eliska13 Som abstinent,inak by uz bol.🙂

autor
13. apr 2020

Diky za tolko odpovedi,snad to bude ok a pre istotu dodrzim,co
@anulienka26 radi

mima1
13. apr 2020

Ja som pri prvom tehotenstve tak. Mala som uz len kusok z chleba a stale sa mi zdal byt divny az som kukla lepsie a plesen 😂😂 ale zijem aj moj syn ma 4roky.

hatsepset
13. apr 2020

Keby raz 😂 žijeme všetci 😉.

lucyluv
13. apr 2020

Tolko plesnivych chlebov som uz urcite pojedla :D nic ti nebude

sunny8
13. apr 2020

Moja sestra takto zjedla chleba s plesňou mala hnačky teploty zvracala a po pár dňoch sa aj vyhadzala. Pleseň je veľmi nebezpečná .. keď sa bude dať zavolaj zajtra dr a porad sa

autor
13. apr 2020

@sunny8 joj,tak to je sila,nasa dr. je bez telefonu-k nej jedine osobne...inak volam pre istotu.

autor
13. apr 2020

Akoze psychika asi robi svoje tiez,ale som posledne tri hodiny taka otapena a akoby som menej ostro videla,ci co.No nic nenarobim,musim to sledovat.

sunny8
13. apr 2020

Alebo zavolaj na nejaké toxikologické centrum. Pre istotu. Nikdy nevieš. Stačí že dýchaš pleseň a môžeš dostať astmu a čo ešte keď ju zjes a je priamo v organizme. Nechcem ťa strašiť samozrejme ale zdravie je len jedno. Radšej raz sa zbytočne opýtať ako neskôr ľutovať. Držím palce 🍀

autor
13. apr 2020

@sunny8 Dakujem.

deti95060810
13. apr 2020

nič ti nebude....penicilín.

leuchtturm
13. apr 2020

mozno nie konkretne penicilin, ale nejake ine Antibiotikum a ani nevies, co ti to moze zahlusit...neboj, nie vsetky plesne su vysoko jedovate.

panelacikova
13. apr 2020

Kúsok plesnivého chleba som určite zjedla nie jeden krát 🙂 všimla som si to až po najedení, že je viac bieleho, ako sa patrí 😀 skôr ťa zahluší tá korona ako pleseň 🙂

cacianka
14. apr 2020

Nestresuj ! Zaludocna kyselina rozozerie aj kliniec nieken kusok plesne. Vykakas a hotovo.
Daj si nieco bublinkove na podporu travenia.

sara07
14. apr 2020

úprimne v koncetračných táboroch hlavne jedeli splesnivený chlieb a ešte z iného odpadu a prežili
max ta preženie alebo ti bude trocha zle nič viac

heln
14. apr 2020

Stane sa, z jedného sústa, prípadne krajca by Ti nemalo byť nič a ani ohroziť zdravie.
Ale netreba to zľahčovať, niektoré plesne nie sú škodlivé, ale niektoré vytvárajú toxikogénne kmene, čo samozrejme voľným okom nevieme rozlíšiť. Dlhodobé konzumovanie plesnivých potravín môže viesť k ochoreniam pečene, alebo aj rakovine hrubého čreva.

anonymoouss
15. máj 2021

Mne sa stalo dnes skoro to iste mam 14 rokov a zjedol som dva krajce chleba a ten tretí som si všimol že tam je pleseň v tom chlebe také bodky bude mi z toho niečo prosím pomôžte lebo asi zkolabujem

jeliz59
15. máj 2021

@anonymoouss nie nič absolútne....