Ahojte,bolo to dns okolo 17,00 a vsimla som si to az vtedy,ked som odkladala chlieb,teda zacitila som aj cudnu chut,ale az na konci krajca,co som jedla.Ked som chytila dalsi krajec,tak som si to vsimla...taky plesnivy zeleny kruh...Odkedy to viem,tak mi je cudne,ale mozno aj z toho.Stalo sa vam to uz?
urcite sa mi to stalo aani otom neviem 😉
Psychika asi pracuje. Inak ti z toho nič nebude...
@anulienka26 No predtym troska ano,teraz necitim zatial...
Aj mojmu malemu sa to stalo, ked som si to nevsimla a celkom mu chutil a nic mu nebolo, len ten neprijemny pocit ze to bolo plesnive...
skús na to nemyslieť a pi veľa tekutín a nejedz nič ťažké na trávenie 🙂 to rýchlo prejde 🙂 len sa nestresuj zbytočne
Stalo 🤭🤭🤭🤭a tramtaradaaaa žijem stále 😊😊😊😊
@evkars stáť sa to može hocikomu 🙂
Vieš čo všetko si už zjedla?tak si daj za stamprlik na vydezinfikovanie😀
Nic sa ti nestane...je to plesen, nie savo...telo si poradi
@anulienka26 ja viem😊
@eliska13 Som abstinent,inak by uz bol.🙂
Diky za tolko odpovedi,snad to bude ok a pre istotu dodrzim,co
@anulienka26 radi
Ja som pri prvom tehotenstve tak. Mala som uz len kusok z chleba a stale sa mi zdal byt divny az som kukla lepsie a plesen 😂😂 ale zijem aj moj syn ma 4roky.
Keby raz 😂 žijeme všetci 😉.
Tolko plesnivych chlebov som uz urcite pojedla :D nic ti nebude
Moja sestra takto zjedla chleba s plesňou mala hnačky teploty zvracala a po pár dňoch sa aj vyhadzala. Pleseň je veľmi nebezpečná .. keď sa bude dať zavolaj zajtra dr a porad sa
@sunny8 joj,tak to je sila,nasa dr. je bez telefonu-k nej jedine osobne...inak volam pre istotu.
Akoze psychika asi robi svoje tiez,ale som posledne tri hodiny taka otapena a akoby som menej ostro videla,ci co.No nic nenarobim,musim to sledovat.
Alebo zavolaj na nejaké toxikologické centrum. Pre istotu. Nikdy nevieš. Stačí že dýchaš pleseň a môžeš dostať astmu a čo ešte keď ju zjes a je priamo v organizme. Nechcem ťa strašiť samozrejme ale zdravie je len jedno. Radšej raz sa zbytočne opýtať ako neskôr ľutovať. Držím palce 🍀
@sunny8 Dakujem.
nič ti nebude....penicilín.
mozno nie konkretne penicilin, ale nejake ine Antibiotikum a ani nevies, co ti to moze zahlusit...neboj, nie vsetky plesne su vysoko jedovate.
Kúsok plesnivého chleba som určite zjedla nie jeden krát 🙂 všimla som si to až po najedení, že je viac bieleho, ako sa patrí 😀 skôr ťa zahluší tá korona ako pleseň 🙂
Nestresuj ! Zaludocna kyselina rozozerie aj kliniec nieken kusok plesne. Vykakas a hotovo.
Daj si nieco bublinkove na podporu travenia.
úprimne v koncetračných táboroch hlavne jedeli splesnivený chlieb a ešte z iného odpadu a prežili
max ta preženie alebo ti bude trocha zle nič viac
Stane sa, z jedného sústa, prípadne krajca by Ti nemalo byť nič a ani ohroziť zdravie.
Ale netreba to zľahčovať, niektoré plesne nie sú škodlivé, ale niektoré vytvárajú toxikogénne kmene, čo samozrejme voľným okom nevieme rozlíšiť. Dlhodobé konzumovanie plesnivých potravín môže viesť k ochoreniam pečene, alebo aj rakovine hrubého čreva.
Mne sa stalo dnes skoro to iste mam 14 rokov a zjedol som dva krajce chleba a ten tretí som si všimol že tam je pleseň v tom chlebe také bodky bude mi z toho niečo prosím pomôžte lebo asi zkolabujem
@anonymoouss nie nič absolútne....
hlava ťa nebolí?